Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2561 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 November 2008 - 10:12 PM

Jaz sem 5/11 naročila OH dvojček, pa ga še zdaj nimam. Kako krasno.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2562 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 November 2008 - 10:17 PM

Jaz sem ga tudi naročila 5.11. in sem ga dobila že takoj naslednji dan. Je pa res, da še nisem dvignila paketa, ker trenutno nimam keša. Bom šla ponj v petek ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 09 November 2008 - 12:32 AM

Jaz sem ga danes naročila. Komaj čakam, da sprobam tole čudo. biggrin.gif
  • 0

#2564 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 November 2008 - 12:45 AM

Super, ni kaj. Če ga v ponedeljek ne dobiš, kličem na MA.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2565 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 09 November 2008 - 08:48 AM

Flafy meni se je včasih zgodilo da ga sploh nisem dobila pa sem potem ko ga nekaj dni ni bilo po telefonu naročila.

• 0

#2566 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 November 2008 - 11:16 AM

QUOTE(fire-fly @ 8. 11. 2008 - 19:50) View Post

Si katera želi mogoče samo šampona O&H, ker meni je pretežek in se mi po njemu ful hitro mastijo lasje.

Mmm? (:

Jst bi ga ful sprobala, kolk je pa količina?

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2567 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 09 November 2008 - 11:23 AM

750ml. wink.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2568 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 November 2008 - 11:30 AM

To, da nekateri saloni sami določajo cene, je povsem zakonito. Pač dobavitelj ima na strani navedeno le priporočeno ceno, ta pa se lahko v kakem salonu poviša 8zdaj ne drastično a ne, lih v tem je fora priporočene cene).
Slično je z Merkatorji, kjer se med različnimi prodajalnami cene malček razlikujejo, pa ponekod so akcije, drugod jih ni itd.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2569 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 09 November 2008 - 02:09 PM

Jaz sem šla zadnjič v nek frizerski salon v Citypark in so imeli cel kup nekih dvojčkov(Brunet, Fashionista,..so rekli, da jim skos ostaja od akcij), jaz sem potem vzela Headshot in mi obupno smrdi-res fuj(pa mi zelo malo stvari smrdi) ampak učinek je pa fantastičen, res mam super volumen, tako da bom stisnila zobe glede vonja. Me zanima, če bi katera vzela 750ml balzam, nerabljen in vse, ker balzamov ne uporabljam.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#2570 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 09 November 2008 - 02:28 PM

QUOTE(Cvetka* @ 9. 11. 2008 - 11:16) View Post

Mmm? (:

Jst bi ga ful sprobala, kolk je pa količina?

750ml. Moja kolegica je ful zadovoljna z njim, sem ji ga dala iz prejšnjega kompleta in ga ma še zdej. Sam js sm pa balzam kr porabla, ker mam goste dolge lase in ga dost rabm. Če te zanima mi piši na zs. Ga bom pa naročila pri eni kolegici v salonu, tko da ne bo nobene poštnine in dodatnih stroškov.
  • 0
Why so serious?

#2571 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 09 November 2008 - 02:51 PM

Jaz sem danes kupila dvojček O&H za 29,50€ v tistem frizeraju v leclercu. V supernovi je bila cena dvojčkov 32€, pa mislim da gre za isto verigo salonov. Tuki kjer sem jaz kupila so imeli celo napisano ceno 26€, ampak je bila v računalniku pa ta cena ki sem jo potem plačala.
Zdaj samo upam, da sta res tako dobra kot pravite.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2572 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 November 2008 - 02:55 PM

Ne bo ti žal, OH dvojček je the best of the best.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2573 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 09 November 2008 - 02:58 PM

Upam, sej skrbi me samo ker ne maram da mi lase obteži. Pol letih zakompleksanosti mi je moj vlumen las postal všeč biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2574 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 09 November 2008 - 02:59 PM

men sploh ni dober ta dvojček-tko nekak kot je november rain napisala(al katera že); če jih skupaj uprorabim mam čist polizane pa obtežene lase. še skos mi ni jasno, zakaj je tok oboževan ta dvojček.
Frčica- volumna ne pričakuj, ta stvar je ful hranilna. Pol je že bolš Superstar alpa Headshot.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#2575 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 09 November 2008 - 03:03 PM

Sej ne msilim, da mi da umetni volumen, ampak da se mi ohrani moj volumen las.
  • 0

#2576 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 November 2008 - 03:17 PM

Meni pa na tak način nahrani balzam lase, da so bolj polni in "konkretni" - posledično imam večji volumen, začuda mi jih čisto nič ne obteži.
Meni je ta dvojček alfa in omega.

• 0

#2577 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 November 2008 - 03:45 PM

Jaz se čisto pod Flafića podpišem. Nimam nič polizanih las, tudi če pustim regenerator delovat eno uro (in ponavadi tud nardim tko, ker imam potem noro lepe, lesketajoče in polne lase). Ta regenerator je sestavinsko tako neverjetno kvaliteten, da ga je meni škoda sprat že kar po petih minutah in ga torej uporabljam bolj kot intenzivno oblogo ter pustim delovat 45-60 minut. Las mi res nič ne poliže, je pa tudi res, da potem lase zeeeelo temeljito sperem, da ne bi slučajno ostala gor kakšna mastna obloga (je pač zelo hranljiv, ampak za kodraste lase je to velik plus).

Recimo meni Headshot regenerator veliko bolj poliže lase, da imam že drugi dan prav špagete na glavi in bi bil pomoje primeren bolj za tiste res ekstremno debele, frizzy in neobvladljive lase.
  • 0

#2578 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 November 2008 - 04:03 PM

Jaz imam včasih OH balzam tudi po 3h gor, ha ha. Včasih celo pozabim, da ga imam gor ... včasih pa se mi ne da sprat. ;-)

• 0

#2579 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 November 2008 - 04:16 PM

Ja sam vidve nimata težav z volumnom. Meni pa vsaka druga stvar obteži in zmasti lase. Sicer OH super diši, ampak že v štartu vem da bi bil popolnoma faliran nakup to.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2580 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 November 2008 - 04:20 PM

Ej, jaz imam težave z volumnom. Če si ne bi še kasneje dala kakšne pene za volumen, bi bila totalno nikakva, res. Pa nujno si moram lase posušit s fenom. Zdaj, ko me je malo drugače postrigla, še nekak gre, drugače pa niti slučajno nimam tak naravnega volumna, kot npr. DiLeMa. Pa ugotovila sem, da mi precej volumen poveča en izdelek od TBSja, Bilberry Color Protect Detangler.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users