Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2541 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 August 2010 - 09:24 PM

O tiiii.... ohmy.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2542 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 30 August 2010 - 09:30 PM

Ja lej, povem ti, ker vem kako je blo men, k sm mela popolno barvo, sam sem se pa skor ustrelila ker sem se mogla strižt. Zdej sem se odločla, da mam raj barvo dva odtenka drugačno od moje popolne barve, pa dolge lase, k pa da se stalno barvam, pa mam skoos kratke.

Pa v vsakem primeru ti je bolš, da se zdej psihično pripraviš, mogoče se pa ne bo treba, pa bo pol še tolk boljš. Bolš, k da si pol razočarana biggrin.gif Ne da bi te strašila, sam tko, k vem kako je to no biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2543 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 August 2010 - 09:32 PM

Sej vem biggrin.gif

Ma sej sem 80% prepričana... 20% še manjka tongue.gif
  • 0

#2544 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 30 August 2010 - 10:32 PM

Kaj pa te drži nazaj?

Jaz sem tudi mela malo bolj izsušene lase če sem si po celem pustla ampak sem to v roku 14dni popravla z dobrimi maskami. Je pa res da je ful odvisno od tipa las.

Nincha s temle slikami si mi take lušte nardila po tej barvi, idi v rit cry.gif vedno bolj 100% sem da bom eventuelno šla nazaj na tako svetlo, pa vedno bol razmišljam o tem a nisem še niti blizu naravne laugh.gif Blond je bloooooond love.gif Jooooooj že zdaj komaj čakam!!! Zdaj sem ko zapuščen jesihar pri glavi huh.gif

Princeska jaz sem skor ziher da bo ena dovol. Jaz mam levjo grivo pa sem mela eno dovolj. Samo nevem kak bi blo če bi se ornk po celi glavi barvala... ziher je ziher, tako si sama rekla samo eno še najprej pusti zaprto.

Aja, Nincha to sem še misla- (ko si pisala da raje maš 2 oddenka stran od popolne..) sej zdaj ko je blo poletje pa to so se ti ziher ful posvetlili ne? Jaz sem mela lani čisto bele lase na morju. Zdaj so se mi tud ful posvetlili ko sem bla v Piranu ampak ne tok drastično ker sem mela že podlago temnejšo kot lani.
  • 0
Memento mori.

#2545 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 August 2010 - 10:44 PM

Nutella, ti si narejena za blond barvo laugh.gif
Damn i m evil twisted.gif Ampak je res platinasta najboljša na tebi nevem zakaj se upiraš biggrin.gif
  • 0

#2546 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 30 August 2010 - 11:40 PM

QUOTE(nutella` @ 30. 8. 2010 - 23:32) View Post

Jaz sem tudi mela malo bolj izsušene lase če sem si po celem pustla ampak sem to v roku 14dni popravla z dobrimi maskami. Je pa res da je ful odvisno od tipa las.

Jst nisem mela samo suhih, ampak so bile prav scefrane konice, dobesedno skurjene, las sploh ni bil raven, ampak se je na koncu prav krivil v ene čuudne oblike, zadnjih 5 centimetrov se mi je kar lomilo stran, groza v glavnem. In ko pomislim za nazaj, se mi je to zgodilo čist vedno, ko sem se barvala do konic. Verjetno maš ti močnejše lase, ki to lažje prenšajo, jst mam že po naravi čist svetle, tanke itd, tko da peroksid ne pripomore preveč biggrin.gif Pa sem skos uuporabljala Joicov intense hydrator, skupaj z rekonstruktorjem itd, nega ni bla problem. smile.gif

Drugač sem bla pa letos samo en teden na morju, pa še takrat nismo meli sreče z vremenom, tko da mi ni od sonca čist nič posvetlilo. Sem si pa zdaj po 2 mesecih KONČNO pobarvala narastek, in se zdim sama sebi toook svetla, ful mi je všeč biggrin.gif

