Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2521 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 26 August 2010 - 11:49 AM

Mah jebeš frizerje, nič ne znajo biggrin.gif Jst ti bom glih obratno svetovala no, mene je frizer čist zajebal, ven sem prišla kot kanarček. Glede na to, da maš že precej svetle lase (a si to ti na sliki?), bi mogl prijet. Al pa pejt k frizerki še enkrat ali dvakrat, da ti da vedno svetlejše pramene, potem daj pa to barvo gor.

Lase bo pa uničil v vsakem primeru, peroksid je peroksid, pri frizerju ali doma. Pač dobro nego za potem in to je to.

No nevem no, nočm te zdej kej zafkrnit, ampak jst sem bila istega mnenja kot nutella, da doma se pa že nebom sama na bond barvala. Pa sem šla k frizerju (Stevo), pa sem prišla ven 500x hujša kot če bi se sama barvala. dry.gif dry.gif Zdej se že dve leti sama štriham in mam ful lepo barvo, še frizer (drug, seveda) me vedno hvali pa sprašuje kero mam.
  • 0

After all this time?

Always.

#2522 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 26 August 2010 - 07:51 PM

Eno vprašanje...

Kaj obstaja trik ali izdelek oz. več teh, ki pomagajo popolnoma ravnim, nevolumnastim lasem, da dobijo volumen?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2523 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 August 2010 - 08:17 PM

Tigi Root Boost je meni še najbolj pomagal, a sem opazila, da se ga lasje čez en čas nekako "navadijo" in ne prime več dobro.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2524 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 August 2010 - 08:54 PM

^^ Točno to se je meni zgodilo z RB.

Po mojih izkušnjah (in jih ni malo)

TIGI Your Highness kolekcija (gel in lak)
Bumble&Bumble Thickening Spray

Glede šamponov je bolj tak tak, saj veš da sam od šampona ne boš dobila volumna, ampak LUSH Big precej pripomore k temu, ampak če nimaš mastnih las ne bo ok.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2525 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 August 2010 - 02:04 PM

Jst sm ugotovila, da mi šampon Tigi Self Absorbed pomaga za volumen, prej ga pa nisem marala, ker se mi je zdelo, da obteži lase.
V bistvu je tako, da čim si umijem lase, imam volumen, samo če imam volumen, pač lasje niso tok gladki in zgledajo bolj suhi.

Pol naslednji dan sem že brez volumna. Če nanesem na lase After Party kremo in silikon, pa sploh nimam volumna.
  • 0

#2526 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 28 August 2010 - 02:40 PM

nanesi samo na tiste res čisto konice, ali pa kaj lažjega.

Čeprav after party krema in silikon nista ravno sestavinsko oh in sploh, efekt je bolj navidezn.
Orofluido je dober.
Za volumen pa uporabi še kakšno peno ali npr tisti Tigi you highness gel za volumen.
  • 0

#2527 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 29 August 2010 - 11:19 AM

november.rain Orfluido je res dober? Lahko kaj več poveš o tej zadevi? Mene FUL mika ker diši za znoret.

155, saj jaz se strinjam z Nincho, ampak sem ti hotla pač povedat da se pozanimaj in si poišči dobrega frizerja na podlagi večih mnenj ne na podlagi oglaševanja al pa cen. Jaz sem bla že pri x frizerjih pa sem do zdaj bila zadovoljna samo z Alešom (v salonu Hair center Klavdija v Poljčanah), v torek grem najverjetneje spet k njemu na eno svetlo rjavo, takrat bom lahko več povedla o tem če je res dober, ker težko zatrdim kaj glede na to da sem samo enkrat bila tam.

Se pa ne strinjam, da vse barve enako uničijo lase. Peroksid je res peroksid,ampak jaz dam roko v ogenj da bo kaki Keune pustil boljše lase kot ta XXL barva.

Če pa se misliš sama barvat pa ti priporočam to barvo, ker ti GARANTIRAM da bo lepo primla.

