Eurovision Song Contest
Posted 23 May 2015 - 11:46 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 May 2015 - 11:54 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 May 2015 - 11:54 PM

Grem raje pogledat se enjrat Rybaka. <3
Se za Ano.

After all this time?
Always.
Posted 23 May 2015 - 11:58 PM
Posted 24 May 2015 - 12:01 AM
Se vedno ga imam med omiljenimi mp3
Put A Kilt On It!
Posted 24 May 2015 - 12:03 AM
Nocko punce
Put A Kilt On It!
Posted 24 May 2015 - 12:07 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 May 2015 - 12:12 AM

Jaz sem rekla fantu, da bi si moral omislit take usnjene hlace, on pa: Ja, pa ritnice ven.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 May 2015 - 12:13 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 24 May 2015 - 07:25 AM
Sem še enkrat pogledala pesem od Šveda, saj nastop je res imel najbolj dodelan...
Posted 24 May 2015 - 08:21 AM
Jaz sem med glasovanjem zaspala, saj je bilo dolgočasno za popi*dit, kako so nam sem pa tja namenili samo ostanek točk.
Vesela sem, da ni zmagala Rusija.
Mega bi bilo, če bi naslednje leto za nas nastopila Maja Keuc.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 24 May 2015 - 09:22 AM
Jaz sem šla spat že po pesmih, itak ne bi zdržala, sem se pa ponoči zbudila in sem pogledala, kdo je zmagal
Posted 24 May 2015 - 11:17 AM
Jaz sem navijala za Šveda. Mi je bil poleg našega edini dober komad. Za Rusijo sem tudi vedela, da zna biti med top 3. Italijani so me pa presenetili. Meni so bili brezvezni. Sem mislila, da so ljudi že minile te Il Divo kopije.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 24 May 2015 - 03:19 PM
Najboljsi predstavniki letosnje Evrovizije . Poglejte samo odzive, publika je ponorela, ze med samo pesmijo in po njej
Top.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 May 2015 - 03:26 AM
Ena zadevica me pri Evroviziji zadnjih nekaj let bega (za leta poprej ne odgovarjam, ker pač nimam tako dobrega spomina). Ni mi čisto jasno, kako ima lahko 40 držav tako podoben okus. Kako je lahko že od začetka bitka za prva tri mesta razdeljena med tri države (Švedska, Rusija in Italija), večina ostalih glasov pa gre med istih deset držav? Res mi ni jasno. In tako nekje po prvi četrtini zbiranja glasov vse skupaj postane malo dolgočasno, sploh če je navijanje za Šveda v bistvu navijanje proti Rusinji, ki je bila videti, kot da bo tudi brez žvižgov iz občinstva vsak čas padla skupaj. (A ni hecno, da človeku, ki se onesvesti, pogovorno rečemo, da pade skupaj? V resnici bolj razpade, kot pa se sestavi.)
Kakorkoli, optimistične napovedi za Slovenijo se žal niso uresničile, ampak nič ne de, tudi Nemčija in Avstrija v resnici nista bili tako slabi, da bi si zaslužili nič točk, pravzaprav sta v sobotno konkurenco prispevali dve od boljših pesmi. Ampak jaz tako ali tako vsako leto znova ugotavljam, da nisem preveč dobro uglašena z evrovizijskim okusom (čeprav je tudi res, da se meni ljuba Belgijec in Latvijka nista odrezala tako slabo). Zmagovalni Šved je precej generičen, na skupine a la Eroika (in s tem seveda mislim Italijo) sem pa tako ali tako alergična. Presenetila me je podpora Srbkinji, njena pesem in nastop sta bila kar kaotična, medtem ko je Španija povsem izvisela, pa se mi v konkurenci balad sploh ni zdela tako slaba. Pa še slekla se je in tipa zgoraj brez je imela s sabo! Mislim, če to ni material za Evrovizijo, kaj potem je?! Heh.
Tinkara Kovač je opravila svojo nalogo in Avstrijce pozdravila iz Lipice (čeprav dvomim, da je ta štos dojel kdorkoli razen Slovencev in čeprav ta štos ni ravno v skladu z “gradnjo mostov”, a vseeno), mene pa so od glasovanja odvrnili že s podatkom, da so glasovi občinstva vredni 50-odstotkov, drugih 50-odstotkov pa prispeva strokovna žirija, v kateri sta bila letos tudi Aleks Volasko in Andrej Šifrer. Ooookej. Morda je te strokovnjake mislil komentator Andrej Hofer, ko je omenil, da je Latvijska pesem “bolj primerna za strokovno uho, ne za nas”.
Gradnja mostov gre Evroviziji sicer tako dobro, da mora voditeljica zaradi vzklikov neodobravanja opozoriti občinstvo na praznik glasbe, ne politike, mostovi pa so tudi tako močni, da so bile v finalu samo štiri pesmi in pol zapete v jeziku, ki ni angleščina. Odlično smo premostili te razlike med evropskimi državami (in še tistimi malo dlje, ki jih enkrat na leto vzamemo zraven), ni kaj. We are the Borg, you will be assimilated. (irena sirena)
The 24 Most WTF Moments From This Year’s Eurovision
The funniest Twitter reviews from Eurovision 2015
Posted 25 May 2015 - 11:45 AM
Fora z Lipico med glasovanjem je bila meni zakon! Tinkara je carica!
Že ko sem videla prestavitveni video za SLO, sem komentirala ... a oni nas zajeb** s temi Lipicanci. Nisem si pa mislila, da jim bodo naši vrnili.
Pa še združeni komenatrji Šaleharja v polfinalu: KLIK
In še komentarji med tekmovanjem in glasovanjem: KLIK
Škoda, kar nekaj teksta je izbrisanega, ampak vredno posluha.
Put A Kilt On It!
Posted 19 February 2016 - 02:09 PM
Letos so spremenili način glasovanja
Poleg tega so nekatere države že izbrale svoje predstavnike:
Švica:
Posted 19 February 2016 - 02:12 PM
Avstrija:
Gruzija:
Posted 19 February 2016 - 02:20 PM
Belorusija
Malta
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users