Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2521 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 18 April 2010 - 10:07 AM

Jst sem si potem kar tega manhattan kompaktnnega kupila, ker svetlejšega od št. 0 ni blo v mullerju pri nobeni znamki. Pa čopič od muller znamke. Barva je ravno pravšnja, da nič ne potemni podlage.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2522 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 April 2010 - 10:29 AM

Matilda, jaz bi si unega naročila, ampak me moti nanašanje s čopičem, ker jaz bi ga mela rada s seboj?
A poznaš kakega na blazinico?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2523 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 18 April 2010 - 04:32 PM

Žal ti pri tem ne morem pomagat x(
Je to moj prvi tovrstni prah. Kaj pa če probaš kakega v kamnu, ki prav tako matira, večina ima zraven priloženo gobico.
Pudra dam malo gor, toliko da se mi izenači polt. Tale prah pa nič ne prekriva, samo podaljša matiranje in naredi tako retuširano polt.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

• Guests

Posted 18 April 2010 - 06:51 PM

Hvala Sally...ko mi zmanjka vsem krem, pa če ne najdem kako dobre cenejše alternative, bom sigurno poskusila.
  • 0

#2525 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 April 2010 - 07:38 PM

Hvala, Matilda!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2526 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 18 April 2010 - 07:51 PM

Ekaterina, Akamuti lahko naročiš tudi z njihove strani: http://www.akamuti.co.uk/, te dosti ceneje pride, sploh pri večih izdelkih wink.gif
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

• Guests

Posted 18 April 2010 - 08:10 PM

Hvala, Fergie smile.gif
  • 0

#2528 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 April 2010 - 09:38 PM

Jaz mam MAC puder NC15, zdej bi pa rada še Face&Body Foundation, pa ne vem ker odtenek nej vzamem, ker so sami čudni. huh.gif
IPB Image
Odtenki so od C1-C7 in od N1-N9. A se keri kej sanja?
  • 0

#2529 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 26 April 2010 - 04:19 PM

Hm.. iščem tekoč puder, ki je namenjen mešani koži nagnjeni k nečistočam, rabila bi enega ki ima SPF in za vsakodnevno uporabo, torej da daje naraven videez. Imate kakšno idejo? biggrin.gif
  • 0
Life is beautiful. You only have to make it beautiful ***

#2530 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 26 April 2010 - 07:55 PM

odvisno kok prekrivnega rabiš. smile.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#2531 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 27 April 2010 - 03:24 PM

ne rabim toliko prekrivnega, ker nimam tako grozne kože, rabila bi samo da prekrije majnhe nepravilnosti in daje naraven videz biggrin.gif pa prosim da naj bo v rangu 10 eu, ker sem študentka in si težko privoščim kaj konkretno dražjega smile.gif
  • 0

#2532 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 27 April 2010 - 04:20 PM

Jaz tudi iščem nov puder, ki mora biti:
- dovolj vlažilen ker imam zelo izsušeno povrhnjico
- nekje srednje prekriven
- da vsaj malo matira in se ne svetim takoj
- da ne povzroča mozoljev, ker jih imam že tako ali tako dosti biggrin.gif

Problem je namreč v tem, da imam sedaj od Maybelline liquid mousse in se preveč svetim po njem zato moram nanesti še malo pudra v prahu, ki pa mi zelo puvdari luske in zgleda grdo ermm.gif

Mi mogoče lahko kera priporoča kašen primeren puder?
  • 0
We must let go to live on.

#2533 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 27 April 2010 - 04:25 PM

Sandriee: Za tako malo denarja tako kvaliteten puder boš težko našla(sploh, če želiš še spf) biggrin.gif

Če najdeš pravi odtenek mogoče Maybelline pure, ki je zelo vodenkast(vsebuje veliko vode), je zelo lahek, hitro se vpije, ima nekaj UV zaščite, če se prav spomnim ampak meni so odtenki zelo zelo pretemni. Pa poglej še pri manhattnu mislim da je en puder natural in še nekaj, kolegica ga je imela, je rekla da je zelo lahek a vseeno ji je dobro prekril mozoljče in ogrce ker jih je imela kar nekaj + mastno kožo. Za spf pa nevem , če ga je imel pa odtenki so tudi precej svetli ker je ona tudi zelo svetlopolta pa je našla pravi odtenek zase.

