Jump to content

Photo

Vtisi minule noči

• Please log in to reply
620 replies to this topic

#241 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25875 posts

Posted 27 October 2007 - 10:40 AM

spala bolj malo (pa še tist tako tako, mi je mobitel vmes piskal ... nisem budilke ugasnila :S), visela na netu do 4ih zjutraj in se pogovarjala z enim.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#242 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 27 October 2007 - 10:48 AM

Šla spat okol 11ih, ker sm bla ful zaspana, poslala lubiju ene 10 sms-ov z Najdi.si in še enga s svojga mobitela, mal gledala Nevarno anatomijo 2, zaspala, se zarad ne vem česa zbudla ob 00.30 in zaspala nazaj, ob 01.18 me je pa dečko klicu, da so že prispel in sva se 46 sekund pogovarjala. Po pravic povedan ne vem kaj mi je povedu, razn tega, da so pršli, ker se res ne spomnem, ker sm očitno čist spala. Vem samo, da sm mu na konc rekla, da ga ljubim in pogrešam, ampak ne vem niti kaj je reku na to biggrin.gif Hehe, lepa noč je bla.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#243 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 28 October 2007 - 11:55 AM

Ful žive in žalostne sanje! cry.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#244 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 28 October 2007 - 12:56 PM

Par pijač z mojim fantom, bratrancem in njegovo punco, čvekanje, potem pa nemiren spanec vse do jutra.
  • 0

#245 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25875 posts

Posted 28 October 2007 - 05:27 PM

I met someone blush3.gif se počutim, k da bi ga poznala že 100 let. Tipkala precejšnji del noči ... in me je zjutraj Oče zbudil z besedami: "ja kaj je pa s tabo?". Ugotovila, da sm spala do 12ih (po stari uri) laugh.gif. kej tacga pa že dolg ne.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#246 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 28 October 2007 - 07:39 PM

Prejšnja in še predprejšnja noč sta ble najlepše 2 noči v mojem življenju... Spala sem bolj malo sicer, pa se prav nič ne sekiram... Važno da je blo lepo... blush2.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#247 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 October 2007 - 10:22 AM

Precej mirna noč, minila v znamenju mojih izletov v kuhinjo po čaj in lekadole. huh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#248 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 31 October 2007 - 10:10 AM

ta noč ni bila ravno dobra...ponoči me je še bolj grlo zaželo boleti, premetavala sem se skozi, potem sem pa še fanta sanjala da se me je izogibal sad.gif in sem ga kr tepla biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#249 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 02 November 2007 - 09:15 PM

Kot že rečeno v spovednici : nora in divja noč.. avantura..zasačena.. rabim sploh še kaj omenjat? oops.gif hmm.gif Najrajši bi se pogreznila u zemljo od sramu.. čeprav je blo lepo wink.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#250 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 November 2007 - 09:23 AM

Sanjala, da se je pobič predčasno vrnil domov. In da sem pred tem imela eno prijateljico račko, ki pa se je ob njegovem prihodu zmulila, da nimam nič več časa za njo in je rekla, da odhaja in da si bo našla boljšo prijateljico. huh.gif biggrin.gif

Kinky, moj imunski sistem je tud na dopustu. Na marsu nekje, pomoje. hmm.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#251 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 03 November 2007 - 03:43 PM

Nekaj sem sanjala pa sem pozabila. Drugače sem pa fajn spala.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#252 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 03 November 2007 - 08:28 PM

Bla na rojstnodnevni čagi. Bilo je ok, če odmislim par bedastih pripomb in to da se je pol povabljenih tak napilo, da so delali take bedarije, da sem samo molila, da se ne bi nobenemu nič zgodilo. Na srečo se ni.
  • 0

#253 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3353 posts

Posted 04 November 2007 - 09:55 AM

nej bi šla na eno žurko za kolegov rojstn dan, sam jo je prestavu tok da smo se zmenil sam za pjačo na katero pol nism šla ker moj fant tok prijazen da raj pije kt pa da bi do ene 11h bl u izi pil in me pol dam peljal... tok da sm bla kr lepo doma
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#254 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 November 2007 - 02:35 PM

Tale današnja noč je minila v znamenju učenja. Ob pol petih sem šla spat. Mislim super !
  • 0
Viens, reste ici!

#255 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 05 November 2007 - 09:34 PM

Dons sva se pa res celo noč stiskala in je blo ful ful ful ful lepo. Mislm, ok, sej logično, da sva se, če se pa vmes 10 dni nisva vidla wub.gif Moj moj :*
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#256 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 05 November 2007 - 09:54 PM

zdelo se mi je da sm celo noč bedela.... u sobi je prespala še neka kolegica od cimre in se mi je zdelo use nenormalno majhno in mi je šlo na živce da more ona tu spat...(na tleh)...ker se mi je zdela soba pol fulll majhna in je blo tk neverjetno zadušljivo. skratka nism mogla spat sploh
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#257 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 06 November 2007 - 08:31 AM

Mal smo ga žural spet oops.gif .
  • 0

#258 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 06 November 2007 - 08:31 AM

Ob ene petih sem se zbudil ves zašraufan. Glavobolček je posledica. Kljub saridonu. huh.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#259 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 11 November 2007 - 09:19 AM

Bila sem s kolegico na koncertu.

Ugotovila sem tudi, da so varnostniki budale down.gif . Prav nisn mogla verjet kako se obnašajo. Enga tipa so kr za brezveze šli stepit, pa ni neč naredu. Se čudim, da taki primitivni ljudje opravljajo to delo.
  • 0

#260 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 11 November 2007 - 10:42 AM

Jah, dobro jutro smile.gif To se dogaja vsak vikend v vsakem mestu.

Moj miciiii je prisel pozno zvecer in smo (naprec,bil je se en) sli na pijacko. Sreco sem imela s tem srcekom,res oops.gif Pohvalil je mojo novo frizuro, make-up.. in mi je sam od sebe reku, ce bi vozila..innn same pohvale mi je dajal in me gledal z velikimi puppy ockami oops.gif
Misek oops.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users