Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36379 replies to this topic

#25421 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20090 posts

Posted 04 March 2012 - 01:03 PM

Jah . . . ne vem kako se boš pozdravila brez, če imaš visoko vročino (39) in pa vneto grlo, gnojno (ne moreš požirati)?
Če nimaša teh simptomov, potem ni gnojna, je le angina.

Jaz imam gnojno enkrat na 5 let in sem mrtva brez antibiotikov, ki pa na srečo takoj primejo.

Nimam vročine. Me pa ekstremno grlo boli, ful težko požiram, izkašljujem se ipd. . Se spominm, da tudi takrat, ko sem imela eno leto trikrat gnojno angino, nisem imela kej pretirano vročine, se mi zdi.
Jutri zjutraj mi nekje vmes znese it k zdravnici, tako da bom šla za vsak slučaj, ker potem ta teden ne bo več možnosti.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#25422 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 March 2012 - 01:20 PM

Nimaš gnojne angine, hud prehlad mogoče.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#25423 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 04 March 2012 - 03:16 PM

Opazila, sem da v supernovi na Rudniku ni več Butlersa, ravno tako v city parku. Ga ne bo več?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#25424 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33745 posts

Posted 04 March 2012 - 03:18 PM

V Kranju ga tud ni več...
  • 0

#25425 čebelica-maja

čebelica-maja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 04 March 2012 - 09:57 PM

se kdo spozna na statistiko? rabim pomoč..kdaj se uporablja t-test(vem da je t-test za male vzorce), kdaj pa hi-kvadrat? ko primerjam izračunano vrednost in tabelirano vrednost kdaj hipotezo potrdim in kdaj ne?

Hvala
  • 0

#25426 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18891 posts

Posted 04 March 2012 - 10:15 PM

Opazila, sem da v supernovi na Rudniku ni več Butlersa, ravno tako v city parku. Ga ne bo več?

Tega branda ni več v Sloveniji. Zadnja trgovina je bila v CP.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#25427 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 05 March 2012 - 07:49 AM

Ah, škoda. Obožujem trgovine z dodatki za dom :(
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#25428 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18891 posts

Posted 05 March 2012 - 07:59 AM

Hja, res, ponudba je bila cenovno ugodna, kake blazne izbire pa ni ponujala, nekatere reči pa so bile sumljive kvalitete. Drugi ekstrem je Riviera Maison, ki se je z Mestnega trga preselila na Igriško. Velik del njenega asortimana je neupravičeno drag. Najdejo pa se tam tudi zelo primerne reči, pa ene par poceni artiklov. Kvaliteta je pa neprimerno višja od Butlerja.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#25429 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 05 March 2012 - 11:28 AM

Se strinjam s tvojo oceno obeh trgovin. Jaz po teh trgovinah itak bolj gledam kot kaj drugega in verjetno nisem edina :)
  • 0

#25430 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 05 March 2012 - 11:28 AM

Aja, se mi pa butlers ni zdel posebno ugoden
  • 0

#25431 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18891 posts

Posted 05 March 2012 - 11:47 AM

Mah..., po mojem je good trade to, da dobiš primerno kvaliteto za ceno, ki jo zmoreš in hočeš plačati. Butlers je imel po mojih izkušnjah nekaj artiklov, ki so bili še sprejemljive kvalitete za dosti nizko ceno.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#25432 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 05 March 2012 - 12:25 PM

Jaz sem imela kar rada Butlers, ampak izbira je bila reees boga, skos eni in isti izdelki, nikoli nobenih novosti. V Nemčiji je bila čisto druga zgodba, Butlers v dveh štukih, ogromno izbire, ampak še vedno dokaj drago (meni se zdi precej drag, mislim da se podobne stvari dobi v Ikei ali podobnih trgovinah za znatno nižjo ceno).
  • 0

#25433 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25568 posts

Posted 05 March 2012 - 12:37 PM

Kje bi lahko kupila poceni peščeno uro (10 ali 15 min)?
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#25434 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 05 March 2012 - 12:52 PM

V Butlersu :lol:

freya, se strinjam. sem na Dunaju pokukala vanj in je imel dosti večjo izbiro. saj zato pa verjetno ni šlo....
  • 0

#25435 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 05 March 2012 - 02:56 PM

Js sm naročila prek ene strani stvari v vrednosti 23.40 evrov (skupaj s poštnino- 21.90 + 1,50). A ima še pošta kaj prstov vmes, ker sem zdaj dobila na obvestilu o pošiljki napisan znesek 24.38 evrov. Zdaj ne vem, al se moram kregat al ne???
  • 0

#25436 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89644 posts

Posted 05 March 2012 - 03:00 PM

Pošta pobere slab € 'provizije'.
Zato jaz plačam s predplačilom, kjer se da.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#25437 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 05 March 2012 - 03:02 PM

:angry2:
Hvala
  • 0

#25438 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 March 2012 - 07:38 AM

A vam normalno dela facebook danes?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#25439 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 07 March 2012 - 07:44 AM

v službi nikoli, ker imamo blokiranega :lol:
  • 0

#25440 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 March 2012 - 07:45 AM

A res al kaj? So se pa znajdli...:)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

3 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Google (1)