Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2521 temida

temida

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 23 October 2007 - 05:44 AM

koliko v cultu stane luknanje popka?
in luknanje tukaj v ušesu? http://www.bmezine.c...bmepb617149.jpg (črn uhanček)
in koliko ta? http://www.bmezine.c...bmepb617439.jpg
  • 0

#2522 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 23 October 2007 - 08:46 AM

V Cultu stane pirs kamorkol 35 evrov. Pa uhan mas iz bio mase, tko d je res najmansa sansa d ti ga telo zavrne. mislm d obstajajo v cultu se 2 rahlo cenejsi varianti, k so pac uhani iz jekla (se mi zdi xD), p to, sam jz se neb zajebavala, ce mas najbl safe varianto, pejt na to, boli te ce das 5 evrov vec zard tega.

sem pa koncn zbrala jajca in sm si sla narest svojo edino lukno (pirs, d ne bo pomote xD), tko d sm zdej ponosna lastnica uhana pod jezikom:P. oz. spodn del jezika preluknan.
  • 0

#2523 temida

temida

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 23 October 2007 - 02:07 PM

kako pa zgleda ta biomasa? a ma tudi tak kovinski videz?
sj za popek je dobr da je to.
sam kaj pa ušes, kjer se vidi palčka?
  • 0

#2524 Erna

Erna

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 23 October 2007 - 09:15 PM

QUOTE(Poljski mak @ 21. 10. 2007 - 17:11) View Post

Dekleta, a se vam ne zdi da so piercingi out? Ženska je sama po sebi lepa, brez vseh teh piercingov. Naj vas krasijo lepi lasje, zdrav nasmeh, razigranost v očeh...Ne me zdaj narobe razumet, to je moje mnenje, vsaka pa naj naredi po svoje. Lep večer!

Men se pa zdi da niso piersi čist vn.Ranz če žviš v 50ih.Js je res da so lasi pa nasmeh tud lepi.Sam men je pa pirs čist tk ko make-up.Aja pa hvala za mnenje.
  • 0

#2525 HANNA

HANNA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 120 posts
  • Interests:Moda, kozmetika, zivalce, branje..

Posted 24 October 2007 - 12:47 PM

A ima katera rook piercing? Kok se to dejansko dela pri nas?
Ker v živo nisem videla še nikoli, do njega prišla čisto naključno smile.gif Izgleda pa super wub.gif

IPB Image
  • 0
Take my hand, take my whole life too..

#2526 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 24 October 2007 - 04:13 PM

Jaz sem ga imela, pa ga nimam več, ker se mi je nekaj žalostnega zgodilo z njim. Če te kaj zanima lahko vprašaš. Koliko se pa dela pri nas nimam pojma, če sem poštena in me niti ne zanima.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#2527 Erna

Erna

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 25 October 2007 - 03:20 PM

Nism še slišala da bi se taki piersingi delali pr nas .Možn pa da v tujini.Ens moja prjatlca iz osnovne šole ga je mela pa si ji je grdo zagnjojil.Sam pomojem pa bi ti tak piers naredl tud pr zlatarju če bi pomojem izrecn hotla.Drgač pa ne vem.

QUOTE(temida @ 23. 10. 2007 - 4:44) View Post

huda piersa
  • 0

#2528 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 25 October 2007 - 06:38 PM

Ne razumem zakaj naj tega ne bi delali pri nas? Danes ti naredijo vse živo.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#2529 Erna

Erna

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 30 October 2007 - 08:58 PM

ma tk men se zdi da so v Sloveniji piers ena taka utojena stvar ko nevem ka
  • 0

#2530 temida

temida

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 02 November 2007 - 01:38 PM

ali se je treba pri Cultu prej naročit ali lahko kar greš tja in ti naredjo
  • 0

#2531 aeylita

aeylita

sramežljivec

• Člani
  • 60 posts

Posted 02 November 2007 - 01:55 PM

.
  • 0

#2532 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 November 2007 - 03:12 PM

Ziher delajo take piercinge tudi pri nas. Konec koncev sem spoznala kar nekaj ljudi ki so imeli prepikana cela ušesa (tudi tale rook), pa so vse dali delat pri nas.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2533 smetana

smetana

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 11 November 2007 - 02:13 PM

