Jump to content

Menstrualne skodelice

• Please log in to reply
1014 replies to this topic

#241 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 10 May 2008 - 02:36 PM

Hvala, Frida ;)
  • 0

#242 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 12 May 2008 - 12:30 PM

hm jaz sem imela večjo tezavo z vstavljanjem kot izstavljanjem...ko sem se naučila zložiti lunettko v špico - strehco, potem ima konico tako kot tampon in jo res v sekundi vstavim.

izstaviti mi ni bil nikoli problem. Stisnem trebušne mišice in medtem ko so stisnjene, zagrabim s palcom in kazalcom dno skodelice. (med tem ko stiskam mišico, lunettka pokuka z dnom ven..vendar jo lahko zagrabim le v primeru, da stiskam mišico in zagrabim s prstkoma, če ne takoj uide malo v notranjost)...ko jo zagrabim, stisnem dbo, da vakum popusti in izvlečem...medtem ko jo izvlečem je občutek isti kot pri tamponu, ko je drsel ob stenah nožnice...

mene tudi pri kakanju ne moti....razen ko grem malo s težavo kakat in se res napenjam k ta bolani srat..smile.gif takrat mi ne pade ven ali kajj podobnega, samo občutek da malo leze lunettka ven, me moti...takrat si jo pač istavim...samo tako težko kkat me prime enkrat na mesec..smile.gif

upam, da sem na vsa vprašanja tudi jaz izkušnje podala.
aja pa nič ne čutim da kje kaj kaplja ali da jo sploh imam.

• 0

#243 veselasmrketa

veselasmrketa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 168 posts

Posted 12 May 2008 - 04:03 PM

sem že dvakrat izpraznila skodelico,in moram rečt da je to velik boljše kot tampon, pri tamponu sem imela zmeraj občutek napetosti v trebuhu,pri tej skodelici pa še čutim ne da jo imam, res je super, pa še bat se mi ni treba da bo kaj ven priteklo, tampone sem morala vedno menjati na vsake 2 ure, to pa imam lahko notri tudi po osem ur, zdaj mi ne bo treba več kupovati tamponov in vložkov
  • 0

#244 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 12 May 2008 - 04:52 PM

ja res je zakon ta skodelca smile.gif mene je navdušila.
  • 0

#245 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 13 May 2008 - 12:45 PM

Dons sm jo dobila po pošti in zdele jo mam notri ene 5 minut.
Ko sem poskušala dat noter tko kot je v navodilih, me je ful bolel in nism mogla dat cele notr, potem sem jo pa zvila tako kot je prikazano na drugem posnetku od Ane in je šlo pa uredu notr, ker rata skodelica ožja na ta način.
Čutim je nič, kar je fajn, mam pa kar en čuden občutek zaenkrat, da bo kej mim pršlo. Sicer dons še nimam taprave menstruacije, ampak un rjavkast izcedek. Mal me skrbi, kako bom to ven dobila. Probala sem it s prstom okrog, da bi preverla, če se je skodelica razprla pa nisem mogla.

Prvi vtis je bil auuuuč, zdele ko je notri in je ne čutim, je super, ko jo bom pa ven dobila, bom pa tud srečna, da mi je ratal.
Sm kar zašvicala sweat.gif Glede na moje akrobacije v kopalnici, si še ne predstavljam menjat skodelico na javnem wc-ju, ampak sem sigurna, da bom v tem tednu osvojila tud to.
  • 0

#246 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 May 2008 - 12:57 PM

Jaz si jo bom tudi kupila. Nekak jo bom že spravla noter, čeprav mi še ni jasno kako. sad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#247 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 13 May 2008 - 01:04 PM

Ana, ta drug način ti bo pomoje lažji. Pa treba je zmočit z vodo, brez tega jaz ne bi mogla spravit not.
  • 0

#248 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 13 May 2008 - 02:00 PM

Mene čaka na pošti w00t2.gif

Kaj mislite, z navadnim lubrikantom (unim k se pr seksu uporablja) bi blo po moje tut fajn navlažit...gre po moje še lažje not, kot pa če sam z vodo.

