Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36379 replies to this topic

#25341 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 February 2012 - 04:37 PM

Uf, hvala
  • 0
Viens, reste ici!

#25342 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 23 February 2012 - 12:45 AM

Hm nevem punce, za katero naj se odločim. Za Brumnovo sem zdaj izgubila zanimanje, po Kinky-nem nazornem opisu stanja... Ne vem, fajn bi bilo, če bi Veharjeva kmalu prišla iz porodniške... Drigače bom pa vzela to Mileno Grčar. Je pa še druga možnost, sem se pogovarjala z mami, da grem k enemu privat s koncesijo, ki ga pozna... Bomo videli, sporočim.
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#25343 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 23 February 2012 - 09:13 AM

Se na pakete z območja EU na naši carini slučajno še kakšna kilaža zaračunava?
  • 0

#25344 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 23 February 2012 - 11:33 AM

mislim, da ste o tem že govorili, ampak vprašam še 1x....torej če v nekem razpisu piše: prošnje pošljite do 25.2., ali to pomeni, da lahko oddam na pošto 25.2. ali dan prej, torej 24.2.?
  • 0

#25345 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 February 2012 - 11:42 AM

Se mi zdi da mora biti žig na pošiljki dne 25.2., nisem pa ziher.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#25346 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12964 posts

Posted 23 February 2012 - 03:44 PM

Bila sem pri zdravniku in mi je poslušal pljuča in rekel, da piska, pogledal grlo in rekel da imam vneto. Dal mi je antibiotike za tri dni, Azitromicin 500. Sicer me mal kuha, sploh ponoči, glava boli, kašljam in smrkam, ampak se teh zdravil kr mal bojim. A bi jih ve jedle al ne? Ne vem no, a je sploh potreba? <_< On drugač zelo rad predpisuje antibiotike.
  • 0

#25347 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 February 2012 - 03:50 PM

Mah če so za 3 dni, pa 500, vzemi. Drugače mi pa deluje, da imaš virozo, ali mogoče angino.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#25348 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 February 2012 - 03:51 PM

Jaz ti bom povedala moje mnenje, katerega bo, verjamem, večina spljuvala :D Če ti jih je dal verjetno je potrebno, sploh pa tri dni.. ni nič. Če ti piska v pljučih ni več samo simple prehlad.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#25349 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12964 posts

Posted 23 February 2012 - 03:52 PM

Angine nimam, to poznam, ker sem imela včasih kronične...
Ja, mislim da je viroza, ampak zakaj je pol treba antibiotike predpisat? :mellow:
  • 0

#25350 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 23 February 2012 - 04:36 PM

Jaz ti bom povedala moje mnenje, katerega bo, verjamem, večina spljuvala :D Če ti jih je dal verjetno je potrebno, sploh pa tri dni.. ni nič. Če ti piska v pljučih ni več samo simple prehlad.

Zakaj spljuvala? :o Jaz tudi mislim, da vzemi. Mislim, k zdravniku si šla z razlogom, verjetno si pričakovala, da ti bo nekaj predpisal a ne. Če bi bil samo prehlad, bi ostala doma in jemala Septolete in Lekadol.

riddle, meni se zdi, da je to ful odvisno, na koga naletiš. Najboljša rešitev je, da pošlješ en dan prej, da si ziher.
  • 0

#25351 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12964 posts

Posted 23 February 2012 - 04:49 PM

V bistvu sem šla samo po bolniško, ne po zdravila. :wink:
  • 0

#25352 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89645 posts

Posted 23 February 2012 - 05:31 PM

Lol, zdravniki še preradi predpisujejo antibiotike, nekateri jih res za vsak drek. Kot da bodo pri virozi ali gripi kaj pomagali.
Recept za AB zdravstvo stane veliko manj, kot krvne preiskave, ki bi pokazale, če je bolezen virusna ali bakterijska. Le lažje, ceneje in hitreje tako.
Še dobro, da nimam take zdravnice.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#25353 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12964 posts

Posted 23 February 2012 - 05:36 PM

Itak ja, se strinjam.
  • 0

• Guests

Posted 24 February 2012 - 06:00 PM

S fantom bi dedku in babici poleg ostalega rada kupila šopek rož (v nedeljo praznujeta biserno poroko) in me zanima, a bi blo ok, če bi v soboto popoldan kupila šopek in ga podarila v nedeljo? V nedeljo ne vem kako bo zneslo... Verjetno, da to ne bo ok ane?
  • 0

#25355 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30494 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 February 2012 - 06:06 PM

mislim, da bi moral šopek zdržat, saj ga bosta imela v vodi. prosita v cvetličarni za čimbolj sveže rože in povejta, da bosta šopek podarila šele naslednji dan.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#25356 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33748 posts

Posted 24 February 2012 - 06:18 PM

Vidim, da je vprašanje že od včeraj, pa vseeno - na območju EU ni nobene carine! :closedeyes:
  • 0

• Guests

Posted 24 February 2012 - 07:20 PM

Špela hvala za nasvet. Bom res tko rekla v cvetličarni.
  • 0

#25358 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 24 February 2012 - 07:47 PM

Aham, ok, tipu se torej ne mislim naročit. Grčar torej pravite... Še kakšna druga? Nekaj sem slišala da je dr. Vehar v redu, samo je na porodniški in jo nadomešča dr. Brumnova. A ima kdo info v zvezi s to?

Sej, mene pa nič ne upoštevaš, ko sem ti že povedala... :glare: :tongue1: ;) Jaz imam Karmen Volk, ki je trenutno na porodniški še, nadomešča pa jo Maja Jamšek. Meni sta obe res fajn. Tako lepo mi ni še noben zobozdravnik kamna spucal, kot slednja. Sem mislila, da to mora bolet oz. se ti mora s tistim aparatom v dlesen zabijat, ampak očitno ne! :woot: :lol: Torej, jaz njiju zelo pohvalim. :)
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#25359 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18891 posts

Posted 24 February 2012 - 08:26 PM

Mislim, da ne. Znotraj EU ni carin, ker z vsakim nakupom plačaš tudi DDV, ta pa se v EU plača samo enkrat. Sicer pa ne vem, kakšno kilažo imaš v mislih.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#25360 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18960 posts

Posted 24 February 2012 - 11:01 PM

Smrdljivca sem ujela s kozarcem na tla, ne upam ga dat ven, mami spi in je ne bi budila zarad njega, nočem pa, da umre. A bo mel v kozarcu (navadne 2-3dcl) dovolj zraka za čez noč? :?
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users