[size=5]a si je že kera izmed vas ponovno luknjala kaki del telesa?jaz sen imela pirsing v popku..zdai ga že skoro 1 leto nimam več...pa mi je ostala tak grda brazgotinica...zdai pa bi si rada šla ponovno luknjat na isto mesto.. mislete da je to vredu?
pa ko ste se hodle luknjat v popek so vam naredili lepo ravno?meni so naredila malo poševno:( tak da me je zdaj kar malo strah da bi mi ponovno zajebali...
  • 0

#2534 temida

temida

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 13 November 2007 - 03:55 PM

a če imaš pri tragus piercingu najprej palčko http://www.bmezine.c...bmepb606625.jpg
lahko potem to zamenjaš za rinkico http://www.bmezine.c...bmepb603778.jpg

lahko ti potem mirno menjavaš uhančke? palčke in rinkice?

• 0

#2535 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 November 2007 - 04:47 PM

Meni je v tragusu ful lepo blush1.gif Pa tudi tista palčka na vrhu ušesa, ki jo ima Jenna Jameson mi je všeč.

Kaj ima katera tu na forumu pirs v tragusu, da mi malo o bolečini in celjenju pove ?
  • 0

#2536 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 13 November 2007 - 08:23 PM

QUOTE(temida @ 23. 10. 2007 - 5:44) View Post

Najlažje je, če se pozanimaš kr v studiu. Oni ti bodo najbolj točno vedl povedat. Okvirna cena pa se mi zdi, da je za prvega okol 30€, drugi pa okol 60€. Nism čist zihr!

Tega drugega si zdej moja sis dela. Ma že obe luknjice, sam zdej se morta še zacelt, pol pa pride palčka čez biggrin.gif
  • 0

#2537 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 November 2007 - 08:27 PM

Luci, daj malo jo povprašaj o tem drugem prosim. smile.gif Koliko je plačala, če jo je fejst bolelo, kako se celi, kako spi... oops.gif
  • 0

#2538 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 13 November 2007 - 08:43 PM

Eto mi je povedala: 35€ na eno luknjo, pa še od 10-15€ pride palčka

To je baje piercingk res boli, sam če ga hočš met, se ti splača ga narest. Pr negi je pa tko, da si ga umivaš samo s slano vodo. Ona je mela zegn in se ji je vse lepo zacelilo, na cajte jo mejčkeno še boli. Pr spanju baje nima nekih težav, sam to je spet od vsakega posameznika odisno!

• 0

#2539 cleopatra

cleopatra

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 24 November 2007 - 12:12 PM

jaz sem si dala delat piercing kr pri kozmetiki omersa in so mi naredili ful dobr. v popku. mam pa en problem, k sem si ga dala naredit aprila letos in se mi še zdaj (po 8 mesecih) še ni zacelil hmm.gif ?!!

slišala sem, da je pač od osebe do osebe odvisno kako se ti celi, da lahko traja tudi do pol leta, sploh na tem delu, v popku, sam men se zdi da je to že tu mač... blink.gif še kr naprej se mi izloča taka prozorna smolnata tekočinca in mi nardi krastico, tako da se uhanček prilima gor in pol moram močat s fiziološko raztopino da se odpusti.

in parkrat sem si ga že vzela vn in pošpricala skozi luknjico in ga dala nazaj, sam to tko za minuto.. kak mesec nazaj pa si ga vzamem vn, in pošpricam in sem pustila uhanček zunaj ene 5 urc, sem mislila, da bo bolš, da mal preluftam vse skupi .. ko sem ga pol hotela nazaj dat, pa se je zataknil!! z obeh strani sem mal odprla in razmajala luknjici, pa se je vedno ustavil nekje na sredini. pa ne da ga nisem upala not potisnt, sem ga kar ornk pa ni šel nikamor.. po ene pol ure sem ga končno spravila noter, ma je bilo čedalje težje ker mi je zmerom bolj otekal.

a je možno da se je luknjica tako hitro začela celit oz. skupaj zraščat??? nič mi ni jasno. od tistega si ga sploh ne upam več vn vzet cry.gif , neb rada ostala brez uhančka!
  • 0

#2540 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 24 November 2007 - 12:57 PM

cleopatra, to se je meni ful časa dogajalo. Potem sem šla do svoje zdravnice, ki mi je dala Bivacyn. Baje se ga da dobit v nekaterih lekarnah tudi brez recepta. Meni se je zadeva porihtala v manj kot enem tednu.

Se mi je pa vleklo skoraj tako dolgo kot tebi - od konca februarja do sredine novembra.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users