Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36379 replies to this topic

#25281 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4737 posts

Posted 16 February 2012 - 01:30 PM

Mene pa zanima, če katera, ki uporablja 100% pure kozmetiko, le to naroča v tujini? Sem ravno hotela naročit kremo preko Or-ce in vidim, da so jo za 4€ podražili in zdaj iščem alternativo, če se jih da kje druge ceneje dobiti.
  • 0

#25282 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17728 posts

Posted 16 February 2012 - 05:38 PM

Za izdelavo osebne in vozniške velja ista slika ali ne?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#25283 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 16 February 2012 - 06:38 PM

Zakaj pa ne bi? hmm.gif
  • 0
Memento mori.

#25284 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17728 posts

Posted 16 February 2012 - 06:44 PM

ja za potni list rabiš drugačno, pa sem mislila, če je glede vozniške/osebne tudi kaka finta
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#25285 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30494 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 February 2012 - 08:02 PM

poskenirala sem ene fotke pa sem jih shranila v pdf-ju. a jih lahko vseeno dam na forum? oops.gif pod pripete datoteke?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#25286 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89647 posts

Posted 16 February 2012 - 08:11 PM

Lahko.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#25287 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 February 2012 - 08:14 PM

QUOTE(tasika @ 16. 2. 2012 - 18:44) View Post

ja za potni list rabiš drugačno, pa sem mislila, če je glede vozniške/osebne tudi kaka finta

Jooj, meni je tud potekla vozniška! Jutri grem to urejat, pa se moram na novo slikat. Ne vem, za passport velja, da se ne smeš smejat? Na vozniški se tud ne smeš, jaz imam zdaj resno (imam pe že od začetka kartico, ne tiste roza). Osebne pa nimam.
  • 0

#25288 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30494 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 February 2012 - 08:25 PM

hvala, Jina!
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#25289 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28043 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 February 2012 - 08:52 PM

QUOTE(Plain Jane @ 16. 2. 2012 - 20:14) View Post

Jooj, meni je tud potekla vozniška! Jutri grem to urejat, pa se moram na novo slikat. Ne vem, za passport velja, da se ne smeš smejat? Na vozniški se tud ne smeš, jaz imam zdaj resno (imam pe že od začetka kartico, ne tiste roza). Osebne pa nimam.

Kolegici na občini ni hotela vzeti slike, ker ima franze. AJEBES.jpg Pa sploh niso npr. tiste postrani, ki zakrivajo pol obraza, ampak navadne ravne franze, 3 cm nad obrvmi in se ji vidi cel obraz.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#25290 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 February 2012 - 08:58 PM

Meni bo vozniška potekla komaj čez 50 let!
Bo mi pa letos potekel pasuš, groza.

Na slikah ne smeš imeti odprtih ust. laugh.gif Jaz se na trenutnem pasušu na široka usta režim. Zdaj se
zagotovo ne bom, prej pa me je fotografinja skos prepričevala, da se naj smejem. Bivši se je šel pred
kratkim slikat za pasuš in mu je rekla, da mora imeti zaprta usta.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#25291 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 February 2012 - 10:38 PM

Želim si natisniti DM bon ugodnosti, katerega bi zamenjala na blagajni za knjižico ugodnosti.
V košarici imam tri bone, pripravljene za natisniti, a nikjer ni gumba, s katerim bi lahko dala printat.
Čorava sem, help!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#25292 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18960 posts

Posted 16 February 2012 - 10:40 PM

Jaz mam na na vozniški sliko, kjer sem obrnjena postrani in se smejim (z zobmi). Je una na okenčku mal skeptično pogledala in rekla, da ne ve, če jo bo program sprejel. Očitno jo je, haha.
  • 0

After all this time?

Always.

#25293 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 February 2012 - 10:43 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 16. 2. 2012 - 22:38) View Post

Želim si natisniti DM bon ugodnosti, katerega bi zamenjala na blagajni za knjižico ugodnosti.
V košarici imam tri bone, pripravljene za natisniti, a nikjer ni gumba, s katerim bi lahko dala printat.
Čorava sem, help!

Kolikor je meni znano, lahko to sprintaš samo pri njih v trgovini. Možno, da se motim.
  • 0

#25294 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 February 2012 - 10:44 PM

Očitno res, ja. Beda.

• 0

#25295 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 17 February 2012 - 07:16 AM

QUOTE(tasika @ 16. 2. 2012 - 18:44) View Post

Jaz sem (takrat, ko sem se šla slikat za dokumente) mislila, da ne bom rabila pasuša, zato sem dala delat slike samo za vozniško in osebno. No, čez kakšen mesec sem šla delat še vozniško in sem dala kar tisto sliko, ki mi je ostala od prej. So mi jo čisto lepo sprejeli.

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 16. 2. 2012 - 20:58) View Post

Meni bo vozniška potekla komaj čez 50 let!
Bo mi pa letos potekel pasuš, groza.

Na slikah ne smeš imeti odprtih ust. laugh.gif

Ja, imaš jo do 80. leta starosti. Jaz opažam sedaj na tem novem vozniškem, da mi samo vozniško dovoljenje (kartica) velja 10 let, veljavnost izpita pa je do 80. leta starosti.
Vsi (ki še nimate novega vozniškega) boste morali zamenjati roza knjižico do 2018.

Kolega se je slikal tako, da se je smejal samo na eno stran (kakor, da se je namuznil). Po malo prepričevanja (da se ne vidi zob in da se dejansko ne smeje popolnoma) mu je uspelo prepričati delavko na UE, da je sliko sprejela laugh.gif

• 0

#25296 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29652 posts

Posted 17 February 2012 - 08:06 AM

Kaj imajo s temi nasmeski; ze tako izgledamo kot zombiji na tistih pokvecenih ČB fotkah, vsaj jaz. down.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#25297 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33749 posts

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 16. 2. 2012 - 22:44) View Post

Očitno res, ja. Beda.

Tako je, ja, na tistem terminalu v trgovini natisneš tiste kupone, saj je čist enostavno, pa tud vedno je kakšna prodajalaka tam, da ti pomaga, če se ne znajdeš
Jst grem tud dans… smile.gif

• 0

#25298 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18891 posts

Tudi jaz moram podaljšati osebno izkaznico. Na srečo sem to opazil pred par dnevi, ko smo se v službi pogovarjali o direktorju policije, ki so ga ustavili v službenem avtu, ki mu je potekla registracija. Ker bom že menjal osebno, se mi zdi priročno, da si dam narediti tudi novo vozniško. Napeto razmišljam, kam se gre na fotografiranje. hmm.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#25299 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33749 posts

Posted 17 February 2012 - 08:09 AM

Jaz pa osebne sploh nimam, ko mi je potekla, je nisem dala ponovno delat, itak imam veljaven potni list, pa še zarad bližajoče se spremembe naslova se mi zdi BZ, ker bom itak potem imela stroške s spremembo dokumentov…
  • 0

#25300 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29652 posts

Posted 17 February 2012 - 11:16 AM

Jaz imam tudi samo potni list (in voznisko); ne zaradi drugega - odvratno se mi fotografirati za dokumente; na splosno se ne maram fotografirati. In, ko je potekla osebna, nisem dala narediti nove. Letos bo potekel se potni list in ne bo druge, kot da grem pred objektiv. AJEBES.jpg
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

2 user(s) are reading this topic

1 members, 1 guests, 0 anonymous users

Buggy