A je srečni konec pri Gold triger (wtf) digger? Drugače sploh ne bom nadaljevala, ker se mi ona že zdaj smili.

Nanizanke, nadaljevanke
Posted 04 February 2021 - 01:14 PM
Posted 04 February 2021 - 06:00 PM
Barbarina, glej serijo, je kul Konec je happy end.
Kami, a se Fearless konča tako kot je treba, ker vidim, da je samo ena sezona?
Posted 04 February 2021 - 07:36 PM
Ampak mislim, da je misljeno konec konec
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 04 February 2021 - 09:12 PM
Hvala Dobro potem.
Posted 04 February 2021 - 10:10 PM
Pogledala sva tudi Queen's gambit. Zanimivo, vsec mi je bil razvoj njenega karakterja. Je bila pa prva epizoda najboljsa od vseh.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 February 2021 - 10:15 PM
Posted 04 February 2021 - 10:20 PM
Matilda, to je to, teh 6 delov
A je katera od vas gledala kdaj The Sopranos? To je moja najljubša serija, ne morem se je naveličat, pogledam jo 1x leto recimo ali pa na dve leti, kakor pride.
Posted 04 February 2021 - 10:28 PM
Posted 05 February 2021 - 09:23 AM
Sopranovi so res klasika. Gledava na ene 3 leta.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 February 2021 - 09:37 AM

Posted 05 February 2021 - 09:48 AM
Meni je tudi bila super, ja. Sem jo gledala, ko so jo na RTV vrteli dolga leta nazaj, pa potem pred nekaj leti sem si snela vse sezone in pogledala še enkrat.
Nimam pa te navade, da bi znova in znova gledala iste serije.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 05 February 2021 - 10:45 AM
Včeraj zvečer sem požrla par delov Gold digger. Tudi jaz norim, kako prenežno se postavlja zase in kakšne nehvaležne pamže sta vzgojila.
Pa bivši mož, jao, eni bi si res zaslužili par klofut. Marsha mi je všeč, pa Della je še dokaj racionalna.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 05 February 2021 - 10:51 AM
Ja, Della se še postavi zanjo, ona2 sta pa za bruhat, sploh ju ne morem gledat. 2 dela sem pogledala.
Posted 05 February 2021 - 10:52 AM
Jaa. Se ko sem bila mula, so bili na Slovenija 2 pozno zvečer
A je katera od vas gledala kdaj The Sopranos? To je moja najljubša serija, ne morem se je naveličat, pogledam jo 1x leto recimo ali pa na dve leti, kakor pride.

Posted 05 February 2021 - 11:40 AM
Jaz sem vceraj pogledala do konca GD. Se vedno mi ni blizu niti en od likov, Julia je kot cunja za veckratno uporabo, ki se jo na vsake toliko ozame in naprej puca z njo. Konec mi je bil pa vsec, se mi ni zdelo, da bi pretiravali. V bistvu sem pricakovala se nekoliko vec drame.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 February 2021 - 12:04 PM
nisem zdržala in sem pogledla Gold Diggerja do konca
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 05 February 2021 - 12:47 PM
Jaz bolj gledam, bolj se mi zdijo vsi čudni... ne morem pa nehati haha.
Posted 05 February 2021 - 01:43 PM
Posted 05 February 2021 - 02:32 PM
Kaj bi pa ona morala narediti po vaše? Saj jim pove, sin se je celo odselil, ker mu ni popustila. Sprašujem, ker se ful najdem v njenem karakterju.
Posted 06 February 2021 - 01:54 AM
Sem pogledala vse dele GD. Res so pretiravali, ampak treba je priznati, da so držali napetost do konca.
Če vam je bila všeč ta, bi vam bila mogoče tudi Doctor Foster. Taka drama, da ne moreš nehat gledat. Žal so po 2 sezoni nehali snemat.
Bill Bullard
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users