Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 29 April 2020 - 04:58 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 19 May 2020 - 12:02 PM
Kam se gre v Idriji na žlikrofe? Pa ne nič fancy, prosim
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 19 May 2020 - 12:08 PM
Posted 19 May 2020 - 12:12 PM
Posted 19 May 2020 - 12:17 PM
Posted 19 May 2020 - 12:26 PM
Posted 19 May 2020 - 01:58 PM
Sem računala na vaju, hvala vprašanje, če bo čas. Upam, da ja. Grem službeno namreč.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 16 June 2020 - 11:51 AM
https://www.rtvslo.s...-z-dvema/527265
Franko je kar dve fasal

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 June 2020 - 11:55 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 June 2020 - 11:56 AM
Sem gledala v živo prenos. Kavčič mi je bil posrečen, res vidno ganjen ob prejemu zvezdice. Vračko je bil kot da so ga spustili iz psihiatrije , ampak smo ga že vajeni Ana Roš pa res kot profesionalka.
Posted 16 June 2020 - 03:06 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 June 2020 - 07:05 PM
Dobra motivacija. Mogoče se jih bo zdaj več trudilo na ta račun.
https://www.dnevnik....ic-za-slovenijo
Nisem pa vedela, da se je tudi toliko plačalo za to.
Naša država je med redkimi v Evropi, ki jih Michelinovih kritiki doslej niso opazili, zdaj pa so jih slovenski turistični delavci v okviru Ministrstva za gospodarstvo povabil k ocenam in vabilu dodali skoraj milijon evrov, ki naj bi Michelinovih kritikom zadostovali za dve leti. Medtem ko državni turistični delavci trdijo, da gre za investicijo, ki se bo obrestovala, je kar nekaj takšnih, ki opozarjajo, da kritike, ki jih plačamo, ne morejo biti realne. Konec koncev je kar nekaj razvitih držav, ki Michelinu ne plačujejo, pa jih morajo francoski kritiki vseeno uvrstiti v svoje vodnike. Naj omenimo še, da si je Slovenska turistična organizacija vplačilo denarja Michelinu zamislila kot propagandno akcijo za Slovenijo in za lepote Slovenijo na sploh, na prireditvi, ki je potekala v angleščini (brez prevoda), pa so ves čas poudarjali zeleni in trajnostni turizem.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 16 June 2020 - 08:35 PM
In JB ni dobil zvezde. Pozrl se bo
Ane. Mi je pa zanimivo, da ni Atelje bolj poznan, sploh glede na lokacijo. Midva sva bila ravno pred enim letom zelo zadovoljna.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 June 2020 - 06:43 AM
JB? Meni na pamet pade samo Jani Brajkovič, ampak sem prepričana, da to ni to
Posted 17 June 2020 - 06:45 AM
JB je restavracija
Posted 17 June 2020 - 06:49 AM
Posted 17 June 2020 - 06:50 AM
Saj jaz tudi ne poznam, samo zato vem, ker so se tukaj punce že pogovarjale.
Posted 17 June 2020 - 06:51 AM
Jaz itak nisem človek za visoko kulinariko, tako da ni čudno....
Posted 17 June 2020 - 07:00 AM
Janez Bratovž (JB) je car. Sem ga imela priložnost spoznat na SladoLentu. Izredno prijazen, dostopen do vseh. Sem bila presenečena, da si je vzel čas zame in me ni samo postregel (oz njegovi pomočniki). Isto je bilo s Tomažem Kavčičem. S kakšno strastjo on kuha je res noro. Ko mi je razlagal postopek in kako on to večkrat poskuša, da je potem to to kar si je zamislil. Pravi mojstri res.
Posted 17 June 2020 - 07:38 AM
Jaz itak nisem človek za visoko kulinariko, tako da ni čudno....
Ja enako.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 1 anonymous users