Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#2561 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 June 2010 - 04:57 PM

hmm.gif

Zgubljeno v ognju (2007)
Things We Lost in the Fire

katerega pa? Najprej je Podgana napisala, nato ti, in še jaz. Vse smo komentirale isti film.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2562 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 21 June 2010 - 05:39 PM

A na POPu je bil? blink.gif Zanimivo. Saj bi blo nemogoče, da bi blo govora o katerem drugem filmu, samo me je presenetilo, da je bil na POPu.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#2563 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 June 2010 - 07:23 PM

biggrin.gif

Ja, jaz sem bila prepričana, da smo ga vse tam gledale v soboto zvečer.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#2564 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 June 2010 - 07:27 PM

Včeraj je bil na Piki.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2565 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 June 2010 - 07:54 PM

V soboto je bilnna Popu, v nedeljo na Piki, ja. yes.gif

Meni je bil film všeč, še zlasti Benicio (doooooooh), ki me malo spominja na portoriško varianto Brada Pitta + inteligenca. Halle je bila tudi dobra, še zlasti mi je bil všeč njen imidž. Pa froca sta mi bla faci, sploh mali.
Sama zgodba pa tako no... Meni manjka en logičen konec/povzetek. Pač zgodba laufa in laufa in s koncem filma se pač nadaljuje, ne da bi lih se zaokrožilo v neko celoto. To me je malce motilo.
Všeč so mi pa bili close-up posnetki, mene to zelo prevzame. Tako dobro, intimno atmosferio ustvarijo.

7/10
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2566 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 June 2010 - 07:58 PM

Ja, kakšen logičen povzetek bi pa ti želela? biggrin.gif Ona se je pač počasi sprijaznila s tem, da moža ni več, ona je pomagala njemu, in on njej. In pri obeh je bil to počasen proces, day by day, kot on pove v zaključni sekvenci. What more do ya want? tongue.gif
  • 0

#2567 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 June 2010 - 08:25 PM

Mi pač to ni dovolj. Sploh se zgodba bolj posveča njemu, njej in njeni izgubi pa, z izjemo začetka, ful manj. Sem pričakovala, da bo kak globji preplet njune zgodbe, tko mi je blo pa oboje bolj mimobežno. Bolje bi blo, če bi še bolj poglobili karakterje.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2568 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46152 posts

Posted 23 June 2010 - 12:50 PM

When in Rome
IPB Image
Po vseh slabih ocenah od filma nisem pričakovala veliko, a kljub temu mislim, da sem vseeno pričakovala malo preveč. Film je precej bedn, čeprav povzetek zgodbe napisan na papirju ne zgleda napačno. Žal je izvedba je katastrofalna - od nedodelanega dolgočasnega scenarija, nedoedlanih debilnih likov, do po mojem mnenju precej ponesrečene izbire igralcev. Glavna junakinja mi je šla na živce, enako tudi vsi njeni snubci, ki so res karnekaj. Kemije med glavnima igralcema tud jaz nisem videla. Edina svetla točka je, da Josh Duhamel dobro zgleda. Pa da ne bom samo grajala... mogoče ima film dva oz. tri trenutke, ob katerih se nasmehneš... to pa je tudi vse kar ponudi.
3/10
  • 0

#2569 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 June 2010 - 09:19 PM

Danes pogledala Sex And The City 2.
Res me je zanimalo, kaj lahko pričakujem glede na vse negativne kritike. In sem šokirana. Pozitivno.
Meni je dejansko film bil DOBER, zanimiv, s smislom. Dobra ura in pol se mi ni vlekla niti malo.
Izpostavila bi nekakšno rdečo nit, ki so jo vlekli skozi film in sicer namen pokazati (no, vsaj jaz sem tak
dojela in mislim, da se ne motim), da ni univerzalno "pravilne" zveze. Da obstaja mnogo različnih zvez in
da so VSE ok, da ni z njimi nič narobe. Da ni nič narobe in niti najmanj čudno, če zakon ne vsebuje frocovja
(morda je zato požel toliko negativnih kritih twisted.gif ).
Lepo je bilo videti Mr. Big-a na "drugi strani" - se pravi na strani, kjer je on prevaran.
Mirando je bilo zanimivo videti v vlogi dežurnega pozitivčka (ja, bolečina je bila močna ob tapkanju te besede),
a sem vseeno pogrešala nekaj več njenega sarkazma.
Tudi prikaz Charlotte mi je bil več kot povšeči - smo videli še njeno drugo plat, kjer se nekako v sramu
pritožuje nad stvarmi, katere je opevala skoraj vse svoje življenje in se je za njih goreče borila.
Tudi pot Samanthe je več kot pričakovana. Nekak ne morem rečti, da jo vidim v vlogi patetične stare babe,
ki se ne more sprijazniti s staranjem, kot jo to vidi večina. Vidim jo kot v vlogi izjemno dobro izgledajoče
priletne seksulje (ki naščije marsikatero 20 letnico, brez težave), ki bi rada bila večno na vrhuncu svojih
moči. Je pa še vedno stara, provokativna Samantha, ki poskrbi za izgrede.
Da so uturili v zgodbo tudi Aidana in Smitha, se mi zdi dobra ideja. Posrečeno so ju vklopili. Edino Miley
je malo zasmrdela medmes za par sekund.
Pa tudi kar nekaj hecnih trenutkov je bilo medmes. V bistvu se mi zdi, da je bil vsak moment precej premišljen,
nič ni blo glih nesmiselnega.
Tak da mi ni čist jasno, na kakšni podlagi ljudje tako slabo ocenjujejo ta film. Ali pa tudi. Se vprašam,
če smo gledali isti film. In ali ga samo jaz razumem. ˘-˘ LOL
V glavnem, meni je res pozitivno presenetil.
Aja - veliko jih omenja patetiko v filmu. Jaz je nisem zasledila, majkemi.

