Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5208 replies to this topic

#2481 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23313 posts

Posted 21 September 2023 - 11:23 AM

Meni pa gre že na živce Tamara S. s svojim večnim pritoževanjem in pljuvanjem čez javni sektor. Pa tudi ljudje, ki vedno govorijo, kako morajo po 1 teden, 1 mesec, 2 meseca....čakat na kakšno odločbo, dokumente ali karkoli. Eni res mislijo, kot da ljudje v javnih službah samo na njihovo vlogo čakajo, ne pomislijo, da je mogoče poleg njih še xy takih, ki isto težijo, kdaj bo narejeno.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2482 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4196 posts

Posted 21 September 2023 - 11:38 AM

Meni pa gre že na živce Tamara S. s svojim večnim pritoževanjem in pljuvanjem čez javni sektor. Pa tudi ljudje, ki vedno govorijo, kako morajo po 1 teden, 1 mesec, 2 meseca....čakat na kakšno odločbo, dokumente ali karkoli. Eni res mislijo, kot da ljudje v javnih službah samo na njihovo vlogo čakajo, ne pomislijo, da je mogoče poleg njih še xy takih, ki isto težijo, kdaj bo narejeno.

Jaz sem včeraj dobila poziv za dopolnitev vloge za Ekosklad. Vložila sem jo marca letos, pa je bila št. mojega spisa 10000/2023. Ne znam si predstavljat da imaš zgolj v 3 mesecih leta že tako cifro zadev za obdelat. Sicer je bil poziv nepotreben, ker je že iz že priloženih listin razviden podatek, ki ga je zahtevala, sam si je s tem pridobila dodatnih 60 dni za odločanje.

• 0

#2483 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27363 posts

Posted 21 September 2023 - 11:47 AM

Ja pa pri nas je recimo noro odzivn csd tudi upravna,lahko zaenkrat samo pohvalim. Medtem,ko je zdajsnja sodelavka vcasih delala na upravni v Lj in je rekla da je noro,da tega ne privosci niti najhujsemu sovrazniku,pa imajo nase administratorke ful za povedat o svoji sluzbi,ampak kot marsikje se je tudi tu izkazalo,da je bila tezava v vodji,zdaj ko se je upokojila in ima druga namestnico je vse gladko.

Sem pa tudi jaz napisala ji,da kako si predstavlja,da pa bo, pa da je vseeno potrebna sirsa slika, ker to,da ima nekdo minimalno placo na racun tega,da po tedne ne vidi familije tudi ni za nikamor,nekdo ki ima 200€ vec pa nosi nesorazmeren delez odgovornosti. Da pa ni krivda delavcev tako kot ni krivda delavca v proizvodnji,da 10 glavnih managerev jemlje delavcu namesto,da bi sami iz zasluzka prispevali za davke in prispevke,ampak valda to njo boli.
  • 0

#2484 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17639 posts

Posted 21 September 2023 - 11:57 AM

Jp, vidi drevesa in ne celega gozda. Jasno je, da je zasebni sektor treba krepit, spodbujat podjetja z dobrimi praksami in da se tako državno malho polni, zato trenutna politika pelje v napačno smer. Primerjanje plač in kaj koliko kdo naredi/ne naredi, je pa le nefer in nehvaležno. Pa ne morš plače specializanta primerjat s povprečno v državi in rečt, da zato pa ni nizka. To črno belo slikanje me res moti. Pa babe žabe, fuuuj 🤮
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2485 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19194 posts

Posted 21 September 2023 - 12:18 PM

Haha ja, evo, mene že to odbije (babe žabe), sploh je ne morem poslušat, ne glede na to, kakšne teme ima. 