A tebi so se pozdravil zdej lasje kej? Pa sej če je že bolš greš lahko nazaj na svetlejšo, pa se pač samo enkrat pobarvaš po dolžini, pol pa ne več. Jst sem se nazadnje pobarvala po celi dolžini lani junija, pa mam čist kul barvo. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2547 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 August 2010 - 11:42 PM

Nincha mogoče je pa ravno tebi tako reagirala barva, kaj pa vem ravno zato, ker imaš tako tanke lase hmm.gif
Nutella ima kodre in kodri so po naravi že bolj suhe od ravnih las, pa ji ni tako skuril lase kot npr tebi tako, da kakor komu no smile.gif
  • 0

#2548 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 30 August 2010 - 11:44 PM

Sej sem napisala, da ma ona verjetno močnejše lase in da jih je samo malo izsušilo, men jih je pa pač skurl čist biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2549 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 31 August 2010 - 12:14 AM

Ja sej jaz sem tud sklepala da je tebi tak skurlo ker se vidi da maš tist tanek las (moja sestra ma identične) in že zdaj ko je nebarvana so njeni laski taki bogi,pusti...si SPLOH ne znam predstavljat kaj bi nje kaki peroksid nardil.

Ma ja so se kr popravli mislim da če bi zadnjih 5 cm odrezala bi bli popolnoma zdravi! Pri men je pač problem da so moji laski nagnjeni k suhosti in če so blond so posledično še enkrat bolj suhi in jaz ko mam skodrane si skos neki likam,fenam,pedenam in pol so čist v kurcu cry.gif

In zdaj sem prišla na neko prepričanje da če mi bodo moji naravni prerastli, jih bom fullful negovala in počakala še kako leto da zrastejo on o res ornk zrastejo (zdaj jih mam nekje na polovici hrbta tiste najdaljše, ko so zravnani, sem pa ful postopoma postižena drugač) .. in da ko bodo dolgi in bodo kr pokali od zdravja se bom pobarvala na blond in bom 5cm odrezala in bo čist dovolj in pol bom samo narastek barvala in bom mela lepe blond lase laugh.gif Haha, kak sem zdaj to zabluzla... pač, neke take želje mam tongue.gif

Čeprav sama sebe ne razumem čisto, glede na to da zdaj sem itak še samo po narastku barvala in so bli čist kul laski samo pač konice sem mogla redno stričt. Ampak SKOS sem mela filing da že tak na tanki nitki visijo da kak jih bom enkrat zlikala, pobarvala po celi dolžini, bojo konkretno zajebani in RES je blo tak, enkrat sem jih malo bol obdelala al pa karkol spet je blo 5cm mrtvih in tak NIKOOOL nisem mogla prit do neke dolžine pametne. In tak se je v meni ustvarlo preprčanje da če se neham barvat bodo moji problemi rešeni.

Aja to sem še hotla dodat. Jaz sem vedno mela filing da je že tisto ko sem si sprala lase pol, ko sem barvo izpirala... je že to da je barva preko spodnjih las z vodo odtekala maleeenkost osvežila barvo. Mogoče je blo sam v moji glavi ampak res se je tak zdelo. smile.gif
  • 0
Memento mori.

#2550 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 31 August 2010 - 01:15 PM

Jst si bom nabavila uno olje, 100%. Rabim pa še en uredu balzam in masko, sam ne vem, kaj vzet sad.gif

Zdej uporabljam od Balee in Tigijev šampon, sam bi rajš kej boljšega kot Balea, da bom lahk vzdržvala barvo... čeprav še vedno ne vem, če je pametno...
  • 0

#2551 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 31 August 2010 - 01:46 PM

Tigi OH, Joico Intense Hydrator, Joico rekonstruktor, Gliss Kur Oil Repair, Lush Huen Whan Sua(nekaj približno takega)....

Pa zakaj rabiš balzam IN masko?

Jaz tud bom si olje kupla samo ful odlašam ker je drago! biggrin.gif Ampak bom bom closedeyes.gif
  • 0
Memento mori.

#2552 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 31 August 2010 - 01:58 PM

Sam balzam ali sam maska se mi zdi premalo. Ne vem?

