Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 08 July 2010 - 09:07 PM

Posted 10 July 2010 - 05:31 PM
Trenutno mam konice raahlo uničene in suhe, kakšne 2-3 cm bi se mogla postrižt. Zdej pa ne vem, a naj grem že pred morjem, al pol. Bojim se, da če grem šele pol, da se mi bo teh 2-3cm uničenih konic še ful bolj uničilo in da bo na koncu treba strižt 10cm. Vem pa, da če se grem zdej postrižt, se bom verjetno tut po morju mogla, vsaj kakšen cm. Zdej me pa samo zanima, če je možno, da se mi lasje še bolj uničijo zato, ker so že malo načeti. Niso scepljeni, smao taki.. Scufani, prelomljeni. PA ni ful hudo, pač malo, ampak jaz opazim.
Kaj priporočate?

After all this time?
Always.
Posted 10 July 2010 - 05:36 PM
Jaz se grem po morju.
Posted 10 July 2010 - 05:42 PM

After all this time?
Always.
Posted 10 July 2010 - 06:05 PM
Posted 10 July 2010 - 10:04 PM
Tudi jaz imam prečko na levi strani.
Posted 10 July 2010 - 10:33 PM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 30 July 2010 - 06:30 PM
Prvič sem bla na harologi pilingu+striženje konic in je blo najboljše možno... laski so se 80% popravli, po tistem so bli totalno zdravi. Tud plačala nisem dost (pod 30€)
Drugič sem šla na barvanje (korak na moji poti do naravne barve) da bi me pobarvala na oddtenek svetlejšo barvo od moje naravne...
- prvo kar me razjezi da sem se naročla pri nje IZRECNO pri nje, in ona mene potisne k eni študentki... ajde barvo je znala nanest pa lase umit,pol dalje..
- edina moja želja je bla da barva nebi bla ORANŽNA oz bilo kaj v teh oddtenkih... kaka sem prišla ven? Medena. Svetlo oranžna.
- Hotla sem da mi sfena lase na ravno, ampak ona je rekla da kao lahko moje samo z likalnikom zravna ( že trije različni frizerji so mi z krtačo in fenom zravnali) .... da ne omenjam kak neprofesionalno je zlikala, vmes je kr spustila pramene da če si lase dvigno so vmes bli tisti "valovi"...
- prodala mi je silikonske dreke, a pred pol ure mi je tumbala kak so silikoni škodljivi.. o tem sem že pisala
- barva se je totalno sprala,ampak ok za to nemorem krivit njih
- lasje so (nevem al zarad njenega "strokovnega" likanja al njihove barve) postali spet totalno krepasti, konice scepljene, mah totalno v kurcu no
Včeraj sem šla SPET, tokrat spet na harologi piling, misleč da tu nimajo kaj za zajebat.. mhm, my ass
- spet se naročim izrecno pri njej ker je ona EDINA harologinja, ampak ko pridem, nje sploh ni temveč me spet neka študenka vzame ki mi je delovala mlajša od mene
- ko ti nanese EFA olje bi te mogla dat pod haubo, da s pomočjo toplote olje prodre v las... ona nič. Pa ji še rečem: a nebi zaj mogla it pod haubo? Ona kr spremeni temo rekoč "počuti se čimbolj udobno"

- pride končno lastnica sem si misla hvala bogu bo ji zdaj ona rekla da naj me da pod haubo pa ni nič rekla... samo šetala se sem pa tja z špegli na glavi pa telefonom na uhi
- pol me da pod haubo kao lase sušit, pa me pride vprašat če mi ZLIKA LASE -- a nazadnje je rekla da po harologi pilingu las NE SMEŠ toplotno obdelovat - niti sfenat mi jih ni hotla nazadnje. A zdaj me vpraša če mi jih zlika z 200°?!
- Valda rečem da ne,pa mi reče dobro jih bom samo sfenala...
- Ji spet zvoni telefon in mi reče kao "malo naj se še ti posušijo" me potisne pod haubo in leti na telefon... in pol skače pol ure sem pa tja po salonu in se vneto pogovarja z neko kolegico, vmes prideta že 2 stranki, na mene totalno pozabi in preden se vrne mam suhe lase in zgledam ko faking ovca
- pol vzame fen in krtačo in začne kr nekaj za breeezveze fenat, brez kakega deljenja al pa krokodilčka, samo tu pa tam po vrhu par pramenov, očitno se ji je FUL mudilo, ker me je z toto ježasto krtačo tak po obrazu pokrampala da mam danes kraste, pa v oko me je dvakrat piknila, tak me je grabla za lase pa hitela da sem misla da mi bo glih zdaj glavo odtrgala...
- na koncu mi je še vlila pol kile silikona na lase ker se ji ni dalo več fenat...
- in veličasten zaključek: iz salona sem prišla na pol sfenana na gladko in na pol na drobno skodrana (ko si dvigno zgorne pramene), da ne omenjam da je par pramenov še blo VLAŽNIH.
Jaz ne morem verjet in ne znam povedat kak sem ogorčena nad delom frizerjev.... samo KOMAJ čakam da mi nekak rata prit nazaj na naravno barvo in pol me frizerji ne vidijo NIKOLI več. Žal mi je totih 20€ kaj sem dala, kr nisem mela NIČ od tega čisto nič... pa jas tud nmam zdaj tolko keša da mi je 20€ drobiž, to sem hotla dat kr sem bla prepričana da mi bo lase nazaj popravlo.... mhm, ziher.
Vglavnem nevem kam naj grem k frizerju zdaj ko se grem spet na rjavo pobarvat, res me je strah... vsi so me razočarali... razen tistega v Poljčanah ki mi ga je Ana priporočala.. tak da grem verjetno tja..
Kaj priporočate da si dam najprej samo preliv gor? Al se mi bo takoj spral in ni vredno denarja? Odločam se tud med prameni, al si kr celo glavo pobarvam.
Res me je ful strah kaka bom prišla ven.
Tistega salona pa se pač izogibajte