IPB Image

Zdaj mi je prau bad ko gledam to barvo, ki je bla moja redna 1x mesečna najboljša prijatlca, nikol ni razočarala, joj kok pogrešam blond-blond lase sad.gif še vedno bom kaki dve leti vztrajala pri naravni da mi laski zrastejo in čist pozdravijo pol pa bom šla skor ziher nazaj na blond kr bom mela izpit in se bom lahko sama vozla k eni in edini frizerki ki skrbi za moje lase in mi vedno ustvari najbolj popolno barvo! Can't waait <3

• 0
Memento mori.

#2528 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 August 2010 - 11:48 AM

Jst bi tud prov tako svetlo...
sam kaj k je to tok težko. Ne vem, kako bi mi to nardil. Ker meni barva le narastek in je pol barva skoz ista. A pol bi mi mogla čez celo glavo?
  • 0

#2529 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 29 August 2010 - 12:13 PM

Ja mela bi recimo barvo 30 minut na narastku pol pa zadnjih 10,15 minut še po celem.
  • 0
Memento mori.

#2530 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 August 2010 - 12:24 PM

Aja ohmy.gif nisem pomislila na to...
Mela bi belo blond sad.gif ne ultra belo, ampak bolj srebrno al kako nej povem.
  • 0

#2531 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 29 August 2010 - 12:47 PM

Lahko bi 5-10 minut pustila na ostalih laseh ker že imaš itak fajn blond.
Ja za srebrno išči kaj takega ot je ledeno, ali pepelnato ipd.

Nutelči,
Jaz sem mislila no way orofluido, pa še drag je, potem pa ko mi je prijateljica razlagala da je kupila nekaj pri frizerju nekakšno olje sem takoj pomislila...imaš orofluido ? biggrin.gif
Tako ga je hvalila da ji je popravil lase, kako mehke in lepe naredi pa sem si mislila itak je z vsemi silikoni tako, potm pa sem šla še pogledi sestavine pa vsebuje še ene par fajnih olj če se ne motim zdajle i hlave olje lnenih semen in arganovo pa še eno se mi zdi, diši res OMAMNO LEPO wub.gif
Vonj se zelo dolgo obrži tudi, če kadiš oz. si v kadilski družbi se vonj ne porazgubi.
Lase naredi zelo mehke, lepe, jaz ga nanašam zelo malo na konice las in potem pogladim še po ostali 2/4 las, da zaščitim še tiste zdrave lase zraven pa mi zadeva las čisto nič ne zmasti, še pri naslednjem pranju so zelo mehki in polzijo med prsti zaradi Orofluida.
Pa naj ti povem, da sem bila prej kar fajn proti dajanju silikonov na lase(dobesedno silikonov ne naprimer balzamov z kakšnimi silikoni ali mask z silikoni), Orofluido pa je res sestavinsko kvaliteten.

Porabi se ga izjemno mali, jaz ga imam nekje 1 mesec pa sem porabila malo manj kot polovico enega 5ml testečka biggrin.gif Pa ne šparam z zadevami za lase.
Tudi količinsko je vsega skupaj 115 ml, cena se mi zdi potem kar ugodna, glede na to, da je Joicovega se mi zdi da bilo 50ml pa je bila cena še dražja od tega če se prav spomnim.
Se ti splača vzeti, ne boš razočarana, jaz ga nanašam čisto po vsakem pranju na vlažne lase, pa včasih še tak umes kak dan, ko hočem, da dišijo.
Res ti ne bo žal smile.gif
  • 0

#2532 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 29 August 2010 - 01:10 PM

Ooo, zdaj si me čist prepričala. love.gif

Jaz sem tudi malo cincala pri ceni ampak pomoje se ga res minimalno porabi, mislim 115ml za olje ki ga dejansko rabiš sam par kaplic je life time supply biggrin.gif Pa fuul težko najdem zadeve ki so kvalitetne in da lepo dišijo, tak da še po tej strani zmaga. Hvala ti za tale opis! oops.gif

Aja, OT: Za parfum ti bom jutri kar fiksno sporočila, ker grem v mesto pa grem malo povohat hypnotic elixir, če mi enako lepo diši potem se bom temu ki ga mam zdaj odpovedala in začela šparat za elixir. Vonj mi je res nenadomestljiv ampak v trenutni steklenični mi nič ne koristi. Tak da..jutri! smile.gif
  • 0
Memento mori.

