Ne, ne, tega ne počnem, samo pizdim čez pamet. In težim.
Od avgusta kajenje prepovedano!
Posted 28 August 2007 - 11:00 AM
Ne, ne, tega ne počnem, samo pizdim čez pamet. In težim.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 28 August 2007 - 11:16 AM
Mene zakon osebno ne moti. Če se mi kdaj zahoče čik, ga bom pa šel ven skadit. Ali pa se malo prekadit v kadilnico
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 28 August 2007 - 11:47 AM
Res je. Pa niti ne tlko po konkretnem švicu, ampak vonj po tistem postanem, ko že ni videl vode in mila nekaj dni.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 August 2007 - 11:54 AM
Hehe, Neyka, tvoja logika je prav smešna na trenutke. Na tole da potem smrdiš po švicu ciljam.
Če tebi švic bolj smrdi od čikov, je itak subjektivna zadeva. Pač si kadilka.
In seveda, čudno je po tej logiki, da pol še vedno ne začutiš švica, ki pravi te bolj moti kot čiki.
Še enkrat sem prebrala tvoj post pa sem nekako istega mišljenja kot prej. Jaz govorim o prostoru ti pa o osebah, kot je razvidno iz tvojega citata!
Lahko pa seveda z drugimi besedami poveš kaj si s tem mislil, če misliš da sem kaj narobe razumela...
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.
Posted 28 August 2007 - 12:16 PM
Hehe, Neyka, tvoja logika je prav smešna na trenutke. Na tole da potem smrdi (š) po švicu ciljam.
Če tebi švic bolj smrdi od čikov, je itak subjektivna zadeva. Pač si kadilka.
In seveda, čudno je po tej logiki, da pol še vedno ne začutiš švica, ki pravi te bolj moti kot čiki.
Se opravičujem, en šumnik se mi je vrinil
Upam, da je sedaj bolj razumljivo.
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 28 August 2007 - 12:40 PM
No dej razlož še kaj točno si mislil povedati s tem stavkom...
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.
Posted 28 August 2007 - 12:50 PM
Torej kako pol, da ta švic, ki tebi smrdi bolj grozno od cig. dima, ne čutiš oz. te ne moti tudi v zakajenem prostoru.
Posted 28 August 2007 - 01:01 PM
OK, praviš da ti švic, govorim nasplošno, torej npr. švic ljudi v prostoru, smrdi še bolj grozno kot cigaretni dim.
Torej kako pol, da ta švic, ki tebi smrdi bolj grozno od cig. dima, ne čutiš oz. te ne moti tudi v zakajenem prostoru.
Jah zato ker je cigaretni dim intenzivnejši od švica. Kot veš so bili lokali izredno zakajeni in pri takšni količini cigaret se švica ni toliko zavohalo kot sedaj.
Včasih je vonj po cigaretih vse zakril, zdj je pa v ozracju ena taka zelo njami mešanica švica, prdcev in parfumov vseh vrst
Posted 28 August 2007 - 01:03 PM
Posted 28 August 2007 - 01:08 PM
Posted 28 August 2007 - 01:17 PM
Posted 28 August 2007 - 02:21 PM
In v tej temi je govora o prepovedi kajenja.
Ja tema je res prepoved kajenja. V zadnjih postih pa je bila debata(v kateri si aktivno sodeloval) izključno o vonju. Začela se je s tem postom na katerega sem dala svoj odgovor o švicu... :
eh.. sej v italiji je ta prepoved že celo večnost. greš v en diskač je vse lepo in prav proti jutru pa lih tko jih dosti prižge čike in so čiki na tleh pač ker ni pepelnikov. Sam še vedno prej dišiš po parfumih kot po čikih ko prideš domov.
Ne vem, če so kajenje prepovedali zaradi vonja.
O tem, da je cigaretni dim škodljiv smo si enotni že od začetka. Nihče (vključno z menoj) ni trdil da je bilo kajenje prepovedano zaradi vonja. Ponovno preberi moj predzadnji post. Ali pa se bom kar citirala:
Če cigaretni dim ne bi bil škodljiv te debate itak ne bi imeli.
...???
Posted 28 August 2007 - 02:45 PM
No, ne bom te več zajebaval. Pač bi naj bilo govora o koristih in slabostih omenjenega zakona. In pojačano zaznavanje švica je vsekakor ena od slabosti. Sedaj naj pa z zakonom uvedejo obvezna pravila o higieni. To tudi ne bi bila slaba ideja.
Posted 28 August 2007 - 03:18 PM
Posted 02 September 2007 - 09:14 AM
To glede trdih drog, kar omenja Errol pa ... v bistvu me boli k*, če je kdo tako neumen, pa naj bo. Bo izboljšal gensko župo.
Posted 05 September 2007 - 09:01 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 05 September 2007 - 06:33 PM
Posted 05 September 2007 - 06:41 PM
Posted 10 October 2007 - 08:13 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 10 October 2007 - 08:15 AM
srčno upam da se NE bo kadilo spet noter, tak je super zdaj no...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users