8/10

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2570 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86629 posts

Posted 25 June 2010 - 09:21 PM

cool.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2571 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 June 2010 - 09:24 PM

Sem mogla zdaj takoj leteti napisat, ko so vtisi še frišni. x)

+ dodajam: živela bi v stanovanju od Carrie in Mr. B. cry.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2572 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86629 posts

Posted 25 June 2010 - 09:31 PM

Ne me J. Ö Meni je pa nenormalno kičasto, polno nekih vzorcev rožastih. wacko.gif Aja, Carrie mi je bila edino na poroki dobro oblečena.

• 0

― V. Van Gogh

#2573 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 June 2010 - 09:33 PM

Meni je pa blo dobro, prijetno pestro. woot.gif
Jaz bi mela tisti obroč, ki ga je mela Carrie na poroki. woot.gif

• 0

#2574 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86629 posts

Posted 25 June 2010 - 09:34 PM

Saj bi ti pasal. laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#2575 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 25 June 2010 - 09:45 PM

za to, da ugotoviš point tega filma ne potrebuješ več kot 5 možganskih celic, če želiš lahko tak point pobereš tudi iz katerega koli dela rambota.

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 25. 6. 2010 - 22:19) View Post

nič ni blo glih nesmiselnega.

lol1.gif
  • 0

#2576 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 June 2010 - 09:48 PM

In ta point je? Ki bi naj bil enak, kot v katerem koli delu Rambota?
Kot da je njihov namen, da posnamejo nek hud brainstorming.
Ne štekam, kaj eni toliko pizdulirate. Če bi radi gledali nekaj kompleksnega, priporočam
kakšne druge režiserje. To je isto, kot da bi se jaz spravila gledat kuharsko oddajo in bila
razočarana, ker mi niso postregli z duhovi in zombiji ali pa kakšnimi psihološko dramatičnimi momenti...

Nesmiselnega glede na serijo, torej kako smo spremljali like tekom serije.
Ne rabiš se posmehljivo rolat, če ti pač drugače gledaš na zadevo, a ne.
Res konstruktiven protiargument, izvoli zlato medaljo. XD

• 0

#2577 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86629 posts

Posted 25 June 2010 - 09:50 PM

LOL

• 0

― V. Van Gogh

#2578 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 25 June 2010 - 09:54 PM

ne smejim se tvojemu mnenju temveč tvoji izjavi, ki mi je pač...smešna.

Jaz nisem nič kaj drastičnega pričakovala od filma, ampak mislm, da dela kirivico tudi seriji, ker zbanalizira vse like in je notr nametanih polno enih klišejev.

aja fluffy pa sploh nism mislna nobenih proti argumentov pisat, ker o okusih se ne debatira, komentirala sem samo 1. stavek, ki mi je bil smešen, 2. Napisala, da nisi edina, ki si razumela film.

Pa ni treba bit takoj "sarkastična" če ti kdaj kdo ne kima.
  • 0

#2579 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 25 June 2010 - 10:30 PM

Chloe sem gledala tud jaz - odličen film... še trailer:

Danes sem gledala The Reader, eno mastno desetko tud temu:

Aja pa ko smo ravno že pri Kate Winslet, priporočam še tega, kjer z leonardotom igrata res fantastično.

Revolutionary Road

http://www.youtube.com/watch?v=gf0VqzuWedU
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#2580 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 26 June 2010 - 09:30 AM

Midva sva pa včer pogledala She's out of my league in ga morm res pohvalt. Fajni je, nasmejala sva se, res ena boljših komedij.

Med komedijami si zasluž 8.5/10.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users