Lahko bi 5-10 minut pustila na ostalih laseh ker že imaš itak fajn blond.
Ja za srebrno išči kaj takega ot je ledeno, ali pepelnato ipd.
Nutelči,
Jaz sem mislila no way orofluido, pa še drag je, potem pa ko mi je prijateljica razlagala da je kupila nekaj pri frizerju nekakšno olje sem takoj pomislila...imaš orofluido ?

Tako ga je hvalila da ji je popravil lase, kako mehke in lepe naredi pa sem si mislila itak je z vsemi silikoni tako, potm pa sem šla še pogledi sestavine pa vsebuje še ene par fajnih olj če se ne motim zdajle i hlave olje lnenih semen in arganovo pa še eno se mi zdi, diši res OMAMNO LEPO
Vonj se zelo dolgo obrži tudi, če kadiš oz. si v kadilski družbi se vonj ne porazgubi.
Lase naredi zelo mehke, lepe, jaz ga nanašam zelo malo na konice las in potem pogladim še po ostali 2/4 las, da zaščitim še tiste zdrave lase zraven pa mi zadeva las čisto nič ne zmasti, še pri naslednjem pranju so zelo mehki in polzijo med prsti zaradi Orofluida.
Pa naj ti povem, da sem bila prej kar fajn proti dajanju silikonov na lase(dobesedno silikonov ne naprimer balzamov z kakšnimi silikoni ali mask z silikoni), Orofluido pa je res sestavinsko kvaliteten.
Porabi se ga izjemno mali, jaz ga imam nekje 1 mesec pa sem porabila malo manj kot polovico enega 5ml testečka

Pa ne šparam z zadevami za lase.
Tudi količinsko je vsega skupaj 115 ml, cena se mi zdi potem kar ugodna, glede na to, da je Joicovega se mi zdi da bilo 50ml pa je bila cena še dražja od tega če se prav spomnim.
Se ti splača vzeti, ne boš razočarana, jaz ga nanašam čisto po vsakem pranju na vlažne lase, pa včasih še tak umes kak dan, ko hočem, da dišijo.
Res ti ne bo žal