Jump to content

Photo

eBay in PayPal

• Please log in to reply
650 replies to this topic

#241 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 30 July 2009 - 08:47 PM

That's what I'm here for. tongue.gif

Pocakaj s placilom dokler ne dobis odgovor prodajalca. Da ne bo prodajalec slucajno zadrzal ohisje dokler ne bosta placana oba. Nikoli ne ves.
  • 0

#242 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 30 July 2009 - 08:50 PM

cry.gif

Na to pa nisem pomisnla biggrin.gif Jbg, enga sem zdej že plačala. Ma sej, če ne bo šlo drugač me tut unih 17€ ne bo ubil ane, samo če se pa lahko temu kako izognem, zakaj pa ne smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#243 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 30 July 2009 - 09:01 PM

Pomoje ne bo problema, ne prevec skrbeti. Opravicilo pa prosnja je vse kar moras storiti.
  • 0

#244 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 31 July 2009 - 05:25 AM

to se je men enkrat zgodilo. neki sem naročila in potem dan za tem dobila isto stvar v dar. sem tipu pisala, da se ful opravičujem, ampak žal ne morem tega kupit, ker stvar že imam. je rekel, da ni panike in mi skenslal.
  • 0

#245 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 31 July 2009 - 09:36 AM

Ok biggrin.gif Nova uporabnica e-baya na vidiku.

Mamo samo isto vprašanje, na katerga pa čist konkretnega odgovora kaj je najboljše...še nisem zasledila.

Najprej ste ful hvalile Viso....Ok, kaj je zdej z viso, vmes ste pisale da neki ful trgajo?Kdaj in kako?A samo če s to kartico dviguješ na bankomatu (kar se mi zdi stupid, če maš neko drugo svojo plačilno kartico).

Pol je pa še Mastercard/Eurocard pa verjetno še kej. Do tega verjetno nisem opravičena?Imam drugače mesečni dohodek, pač štipendije tam nekje 260€. Pa potem še plača, ki je preko SŠ.

Kaj se mi najbolj splača? Drugače pa Viso se da it na A banko, tam si jo zrihtaš, potem pa pač lahko iz svojga skb računa prek skb.net nakazujem keš na to kartico, ko pač hočem neki na netu kupt? To je res ful zakon in enostavno, sam če ma ta kartica neko hudo drago vodenje računa pa razne provizije potem mogoče raje ne, hvala....
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#246 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 31 July 2009 - 09:42 AM

Jaz sem dobila Mastercard z enakimi pogoji kot ti brez problemov, samo enega starša pripelješ zraven, da podpiše par listov tongue.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#247 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 31 July 2009 - 09:46 AM

QUOTE(Sally @ 31. 7. 2009 - 10:36) View Post

Kaj se mi najbolj splača? Drugače pa Viso se da it na A banko, tam si jo zrihtaš, potem pa pač lahko iz svojga skb računa prek skb.net nakazujem keš na to kartico, ko pač hočem neki na netu kupt? To je res ful zakon in enostavno, sam če ma ta kartica neko hudo drago vodenje računa pa razne provizije potem mogoče raje ne, hvala....

Na Abanki Visa Electron. Ni stroškov za vodenje, odprtje, plačevanje... Sploh, če si študent. Odpreš si TOLE (spodaj imaš link do obrazca) in izpolniš obrazec za TOLE, greš na banko in ti oni to zrihtajo v roku 15ih minut. Počakaš na pin in kartico in veselo nakupuješ, denar si pa nakazuješ tako, kot si rekla.

Ostale kartice so pa za ta namen BV. Vsaj pri navadni Visi so vedno neke provizije, do onih dveh pa malo težje prideš.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#248 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 31 July 2009 - 11:04 AM

Ok zakon, hvala obema smile.gif

Si bom kar tole viso E. zrihtala ;)
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#249 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 31 July 2009 - 11:44 AM

No sam da sporočim da mi je gospod odpisal da naj ne skrbim, in da mi bo skenslal. Wiu happy.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#250 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 July 2009 - 04:58 PM

QUOTE(Braunkopf @ 27. 7. 2009 - 0:58) View Post

Ok, fail. biggrin.gif

Hvala, ma bom počakala še ene dva tedna...

No ja ne vem kolko je to pametno, ker je en omejen rok, po kolikem času ti paypal vrne denar, in ta rok ni dolg.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#251 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 31 July 2009 - 05:17 PM

Visa je fajn ker lahko z njo tudi sprejemas placila preko PayPala. Ne vme pa ce isto velja tudi za Viso Electron.
  • 0

#252 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 August 2009 - 02:53 PM

Ok zdej meni ni več nič jasno, d'oh.

Imela sem v glavi da si lahko zrihtam Paypal (nimam rednih dohodkov, nisem zaposlena, nimam štidendij itd.). V tem primeru bi dobila Viso Electron, a ne? (malo površno sem prebrala tole temo, ampak se mi zdi da ste takole napisale)

Kolegica pa mi pravi da če nimaš rednih dohodkov v nobenem primeru si Paypala ne moreš urihtat - da so ji tako rekli na banki. blink.gif

A sem jaz v zmoti? biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#253 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 12 August 2009 - 03:03 PM

Lahko maš paypal tudi brez rednih dohodkov. Na A Banki ali pa na Banki Koper lahko zaprosiš za Viso Electron in si narediš paypal. Tako mava zrihtano skupaj s prijateljico.
  • 0

#254 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 August 2009 - 03:21 PM

O great, jaz sem Banka Koper tako da bom res šla tam vprašati. Torej sem le imela prav smile.gif

A članarina je? Kolk pa je na leto?

Tole sem našla
Imetnik kartice plačuje letno članarino. Višina članarine in način plačila sta določena z vsakokrat veljavno
Tarifo nadomestil banke (v nadlajevanju: tarifa).
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#255 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 12 August 2009 - 03:44 PM

Ne plačujeva nobene članarine, samo paypal trga neki denarja vsakič ko ga uporabiš.
  • 0

#256 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 August 2009 - 03:45 PM

A pol jaz napačno kartico gledam? Activa Visa Electron, taka zelenkasta? Pod pogoji je tudi tole pisalo, za članarino.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#257 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 August 2009 - 04:00 PM

Ni članarine? To je pa super, Mastercard ima cca 16 evrov letno. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#258 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4170 posts

Posted 12 August 2009 - 04:05 PM

A nima to vsaka banka posebej določeno? Kolikor so meni razložili na NKBM sem plačala pri Mastercardu 25€ (oz študenti še nekaj manj) in nimam nobenih stroškov dokler mi ne poteče..torej 4 leta.

Edit: Ženske na naši banki so totalno nesposobne...sem šla pogledat na spletno stran banke in seveda imam letno članarino 14,61€. Babe smotane.
  • 0

#259 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 12 August 2009 - 04:51 PM

QUOTE(Sarah @ 12. 8. 2009 - 16:45) View Post

A pol jaz napačno kartico gledam? Activa Visa Electron, taka zelenkasta? Pod pogoji je tudi tole pisalo, za članarino.

Me mava vijolično. Mava pa račun na A Banki.
  • 0

#260 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 12 August 2009 - 04:55 PM

Vsaka banka ima to po svoje. Niti ne nudijo vse istih kartic. Pri A Banki ni nobenih stroškov sploh (če si študent).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users