Tyasa, pomoje bi ti bil zelo vredu Bourjois Helthy mix, meni je krasen, srednja prekrivnost, zelo lahek, imam občutek, da lahko koža diha, ne zapira por, ne povzroča mozoljčkv, krasna pumpica zelo lepo tudi diši, sestavinsko je vredu, pač puder kot puder za te kemične znamke tudi ne moreš pričakovati kaj ekstra aok v pudru ali česa podobnega.
Ful lepo se maže, se ne luska na povrhnjici, ker imam tudi jaz izsušeno, edino na nosu kjer mi res nič ne pomaga, ampak tisti predel pač izpustim plus tega da imajo še odtenke precej svetle in bi skoraj zagotovo dobila odtenek ki ti ustreza smile.gif

Drugače mi je bil zelo vredu tudi Lancome maquimat je bil malce bolj prekriven kot ta od Bourjois ki ga imam sedaj in posledično malce težji.Vonj je bil lep, nevsiljiv, prijeten ne znam opisati po čem ravno je dišal, tekstura je bila zelo kremasta(a ne v smislu, da bi se težje razmazoval), na suhi povrhnjici se ni luskal, po njemu se nisem svetila pa sem imela takrat še mešano kožo(sedaj imam normalno), izbira odtenkov je kar precejšnja, jaz sem imela najsvetlejšega porcelain 010.

Ta dva pudra sta mi bila ena izmed najljubših ampak če bi morala izbirati bi se zagotovo raje odločila za Bourjois-ovega kot lancomovega, od Bourjois je boljši tudi končni izgled tudi na otip pa še ogromna razlika je v ceni.
  • 0

#2534 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17272 posts

Posted 27 April 2010 - 06:06 PM

Manhattan natural&light misliš verjetno. Je tak, kot ga želi sandriee pa še 12 ima spf. Itak nima noben puder dovolj uv zaščite za poleti. Ampak to je samo moje mnenje...
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2535 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 27 April 2010 - 06:54 PM

november.rain hvala bom prečekirala te 2 pudra in upam da mi bo eden odgovarjal wink.gif
  • 0

#2536 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 27 April 2010 - 09:33 PM

opažam ja da nima noben puder dovolj visoke uv zaščite, hm... bom verjetno morala uporabiti kakšo uv kremico spodaj smile.gif kateri pudri pa so dobri brez uv zaščite? biggrin.gif upam da ne gnjavim preveč..
hvala za predloge november.rain, bom malo prečekirala vse skupaj
  • 0

#2537 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 28 April 2010 - 10:30 PM

Aja samo še eno vprašanje imam, koliko je kaj ta Helthy mix obstojen?
  • 0

#2538 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23275 posts

Posted 30 April 2010 - 11:15 AM

Jaz imam tester Healthy mixa, najsvetlejši odtenek. Odtenek je res super, ravno pravi zame. Maže se tudi krasno. No, v primerjavi z Revlon Colorstay, ki ga imam, se mi skoraj vsi drugi pudri krasno mažejo. smile.gif Prekrije se mi zdi da tudi kar solidno, na mozolje natapkam še eno plast in kar fajn prekrije. Moti me edino to, da premalo matira. Že na začetku se svetim. Škoda, saj ga bi sicer z veseljem kupila, malo za spremembo. Bom videla, moram še premislit. smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2539 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23275 posts

Posted 30 April 2010 - 11:25 AM

QUOTE(Fergie @ 18. 4. 2010 - 20:51) View Post

Ekaterina, Akamuti lahko naročiš tudi z njihove strani: http://www.akamuti.co.uk/, te dosti ceneje pride, sploh pri večih izdelkih wink.gif

A mogoče veš, kolk pride poštnina?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2540 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 May 2010 - 11:52 AM

Če bo komurkoli to pomagalo, sem swatchala Estee Lauder Double Wear 3 najsvetlejše odtenke iz linije in pa Clinique Stay True dva najsvetlejša + kralj svetlih, MAC Sculpt nc15.

IPB Image
Iz leve proti desni so

Estee Lauder Shell (najsvetlejši roza iz linije)
Estee Lauder Bone (najsvetlejši rumen)
Estee Lauder Ecru (najsvetlejši neutral)
MAC Sculpt NC15 (se jasno vidi da je najsvetlejši, jaz svetlejšega še nisem imela)
Clinique Stay True Stay Ivory (roza)
Clinique Stay True Stay Light (rumen), na sliki se ga ne vidi nimam pojma zakaj, v real je dobesedno rjav, fuul temen

Evo tukaj se vidi boljše zadnjega na desni (čiist je rjav)
IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users