vprašanja (zanima me, ...)
Posted 29 January 2012 - 09:18 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 January 2012 - 09:20 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 29 January 2012 - 09:23 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 30 January 2012 - 07:43 AM
Jaz imam samo eno tarifo. Cenejši tok so mi ukinili. Ne vem, s kakšnim razlogom. Moj mesečni račun znaša 37 Eur.
Drago
Zgolj za info: Fantova mam je plačevala na el. LJ že skoraj 50 evrov, zdaj je na gen I in plačuje skoraj enkrat manj. In ni kupila kakih novih aparatov. Tudi midva dobiva dosti nižjo položnico.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 31 January 2012 - 08:22 PM
rada bi si naložila Sparovo aplikacijo http://itunes.apple....d491909828?mt=8 , ampak mi je ne najde, tudi, ko kliknem na link.
Nekje sem prebrala, da je treba imeti slo itunes account (jaz imam US).
A je še kakšna druga možnost, da pridem do te app, brez da si ustvarjam nov account?
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 31 January 2012 - 10:47 PM
Drago
gen I
Ha, pred kratkim sem žuriral z enim tipom iz uprave tega podjetja, ki mi je rekel, naj mu le pokažem moj račun za elektriko. Na pamet mi je zračunal na letni ravni prihranek za eno drago moško srajco.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 01 February 2012 - 07:46 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 February 2012 - 07:55 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 01 February 2012 - 07:57 AM
Posted 01 February 2012 - 08:02 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 01 February 2012 - 08:27 AM
Je ena sodelavka zamenjala (šla stran od Elektra na Petrol) in ima še dodaten popust na elektriko glede na Petrolove račune za bencin (zbira neke točke ki se potem pretopijo v popust na elektriko)
Posted 01 February 2012 - 08:33 AM
Posted 01 February 2012 - 08:40 AM
Posted 01 February 2012 - 08:42 AM
Posted 01 February 2012 - 08:45 AM
Posted 01 February 2012 - 09:11 AM
enkrat sem šla vmes prej kot 3 letih in sem plačala 12€ za odvzem brisa
Posted 01 February 2012 - 09:13 AM
Posted 01 February 2012 - 09:14 AM
Kako pogosto je treba na pregled k G? Namreč vem, da sem imela po prvem, takoj čez eno leto še en pregled z odvzemom brisa. Kaj pa sedaj? Na 2 leti?
A ti ne na 3 leta pošiljajo vabilo na pregled?
Posted 01 February 2012 - 09:19 AM
Posted 01 February 2012 - 09:19 AM
2 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
-
Google (1)