Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2541 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 November 2008 - 10:42 AM

Jaz ga imam, dvojčka. Meni je fajn, nimam zahtevnih las, umivam si jih 2 krat na teden, če si nanje ne dajem recimo pene, laka, gela, mi zdržijo po 4 ali 5 dni brez si jih umit.

Fashionista full lepo diši, jaz sem zelo zadovoljna tako s šamponom kot tudi z balzamom. thumbup.gif

In naj bi bil za barvane lase, naj se barva ne bi tako hitro spirala. Tudi to lahko potrdim, imam preliv, ki se mi je samo malo spral (moral bi se kao več), pa slutim, da je zaradi uporabe tega šampona (ga pa uporabljam 1 krat na 14 dni, kombiniram z drugimi šamponi).
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2542 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 08 November 2008 - 11:08 AM

Meni je fashionista ko sem imela še črne lase bila fantastična(tukaj bolj govorim o šamponu ker mi zelo povprečen balzam ni nahranil las)..barva las se mi je dejansko manj izpirala kar se pri dolgih črnih laseh precej pozna(izpiranje oz. bledenje brve).
Diši fenomenalno sestavinsko je pa tudi šampon zelo povprečen.

O&H v kombinaciji šampona in balzama se skupaj obneseta obupno..lasje so nekako zamaščeni in težki če pa uporabim zraven kateri drugi balzam oz. šampon je učinek fantastičen.
Jaz ga naročim v ponedeljek.

Imela bi pa superstar šampon ker mi je ekstrafantastičen(sestavinsko, po učinku nevem ker ga še nisem imela ) balzam je pa kot je dilema na prejšnji strani rekla, povprečen.
  • 0

#2543 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 08 November 2008 - 11:35 AM

ful lepo dišijo ...
  • 0

#2544 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 November 2008 - 12:17 PM

Ja, Fashionista sestavinsko sicer ni nič posebnega, ampak jaz sem vseeno z njim(a) zadovoljna in to je najbolj pomembno. Lahka reč, dišeča, lasje niso nič obteženi. Sem napisala oceno za oboje!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2545 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 08 November 2008 - 12:20 PM

Ja, pa zadeve fenomenalno dišijo meni nekako malinasto bonbončkasto.
  • 0

• Guests

Posted 08 November 2008 - 12:50 PM

A mogoče katera ve, če so Tigi O&H dvojčke v kakšnem frizerskem salonu v Ljubljani že dobili? Ves čas gledam okrog, pa jih nikjer nimajo.
  • 0

#2547 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 08 November 2008 - 05:02 PM

Ko ste na prejšnji strani govorile, da salon ti prišteje k ceni 1,5€, pošti daš pa dodatno 1€ - zaračunajo vbistvu 4€.

Si bom danes ali jutri z OH umila lase. Komaj čakam laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2548 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 08 November 2008 - 05:09 PM

A bi lahko kera prosim sestavinsko primerjala šampone od Tigija -Superstar, pa OH, pa od Joicota Daily Balancing šampon? oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2549 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 November 2008 - 05:10 PM

Kakšen salon kej prišteje? Salon nič ne prišteje k ceni. Vsaj tle, kjer sem jaz kupovala, ne. hmm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2550 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 November 2008 - 05:12 PM

QUOTE(DiLeMa @ 8. 11. 2008 - 17:10) View Post
Kakšen salon kej prišteje? Salon nič ne prišteje k ceni. Vsaj tle, kjer sem jaz kupovala, ne. hmm.gif

Sicer ne vem, kako je z akcijami. Ampak se pa najdejo tudi saloni, ki nabijajo cene in so cene višje, kot v katalogih.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2551 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 08 November 2008 - 05:14 PM

Ehh, tisto ni niti tok važno (če je dvojček 29,5€, ti potem v računu piše 31€) samo za poštnino sem hotela napisat wink.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2552 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 November 2008 - 05:14 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 8. 11. 2008 - 17:12) View Post

Sicer ne vem, kako je z akcijami. Ampak se pa najdejo tudi saloni, ki nabijajo cene in so cene višje, kot v katalogih.

Morda res, ni pa to pravilo oz. nuja, kot recimo plačilo poštnine. Tle, kamor jaz hodim, nikoli ne nabijejo cen, pa tudi za zadeve v akciji plačaš točno toliko, kolikor piše na spletni strani.
Verjamem pa, da niso povsod takšni in radi malo nabijejo cene. Čeprav ... je to sploh zakonito, da kr tko po svoje povišajo ceno?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2553 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 November 2008 - 05:20 PM

Saj sem tudi jaz v tistem salonu bila prvič in zadnjič in nikoli več. Ne vem, če je zakonito ali ne. Morda jim ne bi blo slabo poslati kakšne inšpekcije, ja.

• 0

#2554 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 08 November 2008 - 05:22 PM

a potem moram tudi v salonu naročit ? (bi šla pa iskat v Simple na Šmartinski)
(v ponedeljek grem končno po O&H Twins smile.gif )
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

• Guests

Posted 08 November 2008 - 05:30 PM

A se meni samo zdi, ali res nikjer na Tigi strani ni napisanih nikakšršnih pogojev pri nakupu? Nikjer recimo ne piše način plačila... Sklepam, da se plača po povzetju, ampak mi je precej čudno, ker res ni nobenih informacij tam gor.
  • 0

#2556 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 November 2008 - 05:50 PM

Plača se po povzetju.

• 0

• Guests

Posted 08 November 2008 - 05:54 PM

Mnja, tole imajo pa za firmo takšnega ranga res po domače narejeno. huh.gif
  • 0

#2558 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 08 November 2008 - 06:00 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 8. 11. 2008 - 18:20) View Post

Saj sem tudi jaz v tistem salonu bila prvič in zadnjič in nikoli več. Ne vem, če je zakonito ali ne. Morda jim ne bi blo slabo poslati kakšne inšpekcije, ja.

V katalogu so napisane samo priporočene cene, zdaj zavisi od salona do salona, eni si jih pač sami postavijo.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2559 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 November 2008 - 06:15 PM

A tako. Ker sem v salonu, kamor hodim na striženje / barvanje, vprašala, če se to sme, pa so rekle, da ne (tam tudi kupujem Tigi izdelke in imajo enake cene, kot so v katalogu ... pa tudi tu v Lj v enem salonu, kamor hodim samo kupovat, takisto). No, najbrž so bolj na pamet govorile. Bi trebalo malo raziskat na podlagi zakonskega tolmačenja.
  • 0

#2560 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 08 November 2008 - 07:50 PM

Si katera želi mogoče samo šampona O&H, ker meni je pretežek in se mi po njemu ful hitro mastijo lasje.
  • 0
Why so serious?

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users