Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2561 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 May 2010 - 11:33 AM

Hvala, Podgana. Sicer mi Dirjev Forever po nanosu ni preveč všeč (lisast?), Shisedo je super. Če ga kera uporablja / oz. ga je nekoč, bi bila edino vesela poročila o obstojnosti, morebitnem matiranju...?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2562 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 23 May 2010 - 12:10 PM

Jaz tud delam s čopičem, kot pravi podgana.
Ful manj ga gre, ful lepše se porazdeli, ni nobenih "grudic".
In tud jaz se čudim, vichy-ja imam že skorda pol leta, pa ga je zih že pol notri.
Uporabljam ga pa skoraj vsak dan.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

• Guests

Posted 23 May 2010 - 12:29 PM

Podgana...jaz tudi s čopičem mažem tekočega...sam veš kaj mene moti. Da moram vsakič čopič prat potem (že tako se ti mudi zjutraj, pol pa še prat). Pa ful me živcira, ker ne pridem čist do korena dlakic in vidim puder notri.
  • 0

#2564 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 23 May 2010 - 12:44 PM

s kterim čopičem ve nanašate? js mam tega: http://www.isadora.c...p;thumbsize=200 pa mi nekak ne prekrije tko k s prsti.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#2565 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27305 posts

Posted 23 May 2010 - 12:52 PM

Jaz se mažem s prsti in si drugače sploh ne predstavljam. Sm pa zadnjič malo probavala healthy mix in se mi ne zdi dovolj prekriven hmm.gif
  • 0

#2566 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 23 May 2010 - 01:08 PM

Jaz mam tega od MAC-a.
IPB Image
Ne vem, na začetku mi je ful uspeval se lepo namazat (pa sploh nisem mela nobene določene tehnike), zdej pa sploh ne znam več. laugh.gif
Kakšen nasvet bi mi prav prišel. biggrin.gif
  • 0

#2567 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 May 2010 - 01:30 PM

QUOTE(ora @ 23. 5. 2010 - 13:52)  

Jaz se mažem s prsti in si drugače sploh ne predstavljam. Sm pa zadnjič malo probavala healthy mix in se mi ne zdi dovolj prekriven hmm.gif

Saj je zelo malo prekriven, to vse pravimo. Odvisno kaj želiš, a ne? wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 23 May 2010 - 01:53 PM

Meni je pri njem ravno to fajn, da je bolj nežno prekriven in ne nardi maske. Kjer mam pa kake fleke pa itak korektor napacam, pa je vredu. smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 23 May 2010 - 02:10 PM

Šuša pa PJ, zadnje čase se po youtubu širi glas, da se ti čopiči, ki so za nanos tekočega pudra, dejansko slabše obnesejo od onih, ki so za nanos suhih stvari (za buffanje npr.). Jaz se preiskusila obe varianti, in moje mnenje je, da so ti drugi res boljši.
Jaz tudi še vedno včasih nanesem s prsti ali pa z mokro gobico.

Imam ful problem s tem, da imam zelo suho kožo, ampak bi vseeno rabila dovolj prekriven puder (Revlonov se mi ne razmaže dovolj dobro), ali pa bi poskusila problematične predele s kakim dobrim korektorjem prekrit. hmm.gif

Nisem še iznašla popolne tehnike, no. Niti pudra, ki bi mi odgovarjal v vseh pogledih, kaj šele korektorja.
Zato imam namen, ko porabim tistih 4657 pudrov in korektorjev, ki jih trenutno sprobavam, investirat v samo eno kvalitetno (čeprav drago) stvar, ki mi bo odgovarjala.

Dejstvo je, da moja koža ni več ravno mlada, zato bom počasi morala začet negovat malo drugače.
  • 0

#2570 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27305 posts

Posted 23 May 2010 - 02:15 PM

QUOTE(Kinky @ 23. 5. 2010 - 14:30)  

Saj je zelo malo prekriven, to vse pravimo. Odvisno kaj želiš, a ne? wink.gif

Sej sm pričakovala manj prekrivnega ampak tako zelo malo pa ne smile.gif
  • 0

#2571 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 23 May 2010 - 02:23 PM

^Wau. super info sprobam ta B. healthy mix.
Jaz nimam tok nepravilnosti, pa mi je pol cool, če je samo mejhn, da mal lepš pride.

