Jump to content

Photo

SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila

• Please log in to reply
3344 replies to this topic

#2521 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 10 January 2015 - 11:04 PM

Tega sem tudi jaz izbrskala, ampak je IMHO to eden tistih filmov, pri katerih je a/v kvaliteta se kako pomembna. 

Jaz sem se na momente malo lovila, ker vcasih pac govorijo tako, da jih ne vidis v obraz, tako da sem se morala vmes z nizozemskimi podnapisi zadovoljit in je kar slo - se mi je na koncu kar malo fajn zdelo. Ga bom pa definitivno pogledala se enkrat doma, ko bo v DVDrip, mogoce si ga celo nabavim. Se mi zdi, da se lahko ob 2. ogledu se bolj podrobnostim posvetis.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2522 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 January 2015 - 12:39 AM

Hahaha :D Sem že mislila, da se mi slika ni naložila, potem sem pa dojela, dobra :thumbup:

Screen-Shot-2013-10-23-at-16.31.12.png

:D

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2523 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 11 January 2015 - 02:43 AM

:lol:

Da se tukaj komentiram, midva sva danes pogledala Hobbita in nama je bil vsec, meni celo od vseh treh delov najbolj. Sva pa enotnega mnenja, da se trilogija nikakor ne more primerjati z LOTR, na zalost. V primerjavi z LOTR so Hobbiti prav medli in povprecni.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2524 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 11 January 2015 - 10:31 PM

Jaz tudi najdem le DVDSCR verzije tega filma, tega pa ne bom gledala.

Aja, ups, sploh nisem podrobno pogledala. Na Partisu sta dva linka, ampak sploh nisem opazila, da sta oba scr. Bom torej še počakala, da bo kak boljši na voljo.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2525 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 12 January 2015 - 08:49 AM

Da se tukaj komentiram, midva sva danes pogledala Hobbita in nama je bil vsec, meni celo od vseh treh delov najbolj. Sva pa enotnega mnenja, da se trilogija nikakor ne more primerjati z LOTR, na zalost. V primerjavi z LOTR so Hobbiti prav medli in povprecni.

jaz sem enakega mnenja

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2526 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 January 2015 - 12:35 AM

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2527 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 13 January 2015 - 12:52 AM

Spet Sandler. :S

Je kdo ze gledal The Theory of Everything?
http://m.imdb.com/title/tt2980516/
  • 0

― V. Van Gogh

#2528 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 13 January 2015 - 08:52 AM

Ne se, ampak je na mojem ASAP seznamu. Meni je Felicity Jones tako zelo lepa, tako da ji sledim ze od filma Like Crazy.

Sandlerja pa ne morem, ponavadi kakega klovna igra in si ga sploh ne predstavljam v kaksni resnejsi vlogi. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2529 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 January 2015 - 11:50 PM

Spet Sandler. :S

Jap. :D Ampak tematika je mikavna, utegnem zamižati na eno oko. :D

• 0

#2530 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 14 January 2015 - 08:26 AM

Dober film, ki ti da mislit ... mogoče še nekoliko več, ko si enkrat starš in vidiš, kaj vse te (mogoče) še čaka.

Jaz sem videla predvsem, kako imamo s tehnologijo problem starši, otroci se pa več ali manj ukvarjajo  s podobnimi problemi, kot smo mi.

• 0

Put A Kilt On It!

#2531 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 18 January 2015 - 03:49 PM

am ne spremljam redno te teme, vreden ogleda je film "imitation game".

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2532 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 18 January 2015 - 06:41 PM

Poglej eno stran nazaj. :wink:

• 0

#2533 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 18 January 2015 - 08:17 PM

Kalypso, si opazila, da imajo na zacetku v tisti mesnici na policki vrecko, na kateri pise "Napolitanke"? Pa vmes enkrat je videt tiste rdece piksne z rumeno kroglo in kravo, kasneje, ko se odloci Valérie predstavit druzini, pa eden v rokah drzi taveliko Bajadero :D Zdaj me pa ze firbec matra, koliko balkancev  je bilo v ekipi, haha.

Jaz sem nastela natanko 2. :lol:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2534 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 18 January 2015 - 08:22 PM

:D Bolje i sta nego ...

• 0

#2535 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 18 January 2015 - 09:07 PM

Med nominiranimi za Oskarja je meni The Theory of Everything se boljsi od The Imitation Game, kar se biografskih filmov tice.
Od vojne dvojice mi je bil pa American Sniper boljsi od Fury, s tem da si IMO noben od teh Oskarja ne zasluzi. Bradley Cooper se je ponovno izkazal za cisto povprecnega igralca. Me pa nominacije vseeno niso niti malo presenetile, ker so vsi stirje filmi prav narejeni za komisijo. Nekaj jih tudi moram se pogledati.
Nisem pa se prebolela, da je Interstellar nominiran v samih manj pomembnih kategorijah. Meni je bil dalec najboljsi v tej sezoni.
  • 0

― V. Van Gogh

#2536 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 20 January 2015 - 09:16 AM

Pogledala Looper (2012) in mi je odličen, pa drugače nisem privrženka ZF akcij. Same dobre filme gledam zadnje čase. Priporočam!

včeraj sem ga ujela na TV in mi je bil všeč. Najbolj strašljivo mi je bilo, kaj so naredili starejši različici Seth-a!

• 0

Put A Kilt On It!

#2537 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 21 January 2015 - 08:52 PM

S kje ste si potegnile The imitation game, American sniper in Interstellar? Na Partisu so samo SCR verzije. 

Jaz od teh novih nisem še nobenega pogledala. Zloadala sem si The theory of everything in Fury. Za Fury in Sniperja me sicer malo skrbi, kako mi bosta všeč. Nisem fan vojaških filmov, še najmanj pa takih o ameriških junakih, ki se borijo za svobodo. Ne vem sicer, če sta ta dva taka ali ne.

• 0

#2538 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 21 January 2015 - 09:02 PM

Boljših verzij ne bo nikjer, ker še niso izšli dvd-ji.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2539 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 21 January 2015 - 09:08 PM

Interstellar se ne splaca gledat, dokler je samo scr zunaj.
  • 0

― V. Van Gogh

#2540 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 21 January 2015 - 10:49 PM

Saj ne nameravam nobenega od teh, dokler ne bo normalnih verzij. Sem mislila, da ste že našle kje.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users