Posted 30 July 2010 - 07:20 PM
Jaz barvanja v življenju nebi zaupala frizerjem.Nima veze, najboljši ali ne, nebi zaupala. Sama sem bila blond potem črna, sem jih posvetlila in v mesecu oz. dveh prišla na lepo barvo(rjavo) brez pretirano uničenih las, od takrat se barvam na rjavo in variiram med rjavimi odtenki in mi barva vedno pride kot želim, čisto vedno.
Frizerki zaupam samo striženje pa še to samo eni frizerki in če nje v salonu ne vidim ko pridem, grem in pridem naslednjič ali pokličem.
Nutelči, kako barvo imaš zdaj? A se ti da eno sliko nardit, ti lažje svetujem potem glede barve, kaj bi ti primlo.
Posted 30 July 2010 - 07:27 PM
Posted 30 July 2010 - 08:02 PM

Posted 30 July 2010 - 08:30 PM

Po mojem mnenju tvoj obraz z blond barvo pride res najbolj do izraza. Rjava je lepa, ampak na tebi dolgočasna, z blond pa res...you stand out

Samo moje mnenje, če ti je bolj všeč rjava potem se daj na rjavo.
Pa nimaš kaj zajebati. Jaz bi na tvojem mestu uporabila nekaj v tem smislu(si temno blond/svetlo lešnikovo rjava ane?):
Tale garnierjev preliv Herba shine je zelo zelo dober, lase pusti v dobrem stanju, barve na škatlicah so realne, odtenki lepi.
Jaz bi ti priporočala tega(če ti ni pretemen)

Movida so tudi zelo dobri ampak poglej še v trgovini, ker na internetu niso vsi odtenki, pa country colors tudi.
Meni so še Lorealovi casting creme gloss prelivi super, meni je vsak odtenek zagrabil točno tako, kot na škatlici vendar pa večini žensk ki so se barvale s temi prelivi zagrabi temneje tako da ti ne bom govorila da probaj da nebom potem kaj kriva

So pa vse prelivi kar sem ti naštela, tako, da se izperejo, še posebej zato, ker si še blond. Z pravo barvo pa se pobarvaj nekje septembra, oktobra, skratka ko bo konec poletja, ker zdajle je brezveze, če še greš kaj na morje sonce+ slana vode, brezveze se barvaš.
Posted 31 July 2010 - 11:37 AM
No, iskreno uničeni lasi niso taaki problem, sem kr zrihtala s pravo nego vse skupaj. Edino konice so malo suhe ampak to bo šlo tak vstran konec poletja.
Bolj mam slabi občutek, ko si narastek barvam.. in me prav glava boli pol tisti dan... in si predstavljam kaj dajem na glavo..
Jaz vem da si bom dobesedno GNILA z rjavo, vsaj dokler nebom prišla na svojo naravno, da mi prerastejo... ker moja mi je ful lepa..pa zdaj ko sem bla na morju (narastek mam že ene slabih 5cm) mi je sonce jih takk lepo posvetlilo in so fuul lepe barve... tak temno blond, tak kot ma Amanda Seyfried.

^ in tako bi tudi rada imela, Dilema.
Če bi me lahko kdo točno tak pobarval bi se takoj, zdaj pa vem da bom neka šekavo rjava pa 5x se mi bo dol pomoje spralo preden bo primlo...
Jaz sem 100% da ko mi moji prerastejo in ko bodo dolgi bom šla nazaj na blond. Samo pol študiram če se mi sploh splača barvat na rjavo?
I just wanna have healthy hair, that's all.

P.S. NR, tale mi je malce pretemna... kr je vsaj kakih 6 oddenkov temnejša od moje naravne.
Posted 31 July 2010 - 12:02 PM
Pa sej če se ti narastek ne pozna preveč, pač pusti, da ti prerastejo al pa si samo par svetlih pramenov po vrhu naredi.
Posted 31 July 2010 - 01:17 PM
Ash Blode mi je norooo všeč ! Kak misliš da bi meni to primlo??
Kaj te barve niti malo ne uničijo las?
P.S. Pa dark blonde je tudi super!
Kaj bi lahko te dve med sabo kak zmešala?
Posted 01 August 2010 - 12:21 PM
Ti moraš gledati stran garnier.de, nemško stran, ti si gledala za UK ane? Tam je dosti večja izbira kot pri nas.
Posted 25 August 2010 - 07:50 PM
Posted 25 August 2010 - 07:58 PM
XXL je menda tista barva ko je peroksidna punca na sliki.... če se pobarvaš s to barvo boš 80% oranžno-bela

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users