Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#2541 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27621 posts

Posted 29 October 2012 - 12:34 AM

Punce, jaz pa izredno priporocam, ce imate obcutljivo-nagnjeno k mozoljavosti kozo uporabo Sebamedovega gela.

Preizkusim ob priliki, sem že zasledila pohvale na račun Sebamedovih izdelkov, hvala za informacijo!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2542 1_girl

1_girl

sramežljivec

• Člani
  • 11 posts

Posted 02 November 2012 - 09:23 AM

Ni zakaj, porocaj kako se ti obnese ;)
Lp
  • 0

#2543 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27621 posts

Posted 10 November 2012 - 09:53 AM

Bom! : )

Podgana, kateri serum z vitaminom C uporabljaš? Dosedaj imela vzorčke Muradovega, ampak mi je predrag za nakup.
  • 0

#2544 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 November 2012 - 05:35 PM

A poznate Steamcream?

All-in-one natural moisturiser for face, body and hands.

STEAMCREAM is a multipurpose cream uniquely formulated using pure, unrefined steam for maximum absorption.

STEAMCREAM represents the latest concept in skincare. Using a revolutionary steam-infused manufacturing process, STEAMCREAM provides a long-lasting, intensive and effective form of skincare that can be used on face, body and hands.

STEAMCREAM have pioneered the use of a steam technique to create this unique, gentle and loosely-bound emulsion. This looseness allows each ingredient – including a moisturising and soothing oatmeal infusion, orange flower water and healing lavender oil – to breakdown and penetrate areas of the skin that other creams find hard to reach.

Packaged in a compact, flush-lid aluminium tin featuring unique and collectable designs, STEAMCREAM is a perfect on-the-go product – convenient to slip into your bag, take to work, to school, on holidays or to the gym. And it’s hand luggage friendly at just 75g!

- Gives a noticeable effect that can be felt on the skin
- If used regularly improves the appearance and softness of the skin
- Light & easily absorbed
- Noticeably softens and nourishes all skin types
- Encourages your skin to be the best it can
- High quality skincare for all skin-types
- Locally produced using fresh, natural and traceable ingredients
- Funky eco-friendly packaging designed in Japan and decorated with limited edition collectible designs
- Handy-sized tin for on-the-go lifestyles at an affordable price

Pa kok lepe embalaže, kovinski lonček in ogromna izbira potiskov. :wub: Jaz imam to:
Posted Image
Bom pa uporabljala kot kremo za obraz. Trenutno imam še Vichy Essentielles (priporočam), ki gre že h koncu in eno Hippovo, ki mi je bila sprva ful všeč, pa mi zdaj ni več.
  • 0

#2545 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 14 November 2012 - 07:06 PM

Ja, poznam, sem jo gledala že dolgo nazaj, ampak ima previsoko kakavovo maslo. Napiši, če ti bo ustrezala.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2546 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27621 posts

Posted 14 November 2012 - 07:15 PM

^^

Kje se pa kupi?

Podgana, kateri serum z vitaminom C uporabljaš? Dosedaj imela vzorčke Muradovega, ampak mi je predrag za nakup.

:cry:
  • 0

#2547 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 14 November 2012 - 07:20 PM

Na spletu samo.

Joj, spregledala :cry: Nobenega. Predragi so mi + zdi se mi, da mi iritirajo kožo (peče, srbi, rdečica...). Sem si ga nekaj časa delala doma pa se mi ni več dalo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2548 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85874 posts

Posted 14 November 2012 - 07:21 PM

Na spletu samo.

Pa v Maxiju, za 17 € (na netu je 12,5 funta - feelunique in uradna stran).
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2549 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 14 November 2012 - 07:22 PM

A daj nehaj :o Zadnje čase gre vse mimo mene :D
  • 0

Tumblr

#2550 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85874 posts

Posted 14 November 2012 - 07:22 PM

:D
  • 0

― V. Van Gogh

#2551 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27621 posts

Posted 14 November 2012 - 08:05 PM

Hehe. : ) Hvala!
  • 0

#2552 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85874 posts

Posted 14 November 2012 - 10:06 PM

Mami mi je rekla, da imajo tudi v Nami in Müllerju. -)
  • 0

― V. Van Gogh

#2553 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 November 2012 - 10:12 PM

Pa v Maxiju, za 17 € (na netu je 12,5 funta - feelunique in uradna stran).

