Mladinski pisatelj Vitan Mal obsojen
Sicer nisem šla vsega brat, le odlomke iz knjige, ampak se mi zdi nepravično to zgražanje.
Dokler nikomur (nobenemu otroku) ni nič naredil, se mi ne zdi grozota imeti slike in filme s to vsebino doma. Čeprav vem, da je prepovedano že samo posedovanje? 
Pač vsak ima svoje fantazije, ki bi bile lahko komu čudne, ogabne, škodljive... in ima ta "normalni" srečo, da so njegove sprejemljive. Res pa je, da se zaključi pri škodljive. Ampak saj pravim, da dokler ni nič naredil in ostane pri fantazijah, pač tako je. Njemu je tudi fajn, da na nekaj se pa mu dvigne, kot bi se nekomu drugemu na neko brhko žensko.
In spet; vsak pisatelj izhaja iz sebe in svojih doživljanj in ima tisti, ki piše o neki heteroseksualni neuslišani ljubezni in blla bla, srečo, da bolj o tem razmišlja in je to normalno kot pa nekdo, ki gre pisat nekaj radikalnejšega in nekaj, o čemer ni veliko zapisanega, ker mu je ravno to bolj zanimivo.
Zdaj me imate lahko že skoraj za pedofilko po duši, haha, samo nisem, imam pa kakšne druge ideje, ki tudi ne bi bile vsem povsem normalno sprejemljive in se sama sebi ne zdim zato nič manjvredna, nimam pa jajc, tako kot Vitan, o tem pisati, tudi če bi imela žilico za to.