Na enem nemškem ali avstrijskem programu je komentator skoz ponavljal "Filip Flisar aus Maribor" ... se je oče smejal, da očitno nočejo priznat Slovenije, priznajo pa Maribor

Športni uspehi naših
Posted 26 January 2015 - 03:02 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 February 2015 - 08:32 PM
Maze je svetovna podprvakinja v super-G-ju (zaenkrat še neuradno, ampak so vse najboljše že v cilju).
Škoda za te tri stotinke, ampak se bodo že vrnile na kakšni drugi tekmi.
Posted 03 February 2015 - 08:34 PM
Ja tri stotinke omg!!!
Posted 04 February 2015 - 08:45 AM
Počasnela.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 06 February 2015 - 07:56 PM
Whooo, pa so se obrnile stotinke v Tinin prid.
Posted 06 February 2015 - 09:11 PM
Bravo Maze!!!
Posted 09 February 2015 - 11:36 PM
Imamo še 2. zlato medaljo
[Napoleon]
Posted 10 February 2015 - 08:27 AM
Ma Tina je res fantastična!!!!
Zraven pa še svaka čast ostalim trem puncam!!!! Odlični rezultati!!!!
Put A Kilt On It!
Posted 10 February 2015 - 01:37 PM
Res je fantastična.
Mislim, da bo moralo preteči še veliko veliko časa preden bomo Slovenci spet imeli tako uspešnega športnika oz. športnico.
Včerajšnja tekma je bila po dolgem času res fajn za gledat, ko so dobro uvrstitev dosegle tudi preostale punce. Še obstaja neko upanje, da bodo v prihodnje dosegale solidne rezultate tudi v svetovnem pokalu.
Posted 14 February 2015 - 07:00 PM
Slovenski skakalni šampion Peter Prevc se je zapisal v športno zgodovino, saj je v Vikersundu z 250 m postavil nov svetovni rekord.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 February 2015 - 07:44 PM
JA, noro!
Ful mu privoščim. Se mi zdi, da je vedno v vrhu, a mu potem vedno malo zmanjka za zmago, zdaj pa je z rekordom zmagal res v velikem slogu.
Posted 02 March 2015 - 01:00 PM
Put A Kilt On It!
Posted 23 March 2015 - 08:29 AM
Včerajšnja izjava komentartorja je povzela moje misli:
Ob dveh zlatih medalja, eni srebrni in eni bronasti, ne morem verjet, da imamo tako grenak priokus.
Škoda za Mazejevo in Prevca ... Prevca mi je bilo še posebej žal; pa Tepeža, ki si je ustvaril sovražnika
Put A Kilt On It!
Posted 23 March 2015 - 01:34 PM
Mnja, se kar strinjam s komentarjem. Sta pa oba več kot odlična in za njune dosežke lahko rečem samo:
Še vedno pa ostaja tisti kisli priokus, ker jima je res zelo malo zmanjkalo na samem koncu. Sta oba, tako Mazejeva kot Prevc delala preveč napak skozi sezono. Na koncu pa jima je zmanjkalo tudi kanček športne sreče. Škoda, ampak ja, tak je šport. Enkrat se izzide, drugič ne.
Sicer pa je tudi meni žal za Tepeša. Res grenak priokus k njegovi zmagi. Če bi dva dni poprej zmagal in bil Prevc drugi, ljudje ne bi bili tako negativno nastrojeni proti njemu. Mi pa je všeč, da so igrali športno in niso ubrali umazanih potez, ki bi Prevcu prinesle globus (t.j. da Tepeš ne bi opravil kontrole smuči).
Mi pa je malce neumno pravilo, da veliki globus v primeru izenačenih točk dobi tisti, ki ima več zmag. Ima pa hkrati tudi več podpovprečnih izzidov. Če mene vprašaš, bi si morala razdeliti globus. Ampak ja, žal so takšna pravila.
Posted 23 March 2015 - 05:03 PM
Meni se zdi noro glupo, da so ljudje sploh negativno nastrojeni proti NAŠEMU tekmovalcu. Slovenčki pač.
Kot da je Tepeš zanalašč tako dobro skočil, da bo zajebal Prevca.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 March 2015 - 05:09 PM
Kot da je Tepeš zanalašč tako dobro skočil, da bo zajebal Prevca.
JA!!!
Posted 23 March 2015 - 05:22 PM
Ne vem, ali se strinjaš z mojim komentarjem, ali praviš, da je zanalašč skočil tako, kot je.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 March 2015 - 06:45 PM
Se strinjam s tvojim komentarjem.
Posted 23 March 2015 - 07:34 PM
Kaj je bilo pa s Tino? Nekaj sem prebrala na FB, da razmislja o odmoru?
Posted 24 March 2015 - 08:55 AM
Se strinjam s tvojim komentarjem.
![]()
ma res so smešni. Kot da ne vedo, da je to individualen šport.
Pač bi moral Prevc skočit malo več. Bo imel pa za drugi leto večjo motivacijo in se bo izogibal uvrstitev okoli 18. mesta
Put A Kilt On It!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users