In Müller (kjer ga nisem našla) in Nama. Jaz sem ga sicer na Feel Unique, ker pri nas baje ni take izbire motivov. :D
Pričakovala sem ful gosto kremo (kot je modra Nivea), pa sploh ni, je celo bolj redka krema. Ne diši mi sicer najlepše (pa obožujem sivko sicer, ampak je tak umeten vonj), na koži je potem okej, mislim med mazanjem lepše diši, iz lončka mi pa ne, na koži je pa potem kmalu ne voham več, tako da ni moteče.
  • 0

#2554 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 November 2012 - 10:17 PM

Jaz zdaj testiram NUXE kreme, od vsake sem imela par testerjev (Prodigieuse, Reve de Miel, Creme Fraiche in Nirvanesque) in moram rečt da mi je Nirvanesque superca, si bom pomoje kupila full - size. Prodigieuse mi ima katastrofalen vonj in ne morem mimo njega, ampak tudi sicer mi ne ustreza, tako "ne mehko" kožo naredi in je ful slaba podlaga za puder. Reve de Miel mi je čisto premastna, čutim film na obrazu še ure potem ko sem se namazala, ampak itak logično, ker ni za moj tip kože; diši pa njamsi! Creme Fraiche je obetavna ampak sem jo žal imela za napačni tip kože (Concentrée de Béauté Suractivée, ki je za suho kožo), bom poskusla kje dobit de Beauté Suractivée, ki je za normalno kožo, ali pa tisto Béauté Formule “Light”.
Nirvanesque pa mi je fenomenalna, je kao za vse tipe kož, za prve gube, in meni je zakon, hitro se vpije in pusti lep satenast finiš. Absolutna zmagovalka, dokler ne dobim testerčkov še za Fraiche normal ali light.

Plain Jane, za kako kožo pa bi rekla da je, suho, normalno, mastno? Oz koliko je pač mastna? :) Se v redu obnese kot podlaga za puder?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2555 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 November 2012 - 10:22 PM

Meni je cela Nuxe medena kolekcija super, kremo za obraz imam tudi na WL. :D In pa še ena nočna (pa ne vem zdaj katera točno) mi blazno ustreza! Ker sicer ne najdem nobene primerne nočne kreme, po vseh me zateguje. Tud če se vpije (ali če se ne), mi kar skupaj vleče kožo. Kot recimo pri GP Fruitful Nights, sem mogla vsakič dat čez še Vitamin Fix. Tako, da zvečer menjavam PC AHA gel ali krema+orehovo olje. :yes:
  • 0

#2556 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 November 2012 - 10:25 PM

Sem dopolnila post, check it :P
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2557 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 14 November 2012 - 10:34 PM

Nirvanesque enriche jaz uporabljam od konca septembra in tudi meni ful ustreza. Ta za vse tipe kože mi je premalo. Imam raje, da se malenkost bolj svetim in da me ne zateguje, kot pa da imam občutek, da se mi vsa vpije in kot da je ne bi nanesla.
Verjetno bom še enkrat kupila.
Sem vesela, da sem probala testerje, ker bi drugače ziher vzela za vse tipe kože...
  • 0

#2558 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85874 posts

Posted 14 November 2012 - 10:49 PM

Sarah, meni je tudi ta (Creme Nirvanesque First Expression Lines) njihova najboljša, poleg te:

Posted Image
  • 0

― V. Van Gogh

#2559 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 November 2012 - 10:56 PM

Aha, meni pa ta ni, kot sem napisala zgoraj, mi je pikico premalo, pa smrdi xD.
Pisala jim bom, če mi lahko še Creme Fraiche pošljejo za normalno kožo in pa Light različico, ti si poskusila katero iz te zelene linije?
Ampak bo verjetno Nirvanesque ostala favorit. Škoda da je samo v lončku in ne v tubi, ampak okej.

Posted Image

Zdaj malo reviewe berem, za Steamcream, in večina punc pravi, da se ful časa vpija v kožo in pušča film. Uf, pomoje ne bo zame. Ampak me pa ful firbec, in bi poskusila. Pa ravno mi moje trenutno zmanjkuje, tako da nekaj bom morala.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2560 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 November 2012 - 11:10 PM

Nirvanesque pa mi je fenomenalna, je kao za vse tipe kož, za prve gube, in meni je zakon, hitro se vpije in pusti lep satenast finiš. Absolutna zmagovalka, dokler ne dobim testerčkov še za Fraiche normal ali light.

Jaz jo imam in mi je super, prav tako jo ima prijateljica in je tudi zelo zadovoljna z njo (jaz imam sicer
normalno do rahlo suho kožo na obrazu, ona pa precej suho, tanko in občutljivo).
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users