Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?
Posted 20 September 2005 - 10:00 AM
Garnier essentials make up remover for eyes
Clinians deodorant
Posted 20 September 2005 - 01:06 PM
- Fluid Total-Fresh
Posted 20 September 2005 - 08:35 PM
Loccitane parfum Vanilija
(je tip kupil - in seveda dobil kup testerjev - nekaj zase in celo še 35ml medenega gela za tuširanje (kateri je zdaj moj, kajpak, hihihi).... od zdaj naprej samo tipa pošiljam v l'occitane trgovino..... mene očitno ne marajo, pa čeprav sem imela na računu skos precej višjo cifro..... ampak jim je po čudežu tudi skos zmanjkalo popolnoma vseh testerjev, ko sem se jaz tam pojavila)
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 20 September 2005 - 08:40 PM
Loccitane parfum Vanilija
[size=9](je tip kupil - in seveda dobil kup testerjev - nekaj zase in celo še 35ml medenega gela za tuširanje (kateri je zdaj moj, kajpak, hihihi).... od zdaj naprej samo tipa pošiljam v l'occitane trgovino..... mene očitno ne marajo, pa čeprav sem imela na računu skos precej višjo cifro..... ampak jim je po čudežu tudi skos zmanjkalo popolnoma vseh testerjev, ko sem se jaz tam pojavila)[
.

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 20 September 2005 - 08:44 PM
Če pa res.

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 21 September 2005 - 07:21 AM
Clinians deodorant
In kak ti je ta deodorant (a je roll-on)? A pušča kej flekov pa kako disi in cena....?
Dej mal povej,ker bi si tud jaz za zimo kupila novga pa ne vem kaj naj kupm.
Hvala,Pika
Posted 21 September 2005 - 11:08 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 21 September 2005 - 12:45 PM
pa v mullerju: vosek za lase sheer blonde, od got2b spray za ravnanje las, oral-b brush aways naprstniki za čiščenje zob in vatke pa palčke za ušesa.
Posted 21 September 2005 - 01:11 PM
Clinians deodorant
In kak ti je ta deodorant (a je roll-on)? A pušča kej flekov pa kako disi in cena....?
Dej mal povej,ker bi si tud jaz za zimo kupila novga pa ne vem kaj naj kupm.
Hvala,Pika
Kupila sem si sprej deodorant za nežno kožo (sensitive Complex)brez alkohola in brez tega aluminija. Hvala bogu me po dolgem času ne peče več!! Ima taki po kremi vonj, ne preveč izrazit. Drugače pa se jaz kr močno potim in mi do zdaj kr odgovarja. Zdaj za fleke pa še ne vem..ker ga prvič uporabljam in še jih nisem videla..bi morala uporabit na črnih oblačilih... Upam, da sem ti kaj pomagala

Posted 21 September 2005 - 03:32 PM
Posted 21 September 2005 - 07:15 PM
Posted 21 September 2005 - 07:18 PM

Posted 21 September 2005 - 07:36 PM

mandljevo mleko za telo v L'occitanu (v mali embalaži, cena je ubijalska, ampak kdaj se moram malo pocrkljat), pa še par testerjev sem dobila za zraven (pa še vseh od zadnjič nisem porabila...

Posted 22 September 2005 - 12:37 PM
anew alternative krema (za babico), brazilian rainforest losjon za telo, brazilian rainforest maska za obraz, osvežilna podlaga brez olja (totalno zgrešen odtenek in gre nazaj), twinkle svetleči tekoči eyeliner, glinena maska za noge s sivko, losjon za telo za anti-ageing učinkom (za mami), krtača za ravnanje las (mislim, da bom ostala kar pri likalniku), gel za tuširanje in losjon za telo kokos (za mojega dragega oz. za mojo uporabo pri njemu) in še en lak za nohte (tudi za mami).
zelo zadvoljna!

Posted 22 September 2005 - 01:08 PM
Mene grozovito pečejo oči in bo šel nazaj.
Posted 22 September 2005 - 01:27 PM
imam ga pa sedaj že celo dopoldne na očeh in moram rečt, da je super (nič razmazan, samo malo se zasveti, pa nič me ne peče).
Posted 22 September 2005 - 03:59 PM
Ne z enim ne z drugim nism prevec zadovolna...
Posted 23 September 2005 - 11:47 AM
- Vichy Normaderm luščilni in čistilni gel z mikrodelci
- Balea Bath Winter Edition kopel s pomarančo in cimetom
Posted 23 September 2005 - 10:03 PM

(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Posted 24 September 2005 - 10:48 AM
babydream ognjičeva krema
babydream body milk
.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users