Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2521 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 November 2008 - 02:42 PM

Kaj češ, vse je bilo pred letom dni ceneje. ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2522 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 06 November 2008 - 03:24 PM

Superstar šampon in balzam sta res za vsak dan? smile.gif Mela že kjra? Kako se obneseta?
  • 0

#2523 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 06 November 2008 - 03:25 PM

Končno so dali akcije gor. Mene malo mika samo Superstar šampon iz dvojčka ampak imam tako zalogo šamponov, da ne bom nič kupila.
  • 0
We must let go to live on.

#2524 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 06 November 2008 - 04:27 PM

Joj jaz bi si pa kupila superstar in O&H laugh.gif
O&H bom 100% kupila za superstar pa nevem.
  • 0

#2525 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 06 November 2008 - 04:29 PM

Jaz bi pa Master spoiler vzela, pa OH dvojček za sestrično. Kok približno pride poštnina?
  • 0

#2526 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 06 November 2008 - 04:34 PM

Ja, tile paketki so kar težki+odkupnina.Nisem 100% mislim pa da tam nekje 5€, verjetno več.
  • 0

#2527 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 06 November 2008 - 04:39 PM

5 €!? blink.gif Bom šla raje v frizerski salon naročit.
  • 0

#2528 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 November 2008 - 04:42 PM

Pa ni tolko poštnina. A niso punce nekaj okrog 2€ govorile?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2529 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85993 posts

Posted 06 November 2008 - 04:58 PM

QUOTE(november.rain @ 6. 11. 2008 - 16:34) View Post

Ja, tile paketki so kar težki+odkupnina.Nisem 100% mislim pa da tam nekje 5€, verjetno več.

LOL, no. biggrin.gif Poštnina je 1,5€, ne glede na težo.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2530 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 06 November 2008 - 05:06 PM

Kaj pa vem no laugh.gif

No pa če prišteješ zraven še 2€(al kolko znaša odkupnina) pa pride tam nekje 4-5€
  • 0

#2531 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85993 posts

Posted 06 November 2008 - 05:14 PM

Odkupnina je 1€. wink.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2532 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 06 November 2008 - 05:26 PM

A bi katera želela imeti samo O&H šampon? biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2533 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 November 2008 - 05:30 PM

Jaz sem dala do zdej vedno 2.5€, če me spomin ne vara. Kot je rekla Jina - ne glede na težo pošiljke računajo poštnino 1.5€, potem je pa še odkupnina 1€.

Superstar šampon je sestavinsko izredno kvaliteten, ampak meni se vseeno ne zdi za vsak dan. Za (dobesedno) vsak dan bi jaz uporabljala samo naravne šampone s ful nežnimi čistilci in brez sintetičnega parfuma. Istoimenski regenerator pa mi ni bil glih všeč, sem ga imela. Sej ni slab, ampak efekt ni neki ful nadpovprečen, sestavine so pa tudi zeeelo povprečne, čisto nasprotje šampone ... vsebuje mehčalce, kak vlažilec in veliko silikonov. Dobi se veliko boljših, tudi dobesedno 5x cenejših.

Oatmeal & Honey čez vse. worship.gif Moja numero uno ljubezen že 3 leta.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2534 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 06 November 2008 - 07:56 PM

Ima kdo izkušnje s tem Master Spoiler paketom v katerem sta lak Bed Head Masterpiece in Spoil Me balzam?? huh.gif
  • 0

#2535 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 07 November 2008 - 05:54 PM

QUOTE(DiLeMa @ 6. 11. 2008 - 19:30) View Post

Jaz sem dala do zdej vedno 2.5€, če me spomin ne vara. Kot je rekla Jina - ne glede na težo pošiljke računajo poštnino 1.5€, potem je pa še odkupnina 1€.

Superstar šampon je sestavinsko izredno kvaliteten, ampak meni se vseeno ne zdi za vsak dan. Za (dobesedno) vsak dan bi jaz uporabljala samo naravne šampone s ful nežnimi čistilci in brez sintetičnega parfuma. Istoimenski regenerator pa mi ni bil glih všeč, sem ga imela. Sej ni slab, ampak efekt ni neki ful nadpovprečen, sestavine so pa tudi zeeelo povprečne, čisto nasprotje šampone ... vsebuje mehčalce, kak vlažilec in veliko silikonov. Dobi se veliko boljših, tudi dobesedno 5x cenejših.

Oatmeal & Honey čez vse. worship.gif Moja numero uno ljubezen že 3 leta.

aja? a ni ravno balzam tanajboljšejši?
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#2536 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 November 2008 - 06:04 PM

Ja, sej ta zadnji stavek je bil namenjen celotnih Oatmeal&Honey kolekciji, ne samo šamponu.
Res je, meni je ravno regenerator daleč najboljši in nima konkurence. Sej šampon je tudi krasen, ampak se dobijo podobno dobri, sej smo jih že omenjali.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2537 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 07 November 2008 - 07:23 PM

aja ja sej si napisala. samo sem površno prebrala (da drugi odstavek govori o O&H)
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#2538 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 07 November 2008 - 10:56 PM

Če sem včeraj pozno popoldan/zvečer naročila preko interneta, bi lahko jutri že dobila? hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2539 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 08 November 2008 - 10:26 AM

QUOTE(vrana @ 6. 11. 2008 - 20:56) View Post

Ima kdo izkušnje s tem Master Spoiler paketom v katerem sta lak Bed Head Masterpiece in Spoil Me balzam?? huh.gif

Ja, jaz sem oboje mela. Masterpiece je meni eden izmed najljubših lakov za lase, saj minimalno zlepi, lepo diši, pa fino učvrsti frizuro. Spoil me se nanese po pranju, lasje se lažje razčešejo, pa bolj mehki so. Nekje sem že pisala o obojem, bom poiskala. Spoil me:
Našpricaš na mokre lase, osušene z brisačo. Namenjen je lažjemu razčesavanju in razelektri lase. Če maš tanke lase, nepreveč goste in bolj švoh, ziher ne boš obžalovala nakupa. Jaz ga mam full dolgo, ker ne rabiš dosti našpricat, pa uporabiš ga samo po umivanju las. Meni je super no

Je katera že mela Fashionista dvojček ?
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2540 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 November 2008 - 10:35 AM

Jst mam Fashionista šampon in mi je fajn. Je tak precej lahek, ne zmasti las. Naj bi pa bil namenjen za barvane lase. In zelo lepo diši. wub.gif Mislim, da je Fluffy napisala oceno tega šampona, za balzam nisem prepričana. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users