Kaj pa če kupim neko masko od S Factor, ki je za ponoči,a pozna kera?
  • 0

#2553 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 31 August 2010 - 02:03 PM

Jst že skos uporabljam samo šampon, pa potem Intense hydrator na osušene lase, to pustim najmanj dvajset minut, pa je super. Lasje so božansko mehki, gladki, sijoči, lepi. Je dovolj. Sam če jih pa skuriš, ti pa nič več ne bo pomagalo, da se bodo popravili, razen škarje pa potem dobra nega naprej.

Sploh ne vem, če so sestavinsko kakšne razlike v maski in balzamu? Pač kupiš nekaj ful kvalitetnega, nima veze a ga oglašujejo kot masko ali balzam, važno da je to res top.
  • 0

After all this time?

Always.

#2554 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 31 August 2010 - 02:59 PM

^ What she said. smile.gif

Kot intenzivno kuro bi ti priporočala edino Joicotov rekonstruktor... to je pa čisto druga pesem kot kterakoli maska/balzam.. nanaša se pa v povprečju sam 1x na 14 dni. Pa ful je pomembno da spereš po tistem priporočenem času,nesmeš dlje puščat gor.

Nincha Intense Hydrator diši?
  • 0
Memento mori.

#2555 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 31 August 2010 - 03:11 PM

Glih ga mam gor biggrin.gif Nevem, nima tko kakšnega posebnega vonja, tist frizerski vonj, sam ni neprijeten, men lepo diši, je pa res, da ga po dveh letih stalne uporabe skor ne zaznavam več biggrin.gif Lasje po njem pa nimajo kakšnega vonja, ne.

Pa mislim da pri reconstuctoruju ni nevarno, če ga pustiš dlje gor, samo prepogosto se ga ne sme uporabljat. Se pa v petih minutah v lase vpije, kar se ma za vpit, potem pa nima več pomena da je gor, ne dela pa ničesar slabega. Jst ga ponavadi kar zmešam s hidratorjem in pustim kakšne pol ure gor. smile.gif

Edit: Vonje je milejša različica rekonstuktorja, u bistvu smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2556 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 31 August 2010 - 03:23 PM

Ja točno tak je ja. Ne škoduje ampak nima pomena puščat dlje. Jaz sem ga mela na glavi 10,15 minut. Pa čimbolj suhi lasje morjo bit.

To je dobro meni namreč rekonstruktor ful diši.. tak tropski vonj, banana pa še nekaj.
  • 0
Memento mori.

#2557 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 31 August 2010 - 03:23 PM

Edit: Za Nincho smile.gif
Se ti zdi? Meni rekonstruktor bistveno bolj po bananah diši, medtem ko je hidrator bolj umeten. Si grem tudi jaz zdaj umit s k-pak linijo. Straaaaaaašno lepe lase naredi.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2558 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 31 August 2010 - 03:30 PM

Ja, mogoče malo bolj umeten, pa predvsem manj intenziven. Ampak sta si pa podobna vonja, vsaj meni hmm.gif

Ja, najlepše lase nardi. Sej pravim, da mi še niti ena stvar ni naredila POL takšnih las, kot tole. worship.gif

• 0

After all this time?

Always.

#2559 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 31 August 2010 - 03:47 PM

Zaradi te barve se je meni subrina zamerla.
Men je bla grozna barva, totalno umetna, ko ena lutka sem bla.
Lase pa tko uničeni, OMG, po 2tednih so se mi konice tko cufat začele...pol sm pa vidla da je to ubistvu belilo ne pa barva, zato pa prime tok dobr in maš nakoncu čist bele lase.
Men ni blo všeč skratka in mam raj navadne barve pa mal manj agresivne, belila pa nikol več gor.

popravek: Tole sm jst nabavla in ni ista kot tista 80/8 :
IPB Image
  • 0

#2560 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 31 August 2010 - 10:09 PM

To sm glih dons gledala v DM ohmy.gif sam to je peroksid, a ni?

BTW kje kupim ta Joico?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users