Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2886 replies to this topic

#2501 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 29 April 2020 - 04:58 PM

Ok, bom poskusila najti tvojo oceno. Jaz malo za luno zivim, sem gledala zdaj Master Chef in je bilo vmes pa sem mislila priporocit komu ob obisku Slo.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2502 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 19 May 2020 - 12:02 PM

Kam se gre v Idriji na žlikrofe? Pa ne nič fancy, prosim :)

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2503 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32534 posts

Posted 19 May 2020 - 12:08 PM

Skafar mogoce, v strogem centru pod mestnim trgom...
  • 0

#2504 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 19 May 2020 - 12:12 PM

Barbara, dobre omake, veliko izbire in ni fancy. Meni osebno je pa Mlinar za zlikrofe top.
  • 0

#2505 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32534 posts

Posted 19 May 2020 - 12:17 PM

Sem hitela tudi Barbare predlagat (pri Antonijevem rovu), ampak sem že par kritik slisala, tako da si ne upam, hehe. Men je sicer tam kaj drugega boljše, ne naročam ravno velikokrat zlikrofov...
  • 0

#2506 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27447 posts

Posted 19 May 2020 - 12:26 PM

Ma midva sva vcasih veliko tja hodila pa se mi je potem ze zdelo, da ima vse enak okus. Zdaj nisva bila zelo dolgo, parkrat sva narocila dostavo ampak meni vedno vse posebej pripravi in ima itak drug okus hrana, kot ce je v istem olju in ponvah.
  • 0

#2507 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 19 May 2020 - 01:58 PM

Sem računala na vaju, hvala :) vprašanje, če bo čas. Upam, da ja. Grem službeno namreč.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2508 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 16 June 2020 - 11:51 AM

A ste ze vidle?

https://www.rtvslo.s...-z-dvema/527265

Franko je kar dve fasal :o Iz nic smo prisli na to :)
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2509 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86428 posts

Posted 16 June 2020 - 11:55 AM

Zdaj bo verjetno meni od 350.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2510 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4266 posts

Posted 16 June 2020 - 11:56 AM

Sem gledala v živo prenos. Kavčič mi je bil posrečen, res vidno ganjen ob prejemu zvezdice. Vračko je bil kot da so ga spustili iz psihiatrije , ampak smo ga že vajeni :) Ana Roš pa res kot profesionalka.

• 0

#2511 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 16 June 2020 - 03:06 PM

Zdaj sem cel seznam pogledala in me ful presenecajo nekateri. Npr. Vovko sploh ni sirse znan, mi pa ze 20 let hodimo tja in si ne bi nikoli mislila, da ga bodo nasli. In JB ni dobil zvezde. Pozrl se bo :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2512 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 16 June 2020 - 07:05 PM

Dobra motivacija. Mogoče se jih bo zdaj več trudilo na ta račun.

https://www.dnevnik....ic-za-slovenijo

Nisem pa vedela, da se je tudi toliko plačalo za to.

Naša država je med redkimi v Evropi, ki jih Michelinovih kritiki doslej niso opazili, zdaj pa so jih slovenski turistični delavci v okviru Ministrstva za gospodarstvo povabil k ocenam in vabilu dodali skoraj milijon evrov, ki naj bi Michelinovih kritikom zadostovali za dve leti. Medtem ko državni turistični delavci trdijo, da gre za investicijo, ki se bo obrestovala, je kar nekaj takšnih, ki opozarjajo, da kritike, ki jih plačamo, ne morejo biti realne. Konec koncev je kar nekaj razvitih držav, ki Michelinu ne plačujejo, pa jih morajo francoski kritiki vseeno uvrstiti v svoje vodnike. Naj omenimo še, da si je Slovenska turistična organizacija vplačilo denarja Michelinu zamislila kot propagandno akcijo za Slovenijo in za lepote Slovenijo na sploh, na prireditvi, ki je potekala v angleščini (brez prevoda), pa so ves čas poudarjali zeleni in trajnostni turizem.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2513 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86428 posts

Posted 16 June 2020 - 08:35 PM

In JB ni dobil zvezde. Pozrl se bo :D

Ane. :D Mi je pa zanimivo, da ni Atelje bolj poznan, sploh glede na lokacijo. Midva sva bila ravno pred enim letom zelo zadovoljna. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2514 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 17 June 2020 - 06:43 AM

JB? Meni na pamet pade samo Jani Brajkovič, ampak sem prepričana, da to ni to :lol:

• 0

#2515 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19343 posts

Posted 17 June 2020 - 06:45 AM

JB je restavracija :D

• 0

#2516 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 17 June 2020 - 06:49 AM

:whistling:

• 0

#2517 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19343 posts

Posted 17 June 2020 - 06:50 AM

Saj jaz tudi ne poznam, samo zato vem, ker so se tukaj punce že pogovarjale. :)

• 0

#2518 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 17 June 2020 - 06:51 AM

Jaz itak nisem človek za visoko kulinariko, tako da ni čudno.... :lol:

• 0

#2519 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4266 posts

Posted 17 June 2020 - 07:00 AM

Janez Bratovž (JB) je car. Sem ga imela priložnost spoznat na SladoLentu. Izredno prijazen, dostopen do vseh. Sem bila presenečena, da si je vzel čas zame in me ni samo postregel (oz njegovi pomočniki). Isto je bilo s Tomažem Kavčičem. S kakšno strastjo on kuha je res noro. Ko mi je razlagal postopek in kako on to večkrat poskuša, da je potem to to kar si je zamislil. Pravi mojstri res.

• 0

#2520 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19343 posts

Posted 17 June 2020 - 07:38 AM

Jaz itak nisem človek za visoko kulinariko, tako da ni čudno.... :lol:

Ja enako. :)

• 0

1 user(s) are reading this topic