Za kosilo piedine s kuhanim prsutom, mocarelo, paradiznikom in pestom, solata
Posted 26 July 2014 - 08:23 PM
Za kosilo piedine s kuhanim prsutom, mocarelo, paradiznikom in pestom, solata
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 July 2014 - 08:43 PM
kuhan krompri v koščkih z začimbami, paradižnikovo solato in svinjsko meso za žar
Posted 29 July 2014 - 01:18 PM
Celo gora stročjega fižola v solati s paradižnikom
krompir v pečici
Posted 29 July 2014 - 04:12 PM
Posted 03 August 2014 - 11:08 AM
Posted 03 August 2014 - 01:59 PM
bom za včeraj in danes napisala, včeraj:
bučkina pita
lotarinška pita
testenine s pršutom in špinačo + paradižnikova solata za fanta za kosilo
Zgornje dvoje sem pa za danes naredila
danes popoldne pa še leno babo, za jutri, ugotavljam da je najboljša če dan ali dva odstoji, isti dan mi pa ni preveč všeč.
Posted 04 August 2014 - 08:19 AM
Sem ravno sestavila, zato pišem za cel teden
Danes: Pohane bučke s parmezanom + ful se mi lušta pomfrija, ampak mislim, da bo moj proti, tako, da bo najbrž krompirček v pečici
Nikoli še nisem ničesar pohala, tako, da upam, da mi uspe.
Torek: Chicken Parmigiana
Sreda: Zelenjavna juha (krompir, korenček, bučke, Jurijev grahec (sam posadil in vzgojil ), stročji fižol, paprika, bel fižol iz konzerve)
Četrtek: Kaneloni/Tortelini z bučkino omako
Petek: Svedri z bolonsko omako
Posted 07 August 2014 - 02:12 PM
Grahovo juho, malinove profiterole in donauwelle (najboljša sladica ).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 07 August 2014 - 03:52 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 07 August 2014 - 04:33 PM
Falafel v pita srajcki z vsemi obveznimi prilogami (humusom, solato, paradiznikom, kumaro, jogurtovim prelivom s koriandrom)
ameriske palacinke s svezimi jagodami in borovnicami
Posted 07 August 2014 - 07:33 PM
Strocji fižol si kuham. Z domačega vrta seveda.
Posted 08 August 2014 - 12:28 PM
Skuhala in pravkar pojedla rižoto s piščancem, bučko in korenčkom, ful dobro
Posted 08 August 2014 - 12:52 PM
Polnozrnate špagete s šampinjoni, piščancem in smetano.
Posted 08 August 2014 - 01:17 PM
Krompirjev narastek z zelenjavo in gobami, paradižnikova solata s stročnim fižolom. Vse sestavine iz našega vrta in bližnjega gozda.
Posted 08 August 2014 - 04:42 PM
Naredila sem pecivo iz rožičev, mandljev, kokosa, brusnic, čokolade, banane .. Dobro je ratalo .
Posted 09 August 2014 - 01:25 PM
Rižota z veliko zelenjave in malo piščančjega mesa.
Posted 09 August 2014 - 02:41 PM
Posted 09 August 2014 - 03:22 PM
Jaz pa veganske polnjene paprike včeraj, in še za danes; ful so mi uspele, okus je pa podoben tistim, ki jih mama naredi z mletim mesom
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 August 2014 - 04:07 PM
Bučkini polpeti, caponata in domač kruh
Podgana, daš recept za donauwelle? Po slikah izgleda res super!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 August 2014 - 11:47 AM
Polnjene bucke z mletim mesom
0 members, 0 guests, 0 anonymous users