Razprodaje!
Posted 11 January 2007 - 09:40 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 January 2007 - 09:53 PM
komaj čakam jutri=)
Posted 12 January 2007 - 01:49 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 January 2007 - 02:57 PM

Posted 12 January 2007 - 03:57 PM
- neke superge za kardio naprave (imela jih bom za fitnes, pa za na štadijon)
- majčko Adidas takisto za športno obarvane večere/jutra
- dolg puli Mango
- uber dolg puli H&M (ni znižan)
- dolga oprijeta tunika s pasom H&M (ni znižana)
- daljša obična majca u izrez H&M (ni znižana)
Rabim še hlače, pa še kakšno majco in športne hlače.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 January 2007 - 04:52 PM
Pablo Picasso
Posted 12 January 2007 - 04:58 PM
Na koncu sem sicer na silo kupila en reklc, ki doma izgleda bolj za stare tete, in en tanek pulover za zavezat okoli pasu antracitne barve.
Več pa ni bilo. Imam stare stvari ŽE v omari.
In vidim, da nekatere enako opažate.
Posted 12 January 2007 - 06:37 PM

Ampak sem ful zadovoljna, ker sem kupla eno jopčko za polovico cene, ki jo je imela v decembru,
pa eno žametno krilce in širok pas in zdej komi čakam, da se vse zvrsti za oblečt

Posted 12 January 2007 - 06:54 PM

Ok nad New Yorkerjem nism neki razočarana in presenečena, ker oni itak nikol nimajo ful velik stvari znižanih, ker majo itak že tko dost pocen.
S.oliver mi je pa fajn... Sm si tm kupila 2 majčki, šal in modrc... Men je fajn in tud stvari so mi vredu, kere so znižane.

Za druge trgovine pa bol težko govorim, ker pr nas v Novem mestu na žalost nimamo take izbire

Posted 12 January 2007 - 09:04 PM
Jaz grem pa še jutri v Celje in kr nekak sumim, da bom razočarana.

Posted 12 January 2007 - 09:06 PM

Posted 12 January 2007 - 10:47 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 January 2007 - 11:40 PM
CVETKAAA,V top shopu sm vidla eno tako rumeno jopco pleteno za ene 7k,pejt čeknt
Pa joooooooo, kje je to, topšop. Ne grem ne v lj, ne v mb nič, da bi lahk šla sčekirat. Če bi bla kej pr dnaru, bi kr rekla eni, od vas naj mi vzame, pa pol pošlje al pa nevem kk. Sam, morm šparat.

Heheh, tle mal čekiram, da vas je dost kr tanova kolekcija, spomladanska pritegnla. Ka je to hinavsko, an, da dajo te stvari zravn

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 13 January 2007 - 03:11 PM

obletala vse štacune, domov pa sem se privesila s petimi črnimi zokni iz h&m-a

mislm nevem no, znižal so itak neki čist tretjega, samo tud nasplošno se mi zdi da nič nimajo, sama stara roba, kot da neb menjaval

rada bi si kupila kakšno lepo majčko, kavbojke, bla bla ...ja bi, če bi mi blo kaj všeč in poleg tega še prav

Posted 13 January 2007 - 03:26 PM
Sportino sem precej na hitr obrnila, samo sm bla res tok lena, da se mi ni dalo v kabino. Majo še kar dost, samo tisti only odelek kjer ponavad dobim vse, je precej izropan.(aja pa na vhodu orsay-tam sicer nikoli neč ne kupujem) je čisto prazen.
Mam pa namen nasledn tedn jit še v namo mal počekirat, če se mi bo dalo.
*Najbolj mi grejo na mišico tiste huge fadassice, ki navlečejo nase 5x premajhne cifre in potem raztegnejo cunjo za 5 številk-

Posted 13 January 2007 - 03:36 PM

Me je pa na poletnih razprodajah prav pogrelo. Sem si ogledovala stvari in vprašam prodajalko, če imajo modrc v drugačni številki. In ona hiti razlagat, da imajo samo to, kar je obešeno. OK, grem probat pač tisti modrc, morda mi bo prav. Pridem iz kabine in kot po čudežu - ravno tista številka, ki sem jo prej iskala in je ni bilo. OK, gledam druge modrce in spet vprašam, če imajo drugačno številko ali kakšen drugačen model. Seveda ga niso imeli. In ko pridem iz kabine, je bila ponudba spet bogatejša.
Tako da ne bi o tem, kako nimajo stvari. Očitno niso hoteli prodati ničesar. In sem se lepo zahvalila in odšla praznih rok (in s polno denarnico). kaj pa se zajeb** z mano. Sami so krivi.
Posted 13 January 2007 - 04:16 PM
Sej obleke so že skoro vso zimo iste (skinike, dolgi puloverji, razvlečene tunike, pajkice, bundice), kar se je prodalo se je (itak pa najprej zginejo vsi "popularni/normalni" kroji in številke), kar je ostalo so vrgli na raprodaje (ponekod pač tudi ne vsega - H&M and the likes). Kot da ste nekatere pričakovale, da bodo dali neko novo kolekcijo na -50. No offence no, če ti neka moda ni všeč ti pa ni, sej tud jaz težko najdem kej zase, sploh zaradi nekih cheap materialov, ki so v modi.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 13 January 2007 - 05:44 PM
Posted 13 January 2007 - 06:04 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users