Bucno ajdove polpete.
Kaj je to nek pizza obsession zadnje dni, hehe, jaz sem jo tudi delala prejsnji teden 3x (!), samo sem jo samo 1x jedla, ker ostalo so vse drugi pohrustali.
Posted 16 July 2014 - 10:01 AM
Bucno ajdove polpete.
Kaj je to nek pizza obsession zadnje dni, hehe, jaz sem jo tudi delala prejsnji teden 3x (!), samo sem jo samo 1x jedla, ker ostalo so vse drugi pohrustali.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 July 2014 - 10:10 AM
Ne vem, vceraj sva jedla pa tortilje, kar je tudi ocitno popularno te dni. 'tis the season?
Posted 16 July 2014 - 10:11 AM
Res je. Frisen paradiznik gor, pa rukola, bazilika itd... so samo se pika na i.
Tortilije, pravis... Jutri!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 July 2014 - 11:53 AM
verjetno testenine z bučkami in sirom danes
Posted 16 July 2014 - 01:57 PM
Šmorn z jabolki in lešniki.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 July 2014 - 01:22 PM
bučkina juha
marelični cmoki
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 July 2014 - 02:31 PM
Penne s paradižnikovo omako z olivami
Posted 18 July 2014 - 07:07 PM
Pečem bananin kruh z ovseno moko. Dodala sem še malo kakava, indijskih oreščkov in maline.
Posted 19 July 2014 - 11:37 AM
ful dobro izgleda, Barbarina !
Jaz pa sem danes delala za kosilo: (vse je z vrta, tako da je bilo malo več dela s pripravo)
- korenčkovo juho (na maslu prepražila česen, zdrob, pol žlice moke, dodala ogrooomno naribanega korenja, zmiksala, na koncu pred serviranjem pa ogrooomno peteršilja, je bila noro dobra)
- zeleno solato s koruzo, malo fete in zeliščnim olivnim oljem iz fete poleg kisa
- kuhan stročji fižol, prepražen na eni večji čebuli na kokosovem olju, s pol žličke curry paste in feto
Vse je bilo noro dobro, njam njam
Posted 19 July 2014 - 03:03 PM
Pohvalno, da je veliko zelenjave:)
Jaz bom danes samo veganski mac'n'cheese.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 19 July 2014 - 03:48 PM
Jaz pa polento in golaz iz gob, cicerike in lece z brusnicami in rozmarinom.
Posted 21 July 2014 - 11:56 AM
piščančji paprikaš
A painting is complete when it has the shadows of a God. - Rembrandt
Posted 21 July 2014 - 12:36 PM
testeninska solata z rukolo, paradižnikom, feta sirom, bučnim oljem in bučnimi semeni.
Posted 22 July 2014 - 12:55 PM
Rjav riž z grahom, omaka s pestom in bučkami.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 22 July 2014 - 06:01 PM
Posted 22 July 2014 - 08:04 PM
na posteljici iz rukole in paradižnika sem popekla eno bučko in jo posula s sirom. Sem optimistično mislila da bo to dovolj za večerjo, ampak sem potem pojedla še bombeto z bučnimi semeni. Zdaj sem pa all good
Posted 24 July 2014 - 10:11 AM
peče se rožičevo pecivo, z lešniki, hruškami, z malo kokosove moke... vglavnem, pričakujem, da bo zelo dobro
Posted 24 July 2014 - 11:19 AM
jaz spet bučke s sirom + testenine.
Pa dajzovo solato zame.
Bom dvojno dozo bučk da bo še za jutri.
Posted 24 July 2014 - 11:22 AM
šampinjone in bučke z ajdovo kašo
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 26 July 2014 - 03:53 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users