Hm, glede diet je tako: skoraj vsaka je bila do zdaj popljuvana, oziroma vsaka ima kakšno pomanjkljivost. Ampak jaz se pač lotim tiste, katere se mi je najbolj enostavno držati. Ponavadi se določene diete po kakšnem tednu naveličam in se lotim druge. Na koncu, ko sem "zverzirana" si določim neko svojo dieto, tisto, ki mi najbolj ustreza, torej da si postavim svoje omejitve kot so: 2 večja obroka dnevno (zajtrk, kosilo) in trije manjši (2x malica in enkrat večerja), namesto navadnih testenin in kruha raje polnozrnate, veliko zelenjave, veliko sadja, predvsem v dopoldanskem času, oreščki, veliko vode, telovadba, itd itd. Skratka, trenutno sem na ločevalni, pač dokler zdržim, ampak kot vedno se je bom kmalu naveličala in preklopila na drugo dieto. Zadeva kar funkcionira pri meni, zdi se mi, da na takšen način telesu onemogočim, da se navadi na nek stil prehranjevanja in da ne izgleda to tako, da se ti potem kmalu vse nazaj povrne. Ponavadi teh kilogramov nisem dobila nazaj, razen v zadnjem času, ko sem se dobesedno filala s hormoni (po 4 hormonske tablete dnevno + ostale, vse zaradi ščitnice), zdravnica mi je strogo odsvetovala telovadbo, za dieto pa tudi ni bil primeren čas - valda so se kilogrami kar kopičili. Joj, zdi se mi, da je ta post brez glave in repa
Hočem reči, da verjamem, da ločevalna ni ravno najboljši način hujšanja, ampak zdi se mi, da pri meni kombinacija te in ostalih diet kar funkcionira. Če bi pa mesec, dva furala samo to dieto, pa bi bila verjetno druga stvar.