Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36394 replies to this topic

#25041 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 January 2012 - 09:18 PM

U hvala Zoey, če bom potrebovala, ti javim. Ne vem še za 100 %. HVALA. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#25042 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 29 January 2012 - 09:20 PM

Ni problema smile.gif Ampak javi ta teden, ker me potem naslednja 2 tedna ni v LJ.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#25043 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 January 2012 - 09:23 PM

OK. smile.gif smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#25044 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 30 January 2012 - 07:43 AM

QUOTE(Errol @ 29. 1. 2012 - 10:40) View Post

Jaz imam samo eno tarifo. Cenejši tok so mi ukinili. Ne vem, s kakšnim razlogom. Moj mesečni račun znaša 37 Eur.

Drago blink.gif
Zgolj za info: Fantova mam je plačevala na el. LJ že skoraj 50 evrov, zdaj je na gen I in plačuje skoraj enkrat manj. In ni kupila kakih novih aparatov. Tudi midva dobiva dosti nižjo položnico.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#25045 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 31 January 2012 - 08:22 PM

Za imetnike iPhonov:

rada bi si naložila Sparovo aplikacijo http://itunes.apple....d491909828?mt=8 , ampak mi je ne najde, tudi, ko kliknem na link.

Nekje sem prebrala, da je treba imeti slo itunes account (jaz imam US).

A je še kakšna druga možnost, da pridem do te app, brez da si ustvarjam nov account? hmm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#25046 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18892 posts

Posted 31 January 2012 - 10:47 PM

QUOTE(Frčica @ 30. 1. 2012 - 7:43) View Post

Drago blink.gif
gen I

Ha, pred kratkim sem žuriral z enim tipom iz uprave tega podjetja, ki mi je rekel, naj mu le pokažem moj račun za elektriko. Na pamet mi je zračunal na letni ravni prihranek za eno drago moško srajco. idea.gif

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#25047 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 01 February 2012 - 07:46 AM

Te pa elektro Lj težko izpusti iz svojih kremplej, pri nama je trajalo 4 mesece butl.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#25048 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18892 posts

Posted 01 February 2012 - 07:55 AM

Kako to, kaj se je dogajalo. ermm.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#25049 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 01 February 2012 - 07:57 AM

neko kompliciranje zaradi kompliciranja, neki v zvezi z naslovom. en mesec mine itak preden sploh kej mignejo, ko dobijo od gen i zahtevek za zamenjavo laugh.gif sej so vedno tako "ažurni"
  • 0

#25050 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18892 posts

Posted 01 February 2012 - 08:02 AM

Aha, dobro, da vem. Sicer pa imam izkušnje z njimi, ja: po očetovi smrti oz. po prejetju sklepa o dedovanju, smo šli tja spremeniti ime, da bi se račun glasil name in ne več na očeta. Guess what: še vedno je na računu očetovo ime is skos so trdili, da nismo prijavili spremembe. Pametnejši je odnehal.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#25051 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33758 posts

Posted 01 February 2012 - 08:27 AM

Petrol zna bit tud zanimiv za elektriko, posebej če na Petrolu tud tankaš…
Je ena sodelavka zamenjala (šla stran od Elektra na Petrol) in ima še dodaten popust na elektriko glede na Petrolove račune za bencin (zbira neke točke ki se potem pretopijo v popust na elektriko)

• 0

#25052 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 01 February 2012 - 08:33 AM

Ja, mi je fant to že omenil, bo mogoče prišlo v poštev po poletju, ko se nama izteče pogodba o ceni dobave elektrike na gen i.
  • 0

#25053 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4743 posts

Posted 01 February 2012 - 08:40 AM

To smo mi naredili, plus, da mi še kurilca pri petrolu vzamemo. Zdaj koliko se nam to obrestuje pa ne vem.
  • 0

#25054 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 February 2012 - 08:42 AM

Kako pogosto je treba na pregled k G? Namreč vem, da sem imela po prvem, takoj čez eno leto še en pregled z odvzemom brisa. Kaj pa sedaj? Na 2 leti?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#25055 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14561 posts

Posted 01 February 2012 - 08:45 AM

2 leti ja
  • 0

#25056 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33758 posts

Posted 01 February 2012 - 09:11 AM

Jaz sem se zdaj naročila po 3 letih in sem prav jezna sama nase, ker sem to malo zanemarila, čeprav je bilo prej vedno vse OK...
enkrat sem šla vmes prej kot 3 letih in sem plačala 12€ za odvzem brisa thumbup.gif
  • 0

#25057 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 February 2012 - 09:13 AM

Hvala!!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#25058 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 01 February 2012 - 09:14 AM

QUOTE(Princeska @ 1. 2. 2012 - 8:42) View Post

Kako pogosto je treba na pregled k G? Namreč vem, da sem imela po prvem, takoj čez eno leto še en pregled z odvzemom brisa. Kaj pa sedaj? Na 2 leti?

A ti ne na 3 leta pošiljajo vabilo na pregled?
  • 0

#25059 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33758 posts

Posted 01 February 2012 - 09:19 AM

Meni ga niso lani.... ko je bilo 3 leta
  • 0

#25060 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12974 posts

Posted 01 February 2012 - 09:19 AM

Moj je privat in nikoli ne dobim nobenega obvestila. Tebi ga pošiljajo?
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Google (1)