#2533 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 29 August 2010 - 01:10 PM

Aja, Princeska.... skoraj prepričana sem da boš s to barvo dobila točno tak oddtenek ki ga opisuješ. In november.rain ima prav, na tvojih laseh bo 5-10min dovolj.
  • 0
Memento mori.

#2534 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 29 August 2010 - 01:15 PM

Ja sa, ti pravim, ne bo ti žal, pa še res jaz tega pomoje v enem letu ne bom porabila tudi če ga uporabim za vsako pranje smile.gif
In nizakaj biggrin.gif

Okej, zmenjeno smile.gif

EDIT, princeska, ja meni je čisto vedno točno tako primla imam pa že sama temno blond lase enako je bilo pri Nutelli, pa ti imaš tudi že blond lase tako da ti drugače na pobarvanih blond pomoje niti ne more prijeti, ker tvoja pobarvana blond zdaj itak ne vleče na neko rumeno, oranžno ipd. probaj, pomoje ti bo lepa blond prišla smile.gif
  • 0

#2535 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 29 August 2010 - 03:42 PM

Princeska, jst se barvam s to barvo že več kot dve leti in je popolna. Prime točno tko kot opisuješ- ne rumeno, ne grdo belo, ampak lepo hladno platinasto.

Jst sem lani ob istem času barvala narastek (20min) + po celi dolžini (7 min). Kljub temu da sem barvala na popolnoma zdrave lase (oz. vsaj zgledali so, nobenih razcepljenih ali suhih konic, nobenih štrenastih las ni bilo pred tem)- rezultat- strižt sem se mogla za 20 cm. Barva je agresivna, sicer je prijela POPOLNO, takrat sem mela najlepšo barvo v življenju, pa si enostavno ne upam več po celi dolžini. Je pa tkole prijelo:

IPB Image IPB Image

Tkod a preden daš barvo na celo dolžino dobr premisli, ker se boš ziher mogla strižt. Jst sem takrat rekla, ah saj 5 min pa res ne more škodit, ker itak niso uničeni, bah, so hitr postal.
  • 0

After all this time?

Always.

#2536 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 August 2010 - 05:23 PM

TAKO BARVO HOČEEEEM ŽE FUL DOLG cry.gif sam k mam res dolge, se ne mislim zajebavat... hm...
Drugače se jaz pri frizerju barvam že ene 6 let, pa glede na to, kako je blond močna barva, mam kr okej lase. Sem pa na gostoti las v teh letih veliko izgubila down.gif

Joj, sam jst si kr ne bi upala sama barvat cry.gif kaj pa če ne rata enakomerno? Da bo narastek drugačen kt barva?

Drugače ste pa mene tud prepričale k nutelči... hočem to olje tongue.gif
  • 0

#2537 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 August 2010 - 11:53 AM

Ok, odločila sem se 80%, da kupim to barvo, a rabim 2? Kok časa nej si pol pustim na narastku in kok na ostalih laseh? Kolegica me bo barvala. O šiiit laugh.gif
  • 0

#2538 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 30 August 2010 - 01:54 PM

Jst mam vedno samo eno, je pa res, da mam mal krajše lase pa precej redke. Kadar barvam samo narastek mi ostane še ful barve, ko sem po celi dolžini mi je pa mami na narastek malo bolj varčno nanesla, pa je blo tut dost še za vse lase. Jst bi na tvojem mestu pustila narastek 15min plus po celi dolžini še NAJVEČ 5.

Pa barvanje doma res ni bavbav, mene mami barva že dve leti pa nisem nikoli niti mal lisasta, ne vidi se prehodov, nič!

Sem pa pri tej barvi ugotovila, da je lepša, če jo pustim malo manj kot preveč. Ker te barve kao delujejo tako, da najprej razbarvajo, potem pa še obarvajo. In kadar sem puščala npr. 30 min, je bil narastek ful bolj rumen, kot če sem pustila samo 10 ali 15, je pa bolj taka belkasta, pepelnata.
  • 0

After all this time?

Always.

#2539 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 August 2010 - 09:16 PM

Hvala. Pomoje bom kr 2 kupla, zihr je zihr.... mal me je strah!
  • 0

#2540 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 30 August 2010 - 09:23 PM

Mja, strižt se boš skor ziher mogla, se kr psihično pripravi mal biggrin.gif
  • 0

After all this time?