Se strinjam.Natural History Museum sama ful priporočam, meni je SUPER.
vprašanja (zanima me, ...)
Posted 20 February 2012 - 08:55 PM
Posted 20 February 2012 - 09:26 PM
Jaz imam izkušnje samo z nekim mladim tipom, in ga toplo ODSVETUJEM.Eno vprašanje punce:
Katera od vas hodi k zobozdraviku v Zdravstveni dom za študente na Aškerčevo in če, katerega zobozdravnka predlagate? Nuujno se moram naročit, pa res ne vem koga naj vzamem...
Pablo Picasso
Posted 20 February 2012 - 09:29 PM
Posted 20 February 2012 - 09:42 PM
Posted 20 February 2012 - 09:43 PM
Eno vprašanje punce:
Katera od vas hodi k zobozdraviku v Zdravstveni dom za študente na Aškerčevo in če, katerega zobozdravnka predlagate? Nuujno se moram naročit, pa res ne vem koga naj vzamem...
Moja kolegica je pri Terziču, nisem prepričana, če je pravi priimek, ampak en mlad, kao ful postaven zobo, ker je bila vsa očarana prvič nad njim...no, in ni zadovoljna. Baje je bolj "šalabajzerski". Vem, pa da sprejema nove, ker so mene tudi lani k njemu poslali, ampak se potem nisem odločla.
Jaz sem hodila v Rožni dolini k Simoni Vidmar, je tudi za študente, s tem da je privat s koncesijo in mi je bila kar fajn.
Posted 20 February 2012 - 09:57 PM
Če je to ta tip, s katerim sem jaz imela opravka, ni čudno, da ni zadovoljna. Bruham na njega. (še vedno nisem prebolela njegovega odnosa)Moja kolegica je pri Terziču, nisem prepričana, če je pravi priimek, ampak en mlad, kao ful postaven zobo, ker je bila vsa očarana prvič nad njim...no, in ni zadovoljna. Baje je bolj "šalabajzerski". Vem, pa da sprejema nove, ker so mene tudi lani k njemu poslali, ampak se potem nisem odločla.
Jaz sem hodila v Rožni dolini k Simoni Vidmar, je tudi za študente, s tem da je privat s koncesijo in mi je bila kar fajn.
Pablo Picasso
Posted 20 February 2012 - 10:49 PM
Posted 21 February 2012 - 07:43 AM
Grčar. Precej mlada, zelo fajn. Meni je delala brutalne stvari, pa mi ni bilo hudega.
Kako je tej punci ime?
Posted 21 February 2012 - 10:46 AM
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 21 February 2012 - 11:38 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 February 2012 - 12:21 PM
Posted 21 February 2012 - 12:25 PM
Posted 21 February 2012 - 12:26 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 21 February 2012 - 12:44 PM
Nimam pa nobenega drugega mnenja. Vzami v obzir tudi Kinkyjinega.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 21 February 2012 - 12:48 PM
zaradi enega sem leto in pol obiskovala stomatološko kliniko (da so mi ga zdravili, kar ne bi bilo potrebno,
če bi mi že ona to pravilno naredila).
Resnično, naredi slabo, na hitro, katastrofa.
Drugače resnično nimam nič slabega za povedati čez zdravnike na splošno, ampak dr. Brumen se pa izogibaj.
Posted 21 February 2012 - 06:20 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 22 February 2012 - 01:52 PM
Meni so se precej uničili, prav semiš je šel dol ob strani. Je sploh kako upanje, da jih spravim v normalno stanje? Čevljar, karkoli?
Posted 22 February 2012 - 04:10 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users