Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

• Guests

Posted 07 June 2010 - 04:37 PM

Js sm pa vceraj gledla VALENTINE'S DAY. Meh.... sleepy.gif
  • 0

#2502 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 June 2010 - 04:40 PM

^ Tega sem jaz začela zadnjič in nehala po pol ure. Nisem več zdržala, preveč je bolelo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2503 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 June 2010 - 05:36 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 6. 2010 - 17:32) View Post

Mene je pa film She's Out Of My League kar malo razočaral, moram rečti.
Sicer res nisem pričakovala veliko. Mi je bil potem Couples Retreat bolj všeč.
Vsaj ni bil dolgočasen, kar za ta film ne bi mogla rečti. Malo sem razočarana, no.
4/10

laugh.gif

Jaz pa tako malo gledam tovrstne komedije, da se mi je kriterij očitno malo spustil (glede na najini oceni). biggrin.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2504 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 June 2010 - 06:53 PM

Men je bil tud všeč She's out of my league, bolj kot Couples retreat. Me je ravno ta razočaral, ker sem preveč pričakovala. Se pa z vsako tako komedijo moja pričakovanja še bolj znižajo, ker so zadnje čase tok bedne.

Včerej pogledala When in Rome - beda. Kr neka zgodba, igralci me niso prepričali. Še Josh Duhamel, ki mi je dobr, mi je bil neki čuden v tem filmu. down.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2505 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17126 posts

Posted 07 June 2010 - 08:42 PM

When in Rome je bila meni taka bedna, že stokrat prežvečena romanca. Ene scene so mi bile čisto preveč absurdne, glavna igralka mi ni potegnila. Meni bo vedno ostala plavuša, ki je igrala v Veronica Mars. Edina kolker tolker svetla točka je bil prav Josh. Pa še to samo zaradi svojega videza, ne pa igre.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2506 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 June 2010 - 06:02 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 6. 2010 - 17:32) View Post

Mene je pa film She's Out Of My League kar malo razočaral, moram rečti.
Sicer res nisem pričakovala veliko. Mi je bil potem Couples Retreat bolj všeč.
Vsaj ni bil dolgočasen, kar za ta film ne bi mogla rečti. Malo sem razočarana, no.
4/10

Meni je bil film prav tako beden, na trenutke dolgočasen. Res smešnega mi ni bilo veliko.
Nekako posiljeno mi je vse skupaj delovalo.
Se strinjam z oceno 4/10
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2507 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27579 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 June 2010 - 09:43 PM

Naj kdo pokomentira SATC2. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2508 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 June 2010 - 10:43 PM

Vsi, katere sem uspela slišati/brati, so kao strašno razočarani. Blaaah.
Jaz vem, kaj pričakovati in to bom sigurno dobila. Can't wait.
Mene dejansko ne morejo razočarati.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2509 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 June 2010 - 11:01 AM

Jst ga še nisem gledala, čeprav bi ga šla ful, sam ni nobenga, ki bi šel z mano. Jst sm tud brala v večini same slabe kritike, sam se ne oziram kaj preveč na to. Vem, da ne more preseči nanizanke, to niti ne pričakujem, ampak vseeno komaj čakam, da ga vidim. Pač že zarad samih punc, oblek, Big-a wub.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2510 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 09 June 2010 - 12:20 PM

QUOTE(Coco* @ 8. 6. 2010 - 22:43) View Post

Midva sva ga gledala v četrtek, z nama so bli še trije, pa smo bli vsi navdušeni, vsi smo se nasmejal, nobenmu se ni vlekl in se polulamo na kritike. Pač ni neki ful globok (kdo pa prčakuje, da bo), je pa čist soliden. Jz sm misnla, da dejansko je slab, ker je tok slabih kritik, pa nama je bil obema velik boljši kot prvi del recimo. Tko da jz priporočam ogled, pač za sporostitev in tko.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2511 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 09 June 2010 - 06:18 PM

Je že katera gledala Remember me?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#2512 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 June 2010 - 06:25 PM

Z ovo gozdno vilo? Ne, hvala.

• 0

#2513 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 June 2010 - 06:28 PM

Men je bil pa She's Out Of My League ful luškan.

Včeri gledala SATC 2. thumbup.gif
Jaz nadaljevanke nisem gledala, le prvi in ta drugi del filma in sta mi oba ful všeč.
Men je bil zakon film, hudi čevlji in obleke wub.gif, edin ob raznih Carriejinih outfitih sem včasih prov debelo pogledala, WTF res rolleyes.gif . Crkavala sem ob Samanthinih izjavah in scenah (zmaga tista k sred tržnice v Abu Dabiju razsuje kondome pa vpije Yes, I fuck! omfg lol1.gif men so solze tekle).
Bom prov kupila DVD.
  • 0

#2514 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 09 June 2010 - 06:47 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 9. 6. 2010 - 18:25) View Post

Z ovo gozdno vilo? Ne, hvala.

LOL

Ja sleep.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#2515 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 09 June 2010 - 08:00 PM

QUOTE(sade @ 9. 6. 2010 - 19:18) View Post

Je že katera gledala Remember me?

js ga mislm dons...da vidmo tega "vampirja" še v drugi različici biggrin.gif kao
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#2516 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 June 2010 - 10:41 PM

IPB Image

I Love you Phillip Morris

Meni je bil film všeč - zanimiv in rahlo drugačen.
Priporočam ogled.

8.5/10
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2517 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 June 2010 - 08:30 AM

Mam na disku; poznam po zgodbo, ker sem gledala dokumentarec na Discovery Investigation o temu tipu. Že komaj čakam. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 10 June 2010 - 08:48 AM

A se ga ze da snet v dobri kvaliteti? Js obozujem vse, kar ma veze z Ewan Mcgregorjem. biggrin.gif

Pogledla Brothers. Super film, Jake Gyllenhaal, Natalie Portman pa Tobey Maguire - zadnja dva sta porocena, imata dve puncki. On je vojak in ko gre na eno misijo, helikopter strmoglavi in domov sporocijo, da je mrtev. Jake je njegov problematicni brat, ki se po tej nesreci zresni in pomaga natalie z otroci... ful lep/tragicen film. Priporocam.
8/10

IPB Image
  • 0

#2519 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 10 June 2010 - 01:54 PM

QUOTE(Coco* @ 8. 6. 2010 - 22:43) View Post

meni je bil fajn, na trenutke se mi je sicer zdel rahlo nedodelan, ampak itak nisem pričakovala neke mojstrovine,
je full hudih čevljev thumbup.gif pa nasmejala sem se tudi ene parkrat, mi je pa šla Carrie občasno full na jetra
  • 0

#2520 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 10 June 2010 - 02:06 PM

Meni ona (Carrie) nikoli ni bila preveč všeč, ne vem zakaj, je ravno ona kao glavna junakinja, ker mi ni tip, vzor neke seksi ženske. biggrin.gif

Šla bom pa vseeno gledat. biggrin.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users