Pudri
Posted 18 April 2010 - 10:07 AM
Posted 18 April 2010 - 10:29 AM
A poznaš kakega na blazinico?
Posted 18 April 2010 - 04:32 PM
Žal ti pri tem ne morem pomagat x(
Je to moj prvi tovrstni prah. Kaj pa če probaš kakega v kamnu, ki prav tako matira, večina ima zraven priloženo gobico.
Pudra dam malo gor, toliko da se mi izenači polt. Tale prah pa nič ne prekriva, samo podaljša matiranje in naredi tako retuširano polt.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 April 2010 - 06:51 PM
Posted 18 April 2010 - 07:38 PM
Posted 18 April 2010 - 07:51 PM

Ralph Waldo Emerson
Posted 18 April 2010 - 08:10 PM

Posted 18 April 2010 - 09:38 PM

Odtenki so od C1-C7 in od N1-N9. A se keri kej sanja?
Posted 26 April 2010 - 04:19 PM

Posted 26 April 2010 - 07:55 PM

Posted 27 April 2010 - 03:24 PM

Posted 27 April 2010 - 04:20 PM
- dovolj vlažilen ker imam zelo izsušeno povrhnjico
- nekje srednje prekriven
- da vsaj malo matira in se ne svetim takoj
- da ne povzroča mozoljev, ker jih imam že tako ali tako dosti

Problem je namreč v tem, da imam sedaj od Maybelline liquid mousse in se preveč svetim po njem zato moram nanesti še malo pudra v prahu, ki pa mi zelo puvdari luske in zgleda grdo

Mi mogoče lahko kera priporoča kašen primeren puder?
Posted 27 April 2010 - 04:25 PM
Sandriee: Za tako malo denarja tako kvaliteten puder boš težko našla(sploh, če želiš še spf)

Če najdeš pravi odtenek mogoče Maybelline pure, ki je zelo vodenkast(vsebuje veliko vode), je zelo lahek, hitro se vpije, ima nekaj UV zaščite, če se prav spomnim ampak meni so odtenki zelo zelo pretemni. Pa poglej še pri manhattnu mislim da je en puder natural in še nekaj, kolegica ga je imela, je rekla da je zelo lahek a vseeno ji je dobro prekril mozoljče in ogrce ker jih je imela kar nekaj + mastno kožo. Za spf pa nevem , če ga je imel pa odtenki so tudi precej svetli ker je ona tudi zelo svetlopolta pa je našla pravi odtenek zase.
Tyasa, pomoje bi ti bil zelo vredu Bourjois Helthy mix, meni je krasen, srednja prekrivnost, zelo lahek, imam občutek, da lahko koža diha, ne zapira por, ne povzroča mozoljčkv, krasna pumpica zelo lepo tudi diši, sestavinsko je vredu, pač puder kot puder za te kemične znamke tudi ne moreš pričakovati kaj ekstra aok v pudru ali česa podobnega.
Ful lepo se maže, se ne luska na povrhnjici, ker imam tudi jaz izsušeno, edino na nosu kjer mi res nič ne pomaga, ampak tisti predel pač izpustim plus tega da imajo še odtenke precej svetle in bi skoraj zagotovo dobila odtenek ki ti ustreza

Drugače mi je bil zelo vredu tudi Lancome maquimat je bil malce bolj prekriven kot ta od Bourjois ki ga imam sedaj in posledično malce težji.Vonj je bil lep, nevsiljiv, prijeten ne znam opisati po čem ravno je dišal, tekstura je bila zelo kremasta(a ne v smislu, da bi se težje razmazoval), na suhi povrhnjici se ni luskal, po njemu se nisem svetila pa sem imela takrat še mešano kožo(sedaj imam normalno), izbira odtenkov je kar precejšnja, jaz sem imela najsvetlejšega porcelain 010.
Ta dva pudra sta mi bila ena izmed najljubših ampak če bi morala izbirati bi se zagotovo raje odločila za Bourjois-ovega kot lancomovega, od Bourjois je boljši tudi končni izgled tudi na otip pa še ogromna razlika je v ceni.
Posted 27 April 2010 - 06:06 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 April 2010 - 06:54 PM

Posted 27 April 2010 - 09:33 PM

hvala za predloge november.rain, bom malo prečekirala vse skupaj
Posted 28 April 2010 - 10:30 PM
Posted 30 April 2010 - 11:15 AM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 30 April 2010 - 11:25 AM
Ekaterina, Akamuti lahko naročiš tudi z njihove strani: http://www.akamuti.co.uk/, te dosti ceneje pride, sploh pri večih izdelkih

A mogoče veš, kolk pride poštnina?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 04 May 2010 - 11:52 AM

Iz leve proti desni so
Estee Lauder Shell (najsvetlejši roza iz linije)
Estee Lauder Bone (najsvetlejši rumen)
Estee Lauder Ecru (najsvetlejši neutral)
MAC Sculpt NC15 (se jasno vidi da je najsvetlejši, jaz svetlejšega še nisem imela)
Clinique Stay True Stay Ivory (roza)
Clinique Stay True Stay Light (rumen), na sliki se ga ne vidi nimam pojma zakaj, v real je dobesedno rjav, fuul temen
Evo tukaj se vidi boljše zadnjega na desni (čiist je rjav)

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users