Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36378 replies to this topic

#25641 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17725 posts

Posted 11 April 2012 - 09:09 AM

Jaz sem za izdelavo osebne pred dobrim mesecem plačala 19€ ;)
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#25642 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26410 posts

Posted 11 April 2012 - 09:22 AM

Ja Coco, full je bedno, če bi pa šel v soboto na Metelkovo, bi ga pa zagotovo vzeli (lastna izkušnja - sem imela
gnojno angino).

Če non stop hodiš tja, se mogoče res splača o menjavi zdravnika.

KAJ JE CENEJE, POTNI ALI OSEBNA? Hvala.

Potni list pride 41,55 EUR.

Do kdaj je odprta danes knjižnica na FF?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#25643 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 11 April 2012 - 09:23 AM

lovenski državljan lahko za osebno izkaznico zaprosi na kateri koli upravni enoti v Republiki Sloveniji, v nujnih primerih, kot so zdravljenje, bolezen ali smrt ožjega družinskega člana, nujni službeni opravki, pa lahko za osebno izkaznico zaprosi na ministrstvu Za prioritetno izdelavo osebne izkaznice je treba glede na veljavnost izdane osebne izkaznice poleg obrazca, ki stane 9,26 EUR, doplačati še znesek v višini dvojne takse izdaje in vloge za izdajo osebne izkaznice, in sicer:
- za osebno izkaznico z 10 letno veljavnostjo 19,02 EUR
- za osebno izkaznico s 5 letno veljavnostjo 9,98 EUR
- za osebno izkaznico s 3 letno veljavnostjo 6,34 EUR
- za osebno izkaznico z 1 letno veljavnostjo 5,42 EUR.

Za prioritetno izdelavo potnega lista je treba glede na veljavnost izdanega potnega lista poleg obrazca, ki stane 27,50 EUR za 32 strani in 30 EUR za 48 strani, doplačati še znesek v višini dvojne takse izdaje in vloge za izdajo potnega lista, in sicer:
- za potni list z 10 letno veljavnostjo 28,10 EUR
- za potni list s 5 letno veljavnostjo 14,50 EUR
- za potni list s 3 letno veljavnostjo 6,34 EUR
- za potni list z 1 letno veljavnostjo 5,42 EUR.

Meni so za osebno zaračunali še neko takso, ker so mi denarnico ukradli...za potni list pa sem plačala pa 56€
  • 0

#25644 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 April 2012 - 09:25 AM

A v LJ? Odvisno od oddelka, vsak oddelek ima svojo.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#25645 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17725 posts

Posted 11 April 2012 - 09:31 AM

Potni list pride 41,55 EUR.

Na FF MB je danes do 17.00
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#25646 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26410 posts

Posted 11 April 2012 - 09:37 AM

Ups, LJ imam v mislih. V bistvu ne vem, kateri oddelek bi me zanimal, pred okroglo mizo bi šla bi malo pofirbcat :D :$ . Glede na odprtost Mariborske upam, da imajo tudi v Lj kaj do 17ih odprto.

Hvala za odgovore! ;)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#25647 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 April 2012 - 09:40 AM

Mi imamo tako: Knjižnica za anglistiko, germanistiko in prevajalstvo je odprta za uporabnike po naslednjem urniku: ponedeljek, četrtek in petek 8.00-14.00, torek in sreda 8.00-18.00.

Ostali oddelki:

http://www.ff.uni-lj...ki/Oddelki.html
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#25648 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26410 posts

Posted 11 April 2012 - 09:46 AM

U, nederlandistika! (najprej sem prebrala 'neandretalistika' :lol1:) Hvala, bom šla verjetno pogledat sociologijo, psihologijo in kulturno antropologijo. :thanks:
  • 0

#25649 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 April 2012 - 09:48 AM

(najprej sem prebrala 'neandretalistika' :lol1:)

Ne, to je pa na teološki. :evilgrin:
  • 1

#25650 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 11 April 2012 - 06:08 PM

Ali je katera zasledila, če imajo v mullerju te kapsule?

Posted Image

Zanima me še, če Dm ali Muller držita katere druge brusnične kapsule, da mi ne bo treba hoditi v lekarno?
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#25651 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89644 posts

Posted 11 April 2012 - 07:29 PM

DM, Brusnifem Forte.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#25652 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 11 April 2012 - 09:52 PM

Hvala.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#25653 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 April 2012 - 01:43 PM

Punce, imam eno vprašanje in sicer, če jaz končam svoj dodiplomski študij (torej tri leta) in diplomiram, ali se lahko potem redno vpišem na nek drugi faks?
  • 0
Viens, reste ici!

#25654 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 April 2012 - 01:44 PM

Ja.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#25655 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 April 2012 - 01:45 PM

Jeeeeeej. :)
Hvala

Pa še to - za vzporedni vpis moraš imet povprečje najmanj 8,5, ali je to odvisno od fakultete in smeri?
  • 0
Viens, reste ici!

#25656 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 12 April 2012 - 04:08 PM

Odvisno je od fakultete oz. same smeri, drugače pa mislim, da naj bi imel nad 8. Samo višjega kot imaš, boljše je, sploh če vas je več, ker je to eden izmed kriterijev. Poleg letnika, višji kot si, boljše je.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#25657 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 April 2012 - 04:24 PM

Enkrat je bilo že govora se mi zdi... kje se da kupiti navadne bele nalepke v velikosti A4 formata? Za Leonardo vem, morda še kje? Pa rabila bi posamično, ne cele pakete. A v Muellerju imajo to?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#25658 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15610 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 12 April 2012 - 04:40 PM

Jaz sem jih na koncu dobila v Mladinski knjigi, v Leonardu bi mi lahko prodala samo paket -100.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#25659 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 April 2012 - 04:46 PM

A res? Jaz sem pa že parkrat kupila v leonardu posamične, weird. Bom šla v Mladinsko, ali pa morda DZS, mi je bližje.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#25660 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 12 April 2012 - 08:20 PM

Punce, a ima katera izkušnje z NLB Klikom? Ali so kakšni stroški z njim (verjetno so)?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users