Ne da. Samo v setu.
Čopiči
Posted 12 February 2016 - 12:38 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 February 2016 - 12:47 PM
Pa res, škoda. Ampak včasih je Core set tako znižan, da se bolj splača kupiti celega, kot npr. samo foundation brush.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 February 2016 - 12:50 PM
Posted 12 February 2016 - 01:07 PM
Bom kar cel set vzela, se mi ta Buffing Brush res bolj dopade.
Ampak imam pa res srečo. Nimajo ga ne na iHerb, ne na Feelunique (pa še -20% imajo)
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 12 February 2016 - 01:12 PM
Na Lookfantastic pride najceneje, ker imajo kodo za 15 % popust.
Če ne rabiš contour brusha (drugi največji iz seta), ga jaz odkupim, ker sem svojega dala mami.
― V. Van Gogh
Posted 12 February 2016 - 01:14 PM
Pa v funte si daj! Je še evro pa pol ceneje
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 February 2016 - 01:16 PM
to pomeni, da s tem Buffing Brush lahko brez problema nanašam vse: tekoči, v prahu in mineralni puder?
Samo preverjam, da ne naredim kakšne neumnosti.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 13 February 2016 - 07:47 PM
Mislim, da na iHerb še vseeno pride najceneje. Se pa res ful bolj splača cel set naročiti. Imam mineralni puder in ga nanašam z Elf Powder brush. Sem sicer zadovoljna, ampak nisem imela še nobenega drugega čopiča in ne znam primerjati. Je ful razlika med Real techniques in drugimi čopiči? Si tudi jaz ogledujem RT, ker bi mogoče malo menjala.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 13 February 2016 - 08:20 PM
Za mineralne pudre se sploh uporablja bolj kabuki čopiče, ki so kompaktnejši in z gostejšimi dlakami, ker se jih nanaša s krožnimi gibi. Ta, ki ga ti uporabljaš je za pudre v prahu in pogojno blusherje.
― V. Van Gogh
Posted 13 February 2016 - 08:43 PM
Tako izgleda:
Ima pa drugače ful goste dlake. Mislim, da takrat še niso imeli kabuki čopiča in sem zato tega vzela.
Posted 01 June 2016 - 09:11 AM
― V. Van Gogh
Posted 05 December 2016 - 12:11 PM
Posted 05 December 2016 - 03:17 PM
Face Expert Blush je meni svetoven, ampak za tekoči puder. Za drugo ne vem kako bi se obnesel
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 December 2016 - 04:09 PM
Posted 05 December 2016 - 04:12 PM
^ Sem ti ravno hotela predlagati Buffing brush, res škoda. :/ Jaz ga imam za tekočega in mi je fantastičen.
― V. Van Gogh
Posted 30 January 2017 - 09:24 PM
Posted 12 February 2017 - 07:43 PM
Zaenkrat nisem navdušena nad čopičem. Sicer malenkost bolje prekrije nepravilnosti kot gobica (če po nanosu tam samo še malo dodatnega pudra potapkaš). Drugače pa se bolj poznajo sledi nanosa kot pri gobici, druga stvar, ki me moti, pa je pomojem ta, da mi dlačice privzdigne ob kroženju in površina zato ne izgleda ravno najbolje.. :/
Posted 01 March 2017 - 11:30 AM
Posted 01 March 2017 - 07:21 PM
V našem DM-u je nikakva izbira, čisto nič uporabnega. Še največ je nekih ogromnih čopičev (pa ne samo za puder v prahu), s katerimi nimam pojma, kaj lahko počneš.
Ima katera ovalne čopiče? Jaz imam enega manjšega korejskega (klik) in mi je super, sploh za korektor in kremne blusherje. Ima veliko gostejše in tanjše ščetine pa neverjetno mehek je, čisto nekaj drugega kot navadni čopiči. Mogoče bi probala še večjega za tekočo podlago, tisti za oči me pa ne mikajo.
― V. Van Gogh
Posted 08 July 2017 - 12:57 PM
S čem umivate čopiče, ki jih uporabljate za tekoče pudre?
Jaz sem jih umivala kar z navadnim tekočim milom. Ostanki blusherja, senčil in mineralnega pudra grejo enostavno stran. Zdaj, ko imam spet tekoči puder, pa čopiča zlepa ne morem temeljito oprati z navadnim milom, moram res ful časa ponavljati postopek. Priporočate morda kakšno drugo čistilo?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users