Jump to content

Photo

MAC

• Please log in to reply
675 replies to this topic

#241 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 April 2008 - 12:31 PM

No, upam da ti bo ustrezal tongue.gif . Kter odtenek glossa pa boš vzela? tongue.gif Firbec veš. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#242 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 April 2008 - 12:43 PM

Odvisno, kaj bodo imeli. Prva izbira sta gloss iz Fafi kolekcije v odtenku Sugar Trance in gloss iz Heatherette kolekcije v odtenku Bonus Beat. Ker ne verjamem, da bodo katerega od teh dveh sploh imeli, imam tle spodaj še razširjeno wishlisto:

- Nico Now
- Dreamy
- Nico
- C-Thru
- Florabundance
- Underage

Dva od naštetih bosta moja, oziroma eden bo moj in eden od Dragice.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#243 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 April 2008 - 12:46 PM

O če boš vzela katerega izmed predzadnjih dveh nujno pokazat. Tudi mene ful interesirata, iščem kak lep peachy glossek. wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#244 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 April 2008 - 12:48 PM

- C-Thru
- Florabundance
- Underage

Ti trije so vsi v bež vodah, s tem da je C-Thru bolj hladno bež, zadnja dva pa potegneta precej na peachy in sta si tudi zelo podobna.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#245 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 April 2008 - 12:50 PM

Florabundance je kolikor vem ful lep, ja. Lep peachy odtenek je tudi Love Nectar, če tudi ti iščeš v teh vodah. wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#246 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 April 2008 - 08:26 PM

Tole je moje, moje, moje. wub.gif

- Select Cover-Up korektor v odtenku NC20
- Tinted Lipglass v odtenku Nico (KONČNO!!)
- Tinted Lipglass iz FAFI limited edition kolekcije v odtenku Sugar Trance

Tale zadnji gre po vsej verjetnosti k Dragici, tle pa še slikci odtenkov:

IPB Image IPB Image
  • 0

• Guests

Posted 04 April 2008 - 08:28 PM

Čestitke k naraščaju, Dilema in Dragica. laugh.gif

Joj, komaj čakam, da grem na Dunaj. oops.gif
  • 0

#248 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 April 2008 - 08:32 PM

Sej še ne vem, če ga bo dobila, napisala sem verjetno. laugh.gif Dobi ga v primeru, da bo podoben tistemu, ki ga že imam (Tinted Lipglass v odtenku Nimphette). Če bo precej drugačen in če mi bo ful všeč, pol ga ne bo dobila. tongue.gif Sem pa ful vesela, da sem končno dobila Nicota, ker mi je gorđs.
  • 0

• Guests

Posted 04 April 2008 - 08:47 PM

Mi je ful lep ta drugi, čeprav jaz nisem glih nora na izdelke za ustnice. Pa še vse so imeli na zalogi, kar si hotela, ali ne?
  • 0

#250 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 April 2008 - 09:17 PM

Ne, Nico odtenek je bil rezerva - hotela sem enega iz Heatherette kolekcije, pa niso več imeli, ampak se ne sekiram, ker mi je tudi Nico res božanski in sem si ga dolgo želela.
  • 0

• Guests

Posted 04 April 2008 - 09:18 PM

Iz Heatherette? A potem je bila, pa je ni več?
  • 0

#252 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 April 2008 - 09:22 PM

Aja, ne vem. Pač niso meli včeraj, če pa sploh niso meli v Grazu te kolekcije, pa ne vem.
  • 0

• Guests

Posted 04 April 2008 - 09:34 PM

Ja, prej tako. Al še ni prišla, al pa sploh ne bo prišla cry.gif
  • 0

#254 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 April 2008 - 09:39 PM

Kaj se jočeš, sej takrat ko greš ti v MAC, je itak že zdavnaj več ne bi bilo, četudi bi v štartu bila dosegljiva. tongue.gif Te LE itak takoj poidejo in se moraš dobesedno zagrebst, da kaj dobiš. Js sm res bla presenečena, da sem še dobila FAFI gloss, ampak baje je itak MAC v Grazu izredno dobro založen.

Mogoče bo pa takrat, ko boš šla ti, že kakšna nova superkul LE kolekcija. wink.gif
  • 0

• Guests

Posted 04 April 2008 - 09:46 PM

Kaj pa vem, jaz sem zelo pozno po izidu dobila en set senčk piko je pa takrat dobila in čopiče in pigmente. Najbrž so res kar dobro založeni. No, je pa zihar odvisno. Ene grejo prej, druge kasneje.

Sej, če bi bla Heatherette v Gradcu, jaz ne bi čakala, da grem na Dunaj, da jo kupim. Bi Frčico na kolenih fehtala, da mi prinese, heheheh.

Ja, upam, da bo kakšna takrat zuni...čeprav mal dvomim.
  • 0

#256 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 04 April 2008 - 10:09 PM

Lahko vseeno vadiš fehtanje ne kolenih sleep.gif
laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 04 April 2008 - 10:14 PM

Heheheheh, lejo k je prebrala. kiss1.gif Bom vadla, sej bo še kaka kolekcija pršla heheh.
  • 0

#258 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 05 April 2008 - 10:52 AM

Kako pa je kaj z MACom v Benetkah? Je dobro založen, prodajalke znajo svetovat? Je katera sploh bila v tem MACu?
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#259 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17266 posts

Posted 05 April 2008 - 11:50 AM

Ta MAC v Benetkah naj bi bil na Campo San Luca. No jaz sem bila na tem trgu pa o MACu ni bilo ne duha ne sluha (tudi v bližnji okolici ne) blink.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#260 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 05 April 2008 - 12:43 PM

Podgana 1. ko sem bila sam ga tudi sama kot obsedena iskala in ga nisem našla. Baje da je v trgovino Coin. Upan da bom tokrat, ko bom šla, če bom šla imela več sreče. Pomojem sem stalno hodila mimo, ampak saj veš, če nisi pozoren.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users