Nedolgo tega je bila ena, ki je obkrožila vsa socialna omrežja, potem pa se je ugotovilo, da to sploh ni ta pes.

Živalske novice, članki in dokumentarci
Posted 28 September 2015 - 09:44 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 April 2018 - 08:53 AM
Posted 24 April 2018 - 03:53 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 29 November 2018 - 05:48 PM
nadstandardna nizozemska krava
Posted 30 November 2018 - 07:13 AM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 30 November 2018 - 07:55 AM

Posted 04 December 2018 - 04:18 PM
Dynasties
Follow the true stories of five of the world's most celebrated, yet endangered animals; penguins, chimpanzees, lions, painted wolves and tigers. Each in a heroic struggle against rivals and against the forces of nature, these families fight for their own survival and for the future of their dynasties.
Tole mi je top dokumentarna serija. Poučna, z fenomenalnimi posnetki živali in narave, pa še David Attenborough je pripovedovalec/voditelj. Toplo priporočam!
Posted 23 January 2021 - 09:00 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 January 2021 - 10:27 PM
Posted 05 March 2024 - 06:06 PM
Tole ful podpiram: https://www.dominvrt...obox=1709624080
Jaz ne vem, kaj se pri nas dogaja v zadnjem letu, dveh, vedno je bilo tukaj veliko psov, ampak naša soseska nikoli prej ni bila tako posrana.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 March 2024 - 06:42 PM
Pri nas kar pridno pobirajo za psi. Se najde kje kdo, ki ne pobira, ampak so v manjsini. On the other hand, konjskega dreka nihce ne cisti za sabo in vcasih se je tistim ogromnim kupom na kaksni potki kar tezko ognit. Ne razumem zakaj ne naredijo vecjega haloja glede tega. Ker Švicarje ponavadi moti res vse.
Posted 05 March 2024 - 06:46 PM
Mene tudi moti to na PST-ju.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 February 2025 - 08:28 AM
Ne morem, da ne bi delil z vami: v časniku Le Figaro sem pravkar prebral zapis, kako je bila neka Francozinja obsojena na denarno kazen 1250 Eurov zato, ker je njen maček redno prečkal sosedovo parcelo, vmes tam opravil svoje , pač po potrebi. Racionale sodišča je bilo, da sosed ne more v polni meri uživati svoje parcele. Poleg kazni ji je sodišče tudi odredilo plačilo določene vsote za vsakič, ko se bo njen maček pojavil na sosedovi parceli. V tej vsoti je 400 € kazni, 800 € stroški odvetnikov, itd.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 06 February 2025 - 11:08 AM
Posted 11 February 2025 - 07:48 AM
Na CNN news sem prebral prispevek o vračanju ljudi na bolj ali manj požgane domove v LA. Zakonski par je odkril, da se je v medprostor nosilne konstrukcije njune hiše zatekel 250 kilski črni medved in tam preživel ognjeno ujmo. Živalski reševalci so ga zvabili iz kleti in preselili v naravno okolje. Menda so ga ljudje videvali že precej časa v svojem okolišu, vendar se niso vznemirjali, ker se ni zapletal z njimi. Očitno je iskal zatočišče v znanem okolišu. Hehe, medo.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users