Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5208 replies to this topic

#2521 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16863 posts

Posted 10 October 2023 - 07:58 AM

Vcer sem gledala anin outfit.
Takega mini krila ne bi oblekla ce mi placas.
Verjetno je to samo moja "pika" pa se drugim ne zdi nic takega. Pa kake kombinacije je nametala gor, to mi je blo tud :butl:.
Vidim pa da vse instagramuse zdaj promovirajo craft, res ja, vsi imamo denarja za odvoz za te drage cunje. So res odlicne, nimam kaj rect, jaz bom pocasi delala zbirko, samo meni je jasno da njih oblecejo zastonj no.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2522 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17325 posts

Posted 10 October 2023 - 08:02 AM

Craft je v redu, ampak ni pa vrhunski. V hlacah so se mi naredile luknje po par mesecih, ker je pac beden perforiran material. Majica je pa ok, ampak imas veliko hujsih sportnih firm, ki se pac ne porivajo tako v Slo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2523 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16863 posts

Posted 10 October 2023 - 08:06 AM

Podgana a kaj cenovno dostopnega? Jaz spodnjih delov ne rabim, samo kaksne majice jopice za plastenje zgoraj. Zdaj ko hodim v bombazu (sppdnja majica) sem na vrhu pac mokra in se moram preobleci.
Od crafta imam eno dolgo in eno kratko, tako da ponavadi dam to dolgo namesto spodnje in kratko cez pa je ravno fajn (ne se zdaj, zdaj ko bo malo hladneje). Na vrhu pa potem oblecem se jakno in grem nazaj.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2524 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23315 posts

Posted 10 October 2023 - 08:19 AM

A lahko ta blesav trend 'outfit checka' že enkrat izumre? Kot da se pred odhodom iz stanovanja vsaj bežno ne pogledaš v ogledalo, ampak moraš potem sredi ulice nastavit in prižgat kamero, da se kao spontano posnameš in preveriš outft, bruh.

Haha ja, jaz vsakič pomislim, kako debilno mora to zgledat v živo, ko si ženske nastavljajo telefone na pločnike, zid in se posnamejo, z dvignjeno nogico.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2525 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 10 October 2023 - 08:44 AM

Vcer sem gledala anin outfit.
Takega mini krila ne bi oblekla ce mi placas.
Verjetno je to samo moja "pika" pa se drugim ne zdi nic takega. Pa kake kombinacije je nametala gor, to mi je blo tud :butl:.
Vidim pa da vse instagramuse zdaj promovirajo craft, res ja, vsi imamo denarja za odvoz za te drage cunje. So res odlicne, nimam kaj rect, jaz bom pocasi delala zbirko, samo meni je jasno da njih oblecejo zastonj no.

Craft je v redu, ampak ni pa vrhunski. V hlacah so se mi naredile luknje po par mesecih, ker je pac beden perforiran material. Majica je pa ok, ampak imas veliko hujsih sportnih firm, ki se pac ne porivajo tako v Slo.

Craft je ful cenejši na Bestsecret. To pa nobena ne pove, pa naročajo od tam sicer :whistling:

Podgana, katere športne firme so tudi ok?

Katarina od Skinyfairytale mi gre malo na živce, ko govori o podpiranju slo. blagovnih znamkah, ona pa naroča iz Sheina. Hm....do tvojega praga ali kako?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2526 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18617 posts

Posted 10 October 2023 - 08:47 AM

Ja ja enako Alja Perne, prodaja svoje trenče za 600€ ker so kao trajnostni pa Made in Slovenija, potem je pa šopala zraven About you haule vsak teden. 

• 0

After all this time?

Always.

#2527 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17325 posts

Posted 10 October 2023 - 09:00 AM

Haha, itak ne, Fiona :D Te stvari pac niso poceni. Arc'teryx, Rab, Outdoor Research...
A niste tu nekatere zadovoljne z Uniqlo stvarmi? Te so tehnicne pa bolj poceni.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2528 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 10 October 2023 - 09:05 AM

Jaz sem jih pred leti narocila in sem bila ful zadovoljna, dve majici, puli in pajkice, vse ful toplo.
  • 0

#2529 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19195 posts

Posted 10 October 2023 - 09:09 AM

A so te znamke res toliko boljše kot recimo Decathlon? Teh dragih nisem probala. 

• 0

#2530 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17325 posts

Posted 10 October 2023 - 09:16 AM

Tudi Decathlon ima srot in boljse stvari. Ampak ni pa primerljivo. Ze ruzaki recimo ne dosezejo Ospreya (Deuter recimo se mi ne zdijo isto kvalitetni). To folk kupuje za vec desetletij (pri hribih naj moda ne bi bila v ospredju). AT je pa tako drag, da se res vprasas cemu. Pa se garancije nima kot Patagonia, kjer si res zasciten.
  • 0

Tumblr

#2531 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16863 posts

Posted 10 October 2023 - 09:19 AM

B ima osprey ruzak in je res Amerika (za pohode in obsolske dejavnosti ze 4 leta)
Jaz sem s stvarmi iz Dechatlona tok zadovoljna da bom verjetno kaksno taksno majico kar tam vzela.
  • 0

#2532 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17325 posts

Posted 10 October 2023 - 09:23 AM

V Iglu si lahko greste pogledati nekaj teh firm in potipati. Ni pa niti tam vse dobro. Sva tudi ze reklamirala in dobila povrnjen denar po navodilih firme (Millet). Ce podpiramo slovensko, pa ne smemo pozabiti na zelo kvaliteten Karibu.
  • 0

Tumblr

#2533 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27363 posts

Posted 10 October 2023 - 09:25 AM

Meni so tudi Decathlon stvari zakon, svic majice se edine po desetletju se vedno niso usmradile.
  • 0

#2534 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17325 posts

Posted 10 October 2023 - 09:27 AM

A si izven Slo. kupovala? :D
  • 0

Tumblr

#2535 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27363 posts

Posted 10 October 2023 - 09:32 AM

Ne vem, iskreno se ne spomnim, vsi logoti so se ze sprali pa so se vedno ok majice,hlace sem pa ene zabrisala kak mesec nazaj,ker se je lastika v pasu pretegnila, pa tist sirok joga pas so imele, bombazne po ene 3 na leto pa itak redno unicim, ker jih nosim za doma.
  • 0

#2536 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46063 posts

Posted 10 October 2023 - 09:56 AM

Ja ja enako Alja Perne, prodaja svoje trenče za 600€ ker so kao trajnostni pa Made in Slovenija, potem je pa šopala zraven About you haule vsak teden. 

Adrijana isto. :butl:

Jaz sem od sportnih firm zadovoljna z Odlo. Imam njihovo smucarsko spodnje perilo in mid-layer in so ful fajn. Se ne unicijo kar tako. So pa v redni prodaji kar nabite cene, jaz jih kupujem v njihovem outletu.
Pa glede na cena/kvaliteta so mi super tud pajkice iz Lidla.
  • 0

#2537 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 10 October 2023 - 10:03 AM

Meni so tudi Decathlon stvari zakon, svic majice se edine po desetletju se vedno niso usmradile.

Meni so se pa ravno njihove usmradile.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2538 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 10 October 2023 - 05:14 PM

Lara reklamira električno zobno ščetko za pse za 180 €, umiram.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2539 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 10 October 2023 - 05:39 PM

:lol:
  • 0

#2540 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 10 October 2023 - 09:12 PM

Meni so od sportnih stvari najboljse stvari od znamke Endless na Zalandu.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users