• 0

#2486 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23313 posts

Posted 21 September 2023 - 03:59 PM

Pa vsi se nekaj čez zdravnike pritožujejo. Naj grejo doštudirat medicino, če je tolk fajn, potem pa bodo še sami imeli te bajne plače. Pa na csd, občinah, UE se itak tudi nič ne dela, pa še dobro si plačan, naj potem te pametne ženske tam najdejo službo.
  • 0

#2487 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16861 posts

Posted 24 September 2023 - 06:41 AM

Ce bi me kdo vprasal kje drugje bi zivela kot tu kjer zivim...
To je odgovor. Samo ko gledam ta video se mi srce napolni s sreco. Pac nic druzga ne bi rabila. Tako hisko pa vrt. Noro, kako lepo je.

https://www.instagra...2MyMzgzODVlNw==
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2488 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 24 September 2023 - 08:57 AM

Jaz tudi samo zavzdihnem, ko vidim ta video.
  • 0

#2489 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16861 posts

Posted 24 September 2023 - 10:59 AM

In pol izvem da ena moja prijateljica dejansko zivi v tem mestecu, vasi.
Planiram obisk :)
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2490 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 24 September 2023 - 03:49 PM

Ce je tole naraven videz, sem jaz traktor. Isto mi ima Lara obupne vsadke, prav vidi se premikanje pod kozo in ful nenaraven dekolte. Alergicna sem na to, ne morem pomagat.
https://www.instagra...zRlODBiNWFlZA==
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2491 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17323 posts

Posted 24 September 2023 - 04:14 PM

Ta tip je itak obupen plastik in grozno nazadnjasko mnenje ima o zenskah in videzu.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2492 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23313 posts

Posted 24 September 2023 - 05:15 PM

Joj ja, sem že pred časom gledala slike prsi po operacijah od tega Višnjarja in so je meni zdele ful nenaravne oblike. Ful preveč skupaj, ene izgledajo kot nalepljene na telo... Sem sicer dopuščala možnost, da so slike še sveže po operaciji, ampak pri Sabrini je pa minilo že nekaj časa od operacije in ne izgleda naravno.
  • 0

#2493 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 24 September 2023 - 07:00 PM

Ta tip je itak obupen plastik in grozno nazadnjasko mnenje ima o zenskah in videzu.

Kaj pa pravi?

• 0

#2494 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86048 posts

Posted 24 September 2023 - 07:12 PM

Mami je vcasih delala z njim pa ji je bil v redu.
Te slike po operaciji pa nikoli niso realno stanje.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2495 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16861 posts

Posted 27 September 2023 - 11:38 AM

A Ani ni noben povedal, da so ti novi spegli absolutno presiroko za njen ozki obraz? Ocitno ne...
  • 0

#2496 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 27 September 2023 - 12:23 PM

Se strinjam.
Samo meni se zdi, da si vsi zdaj kupujejo te velike spegle. Velike sipce, kovinski okvir in zelo redkim pasejo.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2497 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17009 posts

Posted 03 October 2023 - 03:45 PM

Z ocali je pa res totalno zgresila, tudi barva okvirja ji soloh ne paše, ker je že tako blont in svetla. Meni je bila prva asociacija bogomoljka. 🙈
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2498 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16861 posts

Posted 04 October 2023 - 08:41 AM

Razmisljam da bi vzela od nuse lajkam se izziv.
Edino kar me drzi v precepu a bi a ne bi je vprasanje, ce mi ne bo prelahko. Sicer pravi da ima razlicice tezjih vaj....kao tudi za te ki redno treniramo.
  • 0

#2499 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19194 posts

Posted 04 October 2023 - 09:09 AM

Saj lahko sama daš težje uteži in si sama prilagajaš težavnost. 

• 0

#2500 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16861 posts

Posted 05 October 2023 - 08:16 AM

Sem kupila izziv ;)

Ana dons :lol:
Samozavest serijsko. Kdor hoce boljse zivet ne rabi nje pa njenih laboratorijskih preiskav...sam osnovne prehranske dodatke, poatimano spanje, gibanje in prehrano. Vse to pa je zavestna odlocitev....
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users