Najave, izjave ---- smeh
Posted 16 November 2006 - 09:22 PM

Pablo Picasso
Posted 17 November 2006 - 10:44 AM

Posted 17 November 2006 - 09:39 PM

Posted 18 November 2006 - 03:52 PM
Geografija
Butasta prfoksa razlaga neko dolgočasno snov. Vsi se naskrivaj neki gledamo, si šepetamo in klepetamo med seboj. Ko foxa za trenutek utihne, to nekateri seveda izkoristijo in začno naglas klepetat. Foxa se razpizdi, in reče: Joj, joj otroc, dejte že utihnt, ker če me bote preveč razjezl, mi bote nekateri samo beležke dal pa podpis staršem domu odnesl (nekaj v tem smislu)
In zdej pozor!
Po foxinem govoru pa sošolec, ki je vedno čisto tiho in nekje v manjšini, predrzno izjavi:
K..Kaj pa če nimamo beležke s sabo?
Omfg, tok smo se smejal, takrat je foxa brez besed sam jezno šla po razredničarko.

Zmedena foxa za likovno vzgojo je nekaj razlagala in par punc je bilo okoli nje (med odmorom). Pozneje je pa vzela list z imeni in začela preverjet prisotnost. Pa pokliče Katjo Pretnar (ki je stala zraven), ta seveda odgovori JA, pol pa nevem kaj je blo foxi, da je izjavla tole: Aja, sj se mi je zdelo, da si tu zraven, samo sem mislila, da te ni!

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 November 2006 - 05:08 PM

Posted 23 November 2006 - 06:51 PM

Posted 23 November 2006 - 09:08 PM
Kak mesec nazaj...
Geografija
Butasta prfoksa razlaga neko dolgočasno snov. Vsi se naskrivaj neki gledamo, si šepetamo in klepetamo med seboj. Ko foxa za trenutek utihne, to nekateri seveda izkoristijo in začno naglas klepetat. Foxa se razpizdi, in reče: Joj, joj otroc, dejte že utihnt, ker če me bote preveč razjezl, mi bote nekateri samo beležke dal pa podpis staršem domu odnesl (nekaj v tem smislu)
In zdej pozor!
Po foxinem govoru pa sošolec, ki je vedno čisto tiho in nekje v manjšini, predrzno izjavi:
K..Kaj pa če nimamo beležke s sabo?
Omfg, tok smo se smejal, takrat je foxa brez besed sam jezno šla po razredničarko.

Zmedena foxa za likovno vzgojo je nekaj razlagala in par punc je bilo okoli nje (med odmorom). Pozneje je pa vzela list z imeni in začela preverjet prisotnost. Pa pokliče Katjo Pretnar (ki je stala zraven), ta seveda odgovori JA, pol pa nevem kaj je blo foxi, da je izjavla tole: Aja, sj se mi je zdelo, da si tu zraven, samo sem mislila, da te ni!

na keri šoli si? ker jst sm mela sošolko ki ji je ime Katja Prentar

Posted 23 November 2006 - 09:55 PM
na keri šoli si? ker jst sm mela sošolko ki ji je ime Katja Prentar

V Škofjo Loko hodm drgač.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 26 November 2006 - 11:37 AM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 13 December 2006 - 09:08 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 13 December 2006 - 11:21 PM

Posted 14 December 2006 - 11:05 AM
Posted 14 December 2006 - 03:54 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 14 December 2006 - 07:28 PM

Posted 14 December 2006 - 09:51 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 December 2006 - 08:08 PM
Ha, moj sošolec je enkrat grizel RDEČ kuli, je pregrizel tisto cevko in bil ve rdeč okoli ust in v zobe. Scary!

Bill Bullard
Posted 17 December 2006 - 03:50 PM
Posted 17 December 2006 - 08:04 PM

Posted 05 January 2007 - 02:20 PM
S kolegom gledava tablete Animal Pak ... recimo da so to vitamini in "še vse živo". Vprašava sodelavca zraven ("lahek", čisto nešportni tip) če bi on tudi "is good for you body". Odvrne "Jaz jem samo bio". Pripomnim: "Saj bio tudi zgledaš!

(da ne bo to ultra svinjsko izpadlo - se OK štekamo in pogosto zezamo

Posted 05 January 2007 - 03:11 PM
kak sm ga lahk doma pozabu. sej sm ga še zutri u rokah držu!
enkat drugič pa prav ena k je zgubla flomaster:
kam ste dal mojga tačrnga
a jih ma več baru???
ni steklenica, ki se razbije,
je čustvo, ki se ga ne da pozabiti in ne ubiti.
A mogoče pride in mine,
a pusti nepozabne spomine.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users