vprašanja (zanima me, ...)
Posted 16 February 2012 - 01:30 PM
Posted 16 February 2012 - 05:38 PM
[Napoleon]
Posted 16 February 2012 - 06:38 PM
Posted 16 February 2012 - 06:44 PM
[Napoleon]
Posted 16 February 2012 - 08:02 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 February 2012 - 08:11 PM
Lahko.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 February 2012 - 08:14 PM
ja za potni list rabiš drugačno, pa sem mislila, če je glede vozniške/osebne tudi kaka finta
Jooj, meni je tud potekla vozniška! Jutri grem to urejat, pa se moram na novo slikat. Ne vem, za passport velja, da se ne smeš smejat? Na vozniški se tud ne smeš, jaz imam zdaj resno (imam pe že od začetka kartico, ne tiste roza). Osebne pa nimam.
Posted 16 February 2012 - 08:25 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 February 2012 - 08:52 PM
Jooj, meni je tud potekla vozniška! Jutri grem to urejat, pa se moram na novo slikat. Ne vem, za passport velja, da se ne smeš smejat? Na vozniški se tud ne smeš, jaz imam zdaj resno (imam pe že od začetka kartico, ne tiste roza). Osebne pa nimam.
Kolegici na občini ni hotela vzeti slike, ker ima franze.
Pablo Picasso
Posted 16 February 2012 - 08:58 PM
Meni bo vozniška potekla komaj čez 50 let!
Bo mi pa letos potekel pasuš, groza.
Na slikah ne smeš imeti odprtih ust.
zagotovo ne bom, prej pa me je fotografinja skos prepričevala, da se naj smejem. Bivši se je šel pred
kratkim slikat za pasuš in mu je rekla, da mora imeti zaprta usta.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 February 2012 - 10:38 PM
Želim si natisniti DM bon ugodnosti, katerega bi zamenjala na blagajni za knjižico ugodnosti.
V košarici imam tri bone, pripravljene za natisniti, a nikjer ni gumba, s katerim bi lahko dala printat.
Čorava sem, help!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 February 2012 - 10:40 PM
Jaz mam na na vozniški sliko, kjer sem obrnjena postrani in se smejim (z zobmi). Je una na okenčku mal skeptično pogledala in rekla, da ne ve, če jo bo program sprejel. Očitno jo je, haha.
After all this time?
Always.
Posted 16 February 2012 - 10:43 PM
Želim si natisniti DM bon ugodnosti, katerega bi zamenjala na blagajni za knjižico ugodnosti.
V košarici imam tri bone, pripravljene za natisniti, a nikjer ni gumba, s katerim bi lahko dala printat.
Čorava sem, help!
Kolikor je meni znano, lahko to sprintaš samo pri njih v trgovini. Možno, da se motim.
Posted 16 February 2012 - 10:44 PM
Očitno res, ja. Beda.
Posted 17 February 2012 - 07:16 AM
ja za potni list rabiš drugačno, pa sem mislila, če je glede vozniške/osebne tudi kaka finta
Jaz sem (takrat, ko sem se šla slikat za dokumente) mislila, da ne bom rabila pasuša, zato sem dala delat slike samo za vozniško in osebno. No, čez kakšen mesec sem šla delat še vozniško in sem dala kar tisto sliko, ki mi je ostala od prej. So mi jo čisto lepo sprejeli.
Meni bo vozniška potekla komaj čez 50 let!
Bo mi pa letos potekel pasuš, groza.
Na slikah ne smeš imeti odprtih ust.
Ja, imaš jo do 80. leta starosti. Jaz opažam sedaj na tem novem vozniškem, da mi samo vozniško dovoljenje (kartica) velja 10 let, veljavnost izpita pa je do 80. leta starosti.
Vsi (ki še nimate novega vozniškega) boste morali zamenjati roza knjižico do 2018.
Kolega se je slikal tako, da se je smejal samo na eno stran (kakor, da se je namuznil). Po malo prepričevanja (da se ne vidi zob in da se dejansko ne smeje popolnoma) mu je uspelo prepričati delavko na UE, da je sliko sprejela
Posted 17 February 2012 - 08:06 AM
Posted 17 February 2012 - 08:06 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 17 February 2012 - 08:09 AM
Posted 17 February 2012 - 11:16 AM
2 user(s) are reading this topic
1 members, 1 guests, 0 anonymous users
-
Buggy