Jst mam podoben čopič kot Pj od maca.
Obnese se men boljš kot s prsti ampak bi se lahko še boljše.
Naslednjič kupim takega, kot je za buffanje, pa poročam.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

• Guests

Posted 23 May 2010 - 02:34 PM

Sally, ta od ELF, ki ga je meni soforumašica velikodušno naročila ( kiss3.gif ) je zelo dober v ta namen. Pa še poceni je, tako da, če ti ne bo všeč rezultat, ne boš vrgla denarja stran. Pa še vseeno se potem čopič lahko uporabi za suhe zadeve.
Aja...še ceneje pa prideš čez, če v DM kupiš onega za blush od Ebelin. Sem tudi na youtube gledala, da ga priporočajo. V ta namen ga še nisem poskusila (lahko ga pa pohvalim, ker je res kvaliteten...dlačice ne izpadajo, mehke so, kompaktne). Imam namen kupit še enega, pa še ta velikega...oba sta okoli 5 €, kar res ni drago.

Jaz imam tega, ki je namenjen tekočim zadevam (ta ploščatega) od TBS, ter še enega noname (ki je zelo kvaliteten...če se prav spomnim, mi ga je Nila prinesla iz ZDA v enem kompletu).

Sve u svemu...čopičev imam ogromno, samo še pravo kombinacijo kreme, pudra in čopiča moram odkrit za lep finiš rolleyes.gif laugh.gif
  • 0

#2573 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 23 May 2010 - 05:34 PM

Ja, ta ELFov powder brush je SUPER. Najboljši za tekoči puder. Ekaterina, jaz to ne perem vsak dan, ampak 1x na teden. Se mi ne zdi potrebno, da bi vsak dan, niti se mi to ne bi dalo biggrin.gif
Če nanašam s prsti, so dlake bolj vidne pa luske tudi. Težko vse zabrišeš.

Drugače je pa meni super mineralni puder od LilyLolo. Je ultra prekriven, obstojen, tak fotošopiran izgled pride. Me je mami zadnjič vprašala, če imam nov puder, ker je moja koža baje filmska. 100x boljši od opevanega Everydayminerals.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 23 May 2010 - 05:52 PM

Pol bom pa jaz tud bolj redko prala to.

A je ta LilyLolo primeren za zelooo suho kožo? Najbrž, če bi dala res mastno kremo spodi, a? hmm.gif

Edit: A se dobijo sampli mogoče, da bi ga probala prej? Če boš kej naročala kdaj (al kje to kupiš), bi te prosila, da zame en sample vzameš.
  • 0

#2575 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 23 May 2010 - 06:14 PM

Se dobijo, samo ne vem kako je zdaj, ker v Slo. lahko samo preko Amazona naročiš. Morm rpevert. Če bi bil za zelo suho ne vem, ker imam zelo mastno, ampak se mi ne zdi, da bi izsuševal (vsaj takrat, ko ga dam gor in imam čist suho kožo me ne zateguje). Ti bom sporočila, ko bom naročala wink.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 23 May 2010 - 06:23 PM

Super si, hvala. kiss1.gif
  • 0

#2577 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 May 2010 - 10:23 AM

No, jaz iščem trenutno puder, ki bo primeren za poletje, nekomedogen, z faktorjem 10+ in, ki bo prekril rdečico na licih.

Revlon ima ogromno takih pudrov, prebrala sem mnenja, pogledala swatche in mislim, da bom vzela kar Photo ready SPF20 in me zanima, če ga ima katera doma in lahko še pove kaj o njem?
Pa zanima me predvsem koliko stane?
IPB Image
  • 0

#2578 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 30 May 2010 - 11:29 AM

revlon je šit!!!! mastn, pa sploh se ne vsede v kožo...si dam gor čist mal, pa se počutm k da mam kilo pudra na obrazu huh.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#2579 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 30 May 2010 - 11:43 AM

Stane 20€ pa v Slo. svetlih odtenkov sploh ni huh.gif
  • 0

Tumblr

#2580 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 May 2010 - 12:35 PM

Ja, odtenki so ful temni. Prejšnič sem probala v Millerju najsvetlejšega, ki so ga imela, in mi je bil še vedno ful pretemen. Kr neki. huh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users