Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#2561 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85874 posts

Posted 14 November 2012 - 11:14 PM

Pisala jim bom, če mi lahko še Creme Fraiche pošljejo za normalno kožo in pa Light različico, ti si poskusila katero iz te zelene linije?

Jao, mene Nuxe prav mede s temi njihovimi imeni in embalažami, vse so enake.

Jaz sem imela to zgoraj full-size, Fraiche za normalno kožo pa mislim da niti testerja nisem imela, samo za suho.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2562 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 November 2012 - 11:21 PM

Aha tako kot jaz potem, tudi samo za suho imela :) Mene pa ful zanima ta Fraiche, se mi zdi, da bi bila obetavna. Poročam, če dobim še kak tester.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2563 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 November 2012 - 10:40 AM

Jao, mene Nuxe prav mede s temi njihovimi imeni in embalažami, vse so enake.

Ja, enako. Pa še ogromno linij imajo.
Meni tud ena ful smrdi, men se zdi, da Prodigieuse ali Cream Fraiche in ena od teh mi ful ni pasala, pa še puder se je svaljkal. Nočna medena mi je bila super (dnevna itak), pa še ena modra (tester ima neke modre črte).

Steamcream je pa res za suho kožo, meni se zdi tudi kar hranilna, kar mi ne gre skupaj s konsistenco, ker je kot eno mleko za telo. Mami je noro všeč že ob prvi uporabi (me je prav klicala kako super, da je), tako da mislim, da jo bo ona pretežno uporabljala. Jaz bom kaj več po parih dneh povedala, ker trenutno imam malo mešane občutke.

Kdaj boste ve začele uporabljat kreme proti gubam? :oops:
  • 0

#2564 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 November 2012 - 10:45 AM

Jaz si bom ravno zdaj enkrat omislila mojo prvo - tole NUXE Nirvanesque, pa sploh ne zato ker je proti gubam, ampak zato ker mi ful paše na kožo :)

Joj, se mi je zdelo da je SteamCream za suho :( Potem je raje ne bom naročala, ker bo meni ziiiher preveč, če je tebi preveč, potem pa sploh. Ker meni je že NUXE medena premastna. Morda pa jo naročim za mamo, ona ima ekstremno suho kožo in bi ji utegnila ugajat.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 15 November 2012 - 10:48 AM

Ja, ena ful smrdi. Jaz imam ogromno testerjev še.
Bioderma mi je bolj všeč kot Nuxe. Ker od Nuxe se meni tudi nekatere svaljkajo. Od Biodermine kreme se mi je pa znatno popravila koža. S testerji so pa velikodušni...zelo.

Jaz ne uporabljam nobene kreme, ki bi bila eksplicitno proti gubam trenutno.
  • 0

#2566 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 November 2012 - 10:48 AM

Meni se zdi Steamcream ful fajn božično darilo, ker je vsestranska krema (lahko se pač porabi za telo, če ti ne ustreza za obraz) pa lušne embalaže- zdaj imajo ful božičnih motivov. :) Ja, moja mami ima res izjemno suho kožo (uporablja sicer L'Occitane Immortelle masko za obraz kot kremo) pa ji je všeč, je rekla, da je nič ne zateguje in vleče skupaj, niti da nima občutka, kot da ima fasado gor. :D Pa še za pod puder je dobra. To moram pa jaz še sprobat.
  • 0

#2567 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 November 2012 - 10:53 AM

Aha, superca. Potem pa bom najbrž res ji to vzela, ker sem itak nameravala neki v tem smislu. Super :)
Sam imajo pa res lepe embalaže :D Meni naj:

Posted Image Posted ImagePosted Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2568 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23277 posts

Posted 15 November 2012 - 01:29 PM

Jaz sem od Nuxa samo testerje imela in mi je bila ful všeč Bio Beaute anti age emulzija. Pa še ena od teh dveh krem, ki imata na testerju modro in viola črto, ne vem katera. Mislim, da mi je bila všeč tudi ena od Prodigieuse krem, pa fluid za matiranje. Točno pa se ne spomnim, ker imajo res toliko podobnih imen in embalaž in linij, da je že nepregledno.

Jaz pri kremah ne gledam primarno, da je proti gubam. Pri Green People kremah, ki jih večinoma uporabljam itak piše pri skoraj vseh, da so tudi proti gubam. Za okrog oči pa uporabljam anti age kremo Terra Naturi.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2569 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 16 November 2012 - 04:32 PM

Moja mami ima zelo suho kožo pa ji pozimi zelo fajn pride Nuxe medena krema... Drugače pa uporablja Aroma Vaillance (za po 45.letom) za suho kožo in ji tudi ful odgovarja, pa ima drugače zelo občutljivo kožo
  • 0

#2570 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 16 November 2012 - 09:04 PM

A prav razumem, da imajo te steamcream kreme vse isto sestavo, le drugo embalažo?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2571 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 November 2012 - 09:06 PM

Ja.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2572 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 16 November 2012 - 09:08 PM

Hvala :)
PJ, kje si jo pa naročila? Prav na njihovi strani?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2573 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 November 2012 - 09:08 PM

Feel Unique. :) Pojdi pogledat še v Namo, Maxi, jih imajo tudi.
  • 0

#2574 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 16 November 2012 - 09:11 PM

:w00t2: bom, bom! Hvala!
  • 0

#2575 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23277 posts

Posted 16 November 2012 - 10:12 PM

Sem šla pogledat sestavine in so ful fajn, razen parabenov. Jaz je vseeno ne bi kupila, ker ima že na 4. mestu kakavovo maslo, ki je lahko komedogeno.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2576 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 November 2012 - 11:12 PM

Kje dobite Nuxe testerje?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

• Guests

Posted 16 November 2012 - 11:22 PM

Coco:

http://www.nuxe.si/N...Vpišitese.aspx

Pa jaz sem jim poleg tega še na mail pisala in so mi dvakratno poslali. Pa poleg testerjev potem spet dobiš to kartico, ki jo spet lahko pošlješ :)
  • 0

#2578 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 November 2012 - 11:26 PM

Jaz se zdaj vpisujem, pa letnika 81 ni med letnicami. Sem se pa pomladila za eno leto. :cool:
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 16 November 2012 - 11:33 PM

Hahahah, pa res! Sploh nisem opazila. Ma, saj itak zgledaš mlajša... :closedeyes:
  • 0

#2580 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 November 2012 - 11:50 PM

Ja, seveda, zahtevajo osebno, pa to ... XD
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users