Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 23 April 2010 - 12:01 AM
Meni se zdi nekje srednje dolga. XD
Danes se še kar ne strinjava nikjer, ha ha.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 April 2010 - 12:35 AM
A da je imela podaljške? Hm, na to pa res nisem nikoli pomislila, je pa res, da so se mi zdeli
lasje nekam izrazito suhi.
Ja, ta kratka frizura je njena najnovejša pridobitev.
Na 4. fotki so podaljski ocitni, niso? Poglej levo stran, njeni so nekje do ovratnika.

Njena najnovejsa frizura je mimosunek. : D
Posted 23 April 2010 - 12:40 AM
Posted 23 April 2010 - 01:04 AM
Ja, res so lasje drugačni od vratu dol, ampak nikoli mi ni prišlo na misel, da bi lahko imela podaljške.
Skos sem mislila, da je pač tak postrižena oz. da ima pač čudne lase.
Glede dolžine kikle - ocenjevala sem na podlagi tega, do kod na nogah seže, ne na podlagi univerzalne
dolžine kikle, če me razumeš. XD Ker v slednjem primeru je res relativno ... kar bi tebi komaj rit pokrilo,
bi že jaz imela do kolen. XD
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 April 2010 - 07:35 AM

ma ne prenesem je
Posted 23 April 2010 - 10:39 AM
Glede dolžine kikle - ocenjevala sem na podlagi tega, do kod na nogah seže, ne na podlagi univerzalne
dolžine kikle, če me razumeš. XD Ker v slednjem primeru je res relativno ... kar bi tebi komaj rit pokrilo,
bi že jaz imela do kolen. XD
Štekam. XD
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 April 2010 - 09:30 AM

Groza! Jaz bom znorela!
Danes sem se skoraj ubila na eni igrači, ki je ležala pred mojimi vrati, pa je nisem videla. Na dvigalo sem čakala 10 minut, v njem se pa pripeljejo tri smrklje, na rolerjih, ki se lovijo in mi pri tem skoraj zbijejo vrečko iz rok.
V dvigalu vse polno papirčkov od sladkarij, pri glavnem vhodu več igrač, raztrganega papirja...
Kje za boga so starši?!?

Pa večina teh otrok je starih okrog 5, 6 let!!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 29 April 2010 - 10:02 AM

Zakaj hudiča so otroci, dojenčki zdej tok oblečeni? Starša v kratkih rokavih, otrok pa v debeli trenerki, žabicah, s flisasto kapo, pokrit z dekco in v uni košari v vozičku! Pol se pa čudijo, da se dere! Včeri sem eno družino vidla, katere otrok je bil POKRIT ČEZ GLAVO.

Uglavnem, jaz bi takim pobrala otroke.
Posted 29 April 2010 - 04:37 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 April 2010 - 04:38 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 29 April 2010 - 04:38 PM
vuelvo a vos,
Posted 29 April 2010 - 04:41 PM
Posted 29 April 2010 - 04:51 PM

Na KURAC mi pa gre, pa to zadnje čase FUL videvam, da se motoristi naenkrat peljejo po pasu za kolesarje, namesto po cesti. In to še tako počasi, da bi jih komot prehitela s kolesom, če bi se dali na rob steze.

vuelvo a vos,
Posted 29 April 2010 - 07:39 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 29 April 2010 - 08:00 PM
Predvidljivo heheh.
Posted 29 April 2010 - 08:05 PM
to se dogaja že stoletje

In zakva bi umrli, če peljejo po kolesarski stezi, a jih bo kolesar zbil al kaj

After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users