• 0

• Guests

Posted 13 May 2008 - 02:03 PM

Verjetno da gre res lažje, ampak mogoče bo preveč drseče v rokah (in prstih) za vstavljanje. hmm.gif Ali pa tudi ne. Sicer se pa pri meni navadna voda čisto ok obnese. smile.gif
  • 0

#250 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 13 May 2008 - 02:08 PM

Če je lubrikant na vodni osnovi je okej. Drugače pa ne.
  • 0

• Guests

Posted 13 May 2008 - 02:10 PM

Ja, na vodni osnovi pa obvezno (drugače bo šel silikon rakom žvižgat).
  • 0

#252 veselasmrketa

veselasmrketa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 168 posts

Posted 13 May 2008 - 02:44 PM

jaz sem mela tud probleme z izzstavljanjem, kar panika me je zagrabla ko ni hotla it ven, pol sem pa mišice napela pa je šla skoraj sama ven, sam še stisnit sem jo morala pa je šel vakum ven in skodelica, mene skrbi kako je kaj s tem če greš v morje, ali morska voda kaj vpliva na ta silikon?
  • 0

• Guests

Posted 13 May 2008 - 02:48 PM

Po mojem ne. hmm.gif
  • 0

#254 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 13 May 2008 - 03:47 PM

Jaz jo sicer spravim notri kar brez vode in lubrikanta smile.gif z nekaj vaj se boste smejale svojim akrobacijam smile.gif
nekaj najlepšega od vsega pri lunettki je to, da greš lahko v morje se kopat in ti ni treba takoj menjat tampona in si res brezkrben glede tega. tako da komaj čakam moooorrrje!!! JUhu že odštevam
  • 0

• Guests

Posted 13 May 2008 - 03:56 PM

Menstro bom dobila v naslednjih dneh, ko se ravno odpravljam na potovanje. Zdaj se prvič ne bojim več kolobocij s to kombinacijo. thumbup.gif
  • 0

#256 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 13 May 2008 - 04:13 PM

Ekola pekola smile.gif

Dobila, sprobala... v prvo dobila notri in ven. Opažam, da si bo treba nohte postrič biggrin.gif

Pogruntavščina prve vrste smile.gif

Btw - tiste, ki naročate preko interneta - meni se zdi, da od 29.90€ NAPREJ ni treba plačevat poštnine. Jaz sem plačala na pošti 30.89€.
  • 0

#257 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 13 May 2008 - 04:13 PM

Jaz sem jo zdele spravla ven in je blo vse okej, sem se vmes spomnila, da je treba mišice napet in je kr zdrknila ven.
Me pa mal skrbi, kako bo naslednjič z vstavljanjem, ker se mi skodelica ni popolnoma razprla notri... Naslednjič jo bom porinla še bolj noter in potem probala narest, da se bo odprla, tko k je treba.
  • 0

#258 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 May 2008 - 11:04 PM

Mene je danes pokaetić čakal doma. Je pa očitno poštarju ruknu nekam, ker je bil na enem mestu fino obtolčen, pa vse škatlce pomečkane. Lol.

Ampak so stvari not cele, tko da np. Meni zaenkrat tudi še najbolj jasno kako bo šlo to not, ampak se bomo potrudli da gre sleep.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#259 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 14 May 2008 - 06:54 AM

Jaz bom popravila mnenje od včeraj smile.gif
Zjutraj sem si spet vstavla not na način, ki je prikazan v navodilih in je šlo vse gladko in normalno, nič ni bolel. Tisto včeraj je bilo res samo prvo seznanjanje s to zadevo.
  • 0

#260 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 14 May 2008 - 07:18 AM

Jst sem dobila čist čudno obtolčeno vse, škatlica je bla mal strgana... ampak se nisem preveč sekirala, ker sem bila sploh ful vesela, da sem jo dobila. Itak sem jo prekuhala...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users