Jump to content

Photo

Brazilska depilacija

• Please log in to reply
1266 replies to this topic

#241 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 11 June 2008 - 08:19 AM

Dej a se ti da? K jst ne nameravam sam zarad tega hodit v Nm. Našla sem enga potencialnega:
Kozmetični salon Jure d.o.o.
Kandijska cesta 19, Novo Mesto, tel.: 07/338-29-52

Pa vem še za Biserko Gorenc - kozmetičarko na Košenicah (treba preverit, če delajo brazil).

Jst sem zdele v službi pa res ne morm klicarit naokoli (nimam zunanje linije biggrin.gif)
  • 0

#242 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 11 June 2008 - 08:37 AM

Crna, drži približno 3 tedne, odvisno od vsake posameznice. Meni je da so mi zrasle vse trajalo več kot en mesec.
Jaz bi še enkrat priporočila Bernija. Uporablajo vosek, ki se prime le na dlake, medtem ko cosmetic line ne in mnogo bolj boli. Se moraš pa popolnoma sleči, ampak konec koncev tudi tam kjer odbržiš tangice ona vidi vse, gre samo za tvoj boljši filing.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#243 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 June 2008 - 08:42 AM

Pa to ti res čiiiisto vse 100% spuca stran? Ni več niti ene same dlakice?Pa kaj je v bistvui brazilska - to ti tud okol riti šari? laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#244 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 11 June 2008 - 08:44 AM

Ja, tud okol riti. Presenetljivo tam sploh ne boli. In ja, čisto vse ti spuca. Kar ne dobi ven s trakovi ti pa s pinceto populi.
  • 0

#245 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 June 2008 - 08:47 AM

Wau, to mora bit potem hudo gladek feeling. cool.gif Pa pomoje če hodiš redno ene dve leti (enkrat na mesec) maš potem pol manj dlak, pa bolj mehke in tanke.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#246 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 11 June 2008 - 08:48 AM

Frči, vidim, da je Berni tudi cenejši. Hmmm...mogoče pa se ustavim kdaj tam. Popusti za študente in dijake so mamljivi.

Dilema to itak. Moja kolegica hodi 1x na mesec. Pravi, da ma ful tanke in redke.
  • 0

#247 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 11 June 2008 - 10:01 AM

Ančka, ok, bom mal povprašala okol, če kdo kej ve. Mogoče majo kej v Dolenjskih toplicah, v Balnei... Ti sporočim. wink.gif

Ne, v Balnei kolikor vidim, imajo samo osnovno depilacijo 8noge, roke, pazduhe, bikini...).
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#248 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 June 2008 - 10:25 AM

Kje v LJ je ta Berni?

Komi čakam da bom gladka all around. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#249 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 11 June 2008 - 10:47 AM

Crna: http://www.beautyberni.net/
  • 0

#250 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 11 June 2008 - 11:02 AM

Mika me, da bi šla enkrat pol bi pa sama naprej vzdrževala tako stanje.
  • 0

#251 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 11 June 2008 - 11:50 AM

ampak a lahko sama potem ohranjaš tako stanje...s trakovi in voskom?
  • 0

#252 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 11 June 2008 - 11:59 AM

Pinceto. Po puljenjo dlake ne začnejo rasti vse hkrati in bi lahko enkrat na teden recimo populila tiste, ki bi zrasel. Samo ideja.
  • 0

#253 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 11 June 2008 - 12:10 PM

Tudi na sramnih ustnicah? huh.gif
  • 0

#254 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 11 June 2008 - 12:28 PM

Ne vem smile.gif pa že. Zakaj bi bilo tam kaj drugače? Sej pravim, da to samo potencialno govorim. Brazilska niti ni tolk poceni in kot študentki bi mi blo veliko dat 15 evrov na mesec za to.
  • 0

#255 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 11 June 2008 - 01:46 PM

Kolk pa v sense stane?
  • 0

#256 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 11 June 2008 - 02:05 PM

Mislim, da 20€

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#257 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 11 June 2008 - 02:15 PM

^^Hvala. sj tam majo tisti ta kul vosek ne?
  • 0

#258 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 11 June 2008 - 02:25 PM

to pa ne vem
  • 0

#259 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 11 June 2008 - 04:38 PM

Jaz zdaj že eno leto hodim na brazilsko in je res super. Gladkost traja tam do 3 tedne, najboljše pa je, da se po večih depilacijah dlake občutno stanjšajo, manj jih je in sploh niso moteče.
Tudi jaz priporočam Beauty Berni zaradi tega posebnega voska. Sem nekaj časa hodila tudi v Cosmetic Line, ampak mi njihov vosek sploh ni ustrezal...zmraj sem imela rdče še najmanj 1 dan, kdaj me je tudi peklo in so se pojavili kakšni izpuščajčki. Pri tem francoskem vosku pa se koža pomiri že v pol dneva.
Res priporočam thumbup.gif
  • 0

#260 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 June 2008 - 05:41 PM

Bom šla tudi jaz v ta Berni salon, pa špekuliram da bom skinila kar vse, od nog, tamale do pajsk.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users