Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13443 replies to this topic

#241 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4151 posts

Posted 20 September 2005 - 10:00 AM

Krema garnier total fresh
Garnier essentials make up remover for eyes
Clinians deodorant
  • 0

#242 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 September 2005 - 01:06 PM

- Triple Dry
- Fluid Total-Fresh
  • 0
Viens, reste ici!

#243 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 September 2005 - 08:35 PM

.

Loccitane parfum Vanilija
(je tip kupil - in seveda dobil kup testerjev - nekaj zase in celo še 35ml medenega gela za tuširanje (kateri je zdaj moj, kajpak, hihihi).... od zdaj naprej samo tipa pošiljam v l'occitane trgovino..... mene očitno ne marajo, pa čeprav sem imela na računu skos precej višjo cifro..... ampak jim je po čudežu tudi skos zmanjkalo popolnoma vseh testerjev, ko sem se jaz tam pojavila)

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#244 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 20 September 2005 - 08:40 PM

[quote=Jenna].

Loccitane parfum Vanilija
[size=9](je tip kupil - in seveda dobil kup testerjev - nekaj zase in celo še 35ml medenega gela za tuširanje (kateri je zdaj moj, kajpak, hihihi).... od zdaj naprej samo tipa pošiljam v l'occitane trgovino..... mene očitno ne marajo, pa čeprav sem imela na računu skos precej višjo cifro..... ampak jim je po čudežu tudi skos zmanjkalo popolnoma vseh testerjev, ko sem se jaz tam pojavila)[

.
biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#245 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 September 2005 - 08:44 PM

.

Če pa res. IPB Image

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#246 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 21 September 2005 - 07:21 AM

QUOTE(bellini)
Clinians deodorant

In kak ti je ta deodorant (a je roll-on)? A pušča kej flekov pa kako disi in cena....?
Dej mal povej,ker bi si tud jaz za zimo kupila novga pa ne vem kaj naj kupm.

Hvala,Pika
  • 0

#247 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 September 2005 - 11:08 AM

popoldne si bom kupila babydream gel za umivanje.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#248 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 21 September 2005 - 12:45 PM

masko za lase od lusha h'suan wen hua.
pa v mullerju: vosek za lase sheer blonde, od got2b spray za ravnanje las, oral-b brush aways naprstniki za čiščenje zob in vatke pa palčke za ušesa.
  • 0

#249 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4151 posts

Posted 21 September 2005 - 01:11 PM

QUOTE(pika)
QUOTE(bellini)
Clinians deodorant

In kak ti je ta deodorant (a je roll-on)? A pušča kej flekov pa kako disi in cena....?
Dej mal povej,ker bi si tud jaz za zimo kupila novga pa ne vem kaj naj kupm.

Hvala,Pika

Kupila sem si sprej deodorant za nežno kožo (sensitive Complex)brez alkohola in brez tega aluminija. Hvala bogu me po dolgem času ne peče več!! Ima taki po kremi vonj, ne preveč izrazit. Drugače pa se jaz kr močno potim in mi do zdaj kr odgovarja. Zdaj za fleke pa še ne vem..ker ga prvič uporabljam in še jih nisem videla..bi morala uporabit na črnih oblačilih... Upam, da sem ti kaj pomagala oops.gif Aja cena pa je okoli 600- 700 sit v šparu
  • 0

#250 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 21 September 2005 - 03:32 PM

hvala
  • 0

#251 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 September 2005 - 07:15 PM

žajfa za roke Alverde, kamilica in oliva&sivka
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#252 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 21 September 2005 - 07:18 PM

labelo...med, da mi mal ustnce poflika, da se bom lahk lupckala smile.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#253 Elise

Elise

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 21 September 2005 - 07:36 PM

ene par malenkosti v Lushu (se mi zdi, da so se prodajalci malce umirili, se mi že dolgo ni zgodilo, da mi bi mi preveč težili smile.gif ) ter
mandljevo mleko za telo v L'occitanu (v mali embalaži, cena je ubijalska, ampak kdaj se moram malo pocrkljat), pa še par testerjev sem dobila za zraven (pa še vseh od zadnjič nisem porabila... biggrin.gif )
  • 0

#254 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 22 September 2005 - 12:37 PM

prišel je paket od avona v njem pa:
anew alternative krema (za babico), brazilian rainforest losjon za telo, brazilian rainforest maska za obraz, osvežilna podlaga brez olja (totalno zgrešen odtenek in gre nazaj), twinkle svetleči tekoči eyeliner, glinena maska za noge s sivko, losjon za telo za anti-ageing učinkom (za mami), krtača za ravnanje las (mislim, da bom ostala kar pri likalniku), gel za tuširanje in losjon za telo kokos (za mojega dragega oz. za mojo uporabo pri njemu) in še en lak za nohte (tudi za mami).
zelo zadvoljna! oops.gif
  • 0

#255 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 22 September 2005 - 01:08 PM

Twinkle eyeliner... kako se ti zdi?
Mene grozovito pečejo oči in bo šel nazaj.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#256 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 22 September 2005 - 01:27 PM

v redu. mal me oči zapečejo ko ga dam gor, preden se posuši. ampak to me po vseh takih eyelinerjih z bleščicami.
imam ga pa sedaj že celo dopoldne na očeh in moram rečt, da je super (nič razmazan, samo malo se zasveti, pa nič me ne peče).
  • 0

#257 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 22 September 2005 - 03:59 PM

od gosha uno xxl mascaro pa blescece-vijolcni prah za na veke...

Ne z enim ne z drugim nism prevec zadovolna...
  • 0

#258 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 September 2005 - 11:47 AM

- Avon Solutions piling za telo z ekstrakti granatnega jabolka
- Vichy Normaderm luščilni in čistilni gel z mikrodelci
- Balea Bath Winter Edition kopel s pomarančo in cimetom
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#259 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 23 September 2005 - 10:03 PM

Deo Roll-on Bionsen z minerali biggrin.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#260 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 September 2005 - 10:48 AM

.

babydream ognjičeva krema
babydream body milk

.
  • 0

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users