Jump to content

Photo

Predsedniške volitve

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#241 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 October 2012 - 06:25 PM

Kako odurno pristranski članek: KLIK

Odkar je Siol Portal dobil novo vodstvo, se vidi občutna sprememba člankov.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#242 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46189 posts

Posted 28 October 2012 - 04:54 PM

Predsedniški kandidati: ne ravno premožni, vendar tudi cerkvene miši ne
http://www.delo.si/n...ne-misi-ne.html
  • 0

#243 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 October 2012 - 02:57 PM

Mladinin tracking poll tudi na predsedniških volitvah

V okviru pristojnosti predsednika republike se da dobro delati.
— Predsedniški kandidat Milan Zver meni, da so pooblastila predsednika primerna. (Siol.net, 22. 10. 2012)

Morda ima predsednik celo kakšno pristojnost preveč, saj si predsednik republike in vlade hodita po prstih.
— Predsedniški kandidat Milan Zver meni, da so pooblastila predsednika v bistvi preširoka. (Dnevnik, 15. 10. 2012)

Funkcija predsednika republike je dovolj močna, premierjeva je prešibka.
— Predsedniški kandidat Milan Zver meni, da ne on, ampak njegov šef rabi več pooblastil. (Večer, 23. 10 2012)

(V. Miheljak, Mladina 2012)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#244 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 31 October 2012 - 03:48 PM

Funkcija predsednika republike je dovolj močna, premierjeva je prešibka.
— Predsedniški kandidat Milan Zver meni, da ne on, ampak njegov šef rabi več pooblastil. (Večer, 23. 10 2012)

ITAK. Janezu še več pooblastil.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#245 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 October 2012 - 04:48 PM

Tako je!
  • 0

#246 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14330 posts

Posted 31 October 2012 - 05:27 PM

Pogledala sem si dva soočenja, Zver je naravnost obupen. Zna le napadati, prostogovoriti pa zelo slabo. Mislim, da mu tudi hierarhija oblasti in posamezne pristojnosti niso povsem jasne, kljub temu, da bi rad izpadel kot predavatelj.
Pahor ga je odlično zabil na soočenju s pop-tv ja :D
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#247 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 November 2012 - 12:51 PM

Frči, dve soočenji. :o :P

Tako neodločena in nezainteresirana za volitve še nisem bila. Prav 'dol mi visi' za vse skupaj. Pa ponavadi so me te tematike bolj zanimale, sem spremljala.
Ampak odkar je na oblasti Veliki Ablastnik .... sem pač izgubila upanje in voljo.

Če lahko še pripomnim ... full mi gre na živce, ko kandidati napadajo drug drugega, Zver seveda v tem blesti. Tak način komunikacije veliko pove o človeku samem.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#248 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 November 2012 - 02:31 PM

Zverova kampanja temelji na napadanju. Mu pač pritiče, glede na to, kakšne sorte je.
  • 0

#249 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 01 November 2012 - 02:50 PM

Jaz predsedniških volitev nikoli nisem spremljala, so relativno nepomembne, predsednik tako ali tako nima nobenih pristojnosti in je za državo kot tako čisto vseeno, kdo je na tem položaju. Važno, da se zna lepo obleči in iz sebe tu in tam spravi kak pameten stavek. Zato bom tudi volila Turka, ker se mi zdi čisto ok za to funkcijo, nevpadljiv in neškodljiv.
  • 1

#250 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14330 posts

Posted 01 November 2012 - 05:59 PM

Michelle, se v veliki meri strinjam s tabo.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#251 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14330 posts

Posted 03 November 2012 - 11:58 AM

Je katera gledala soočenje včeraj?
Pahor se je najbolje odrezal, sicer v svojem rahlo patetičnem slogu, ampak ok. Tudi Turk se ni pustil sprovocirati, ampak Zver je bil pa kot šolarček zasačen brez domače naloge :D precej slab besedni zaklad ima, sem vseeno pričakovala boljšega.
  • 0

#252 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46189 posts

Posted 03 November 2012 - 12:20 PM

Jaz sem cc. 10 min poslušala Türka, ostalih nisem vidla, ker ne spremljam slovenske politike, niti predsedniške tekme. V glavnem vtisi po teh 10 minutah so takšni: Türk tako mlati prazno slamo. Saj vem, da so novinarji mrhovniarji, ampak na vsako vprašanje, tudi takšno po mojem mnenju čist neškodljivo, dolgovezi in niti ne odogovori na to kar ga je novinarka vprašala pa mi je malce smešno. Mislim, da bi lahko govoril o ničem v nedogled. In deloval mi je tudi precej vzvišen, kot da je zdaj boga za jajca prijel, ker je pač predsednik in kot da mu je vsa kampanja odveč, ker je itak on velik in glavni favorit. (čeprav nimam pojma ali je res ali ne) Ima pa ful prijetn glas, tak za brat pravljice.
  • 0

#253 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27614 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 November 2012 - 12:26 PM

tak za brat pravljice.

:lol: Ampak res.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#254 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14330 posts

Posted 03 November 2012 - 12:41 PM

Mene on že od začetka vizualno spominja na enega plišastega medveda, ki sem ga imela kot otrok. Žal ga nimam več, bi ga pokazala sicer.
Se pa strinjam s tabo, Kalypso, da deluje malo vzvišen. Morda to izhaja iz njegovega poklica diplomata, ko se konflikti rešujejo na bolj javnosti skrit način?
  • 0

#255 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46189 posts

Posted 03 November 2012 - 12:53 PM

Haha plišasti medo. :lol: :lol:

Mogoče. Kdo bi vedel... Meni je včeraj deloval tako, kot da mu je ful muka odgovarjat na vprašanja in da bi raje šel domov.
  • 0

#256 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27614 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 November 2012 - 01:03 PM

Joj, meni je en tip, ki dela v zdravstvu in je imel opravka s Turkom, povedal ene par stvari o njem, ki so mi čisto spremenila pogled nanj. Se mi je zdel tak topel, prijazen, pa očitno ni.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#257 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14330 posts

Posted 03 November 2012 - 01:06 PM

Coco, kaj pa? Lahko tud na ZS.
Sem pa tudi jaz slišala govorice, na kratko rečeno-tiranski pogled na svet naj bi mu bil dokaj blizu. Ne zaupam pa presoji osebe, ki mi je to povedala, tako da ne vem.
  • 0

#258 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12159 posts

Posted 03 November 2012 - 01:08 PM

Njegova žena je bila naša stranka, njeno obnašanje je podn od podna. Obup!
Po obnašanju ji je pa takoj za petami še gospa Bajuk, videt ju nisem mogla. V medijih pa sama sladkoba in sfejkanost.
  • 0

#259 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14330 posts

Posted 03 November 2012 - 01:17 PM

Je bila vzvišena in nesramna?
Meni ona sicer ni všeč, preveč izumetničena mi je.
  • 0

#260 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12159 posts

Posted 03 November 2012 - 01:25 PM

Vzvišena, ohola, pokroviteljska, skratka dala nam je vedet, da smo samo neumne prodajalke, nismo ji smele rečt nisi besedice (niti besedice!!) in smo se valda odstranile, ko se ji je pa sprdnil, smo mogle bit v sekundi pri njej, pa še to je blo prepozno in je dala vedet. Sej zgodbic je polno, Bajukova je bila pa še besedno nesramna.
Tega res nisem mogla prenašat, pa to je lastnost mnogih ljudi, ampak pri medijsko znanih ljudeh je to še mal težje.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users