Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#2481 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 27 October 2009 - 10:33 PM

Meni je bilo samo to smešno, ko si rekla Sally, da samo če sta dalj časa skupaj potem je okej in naj igrata umik. biggrin.gif Ker zakaj pa ne, če sta kratko? Pa štekam vse kaj si hotela s tem povedat in nikakor te nisem hotela neumne narest, pametni ljudje kot si ti tako nikoli ne morejo izpadit neumno. thumbup.gif
Sam a veš.. me je zbodlo to, zato ker kdo pa ti zagotavlja, da boš ostala z njim, da bo tip hotu imet otroka tudi če je s tabo dvanajst let. Prav lahko pa da se za to odloči uni drug tip, ki si z njim na kratko... tongue.gif
To je vse kar sem mislila s tem... ni garancije v življenju.

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#2482 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 27 October 2009 - 10:54 PM

biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2483 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 11 November 2009 - 09:07 AM

Jst bom zdej nehala jemat tabletke, pa me sam nekej zanima. Jst sm v bistvu samo eno pojedla iz noive tablice (sem lih novo načela) in me zanima, če lahko kar neham, al moram še celo do konca pojest?
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2484 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 11 November 2009 - 09:17 AM

če zdej nehaš, si boš pokvarila ritem. Pojej do konca - te 3 tedne boš pa že še zdržala ane? wink.gif
  • 0

#2485 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 11 November 2009 - 09:20 AM

Okej, bom do konca pojedla. Hvala, Ančka. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2486 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 November 2009 - 12:57 PM

+ nikoli ne veš, kako se vama bo s fantom zasukalo. Kaj če pride v treh tednih do sprememb...

Meni pa je ostalo še nekaj paklov Yasminelle. Jih uporablja katera "Ljubljančanka", da jih dam naprej?
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2487 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 11 November 2009 - 01:00 PM

Adriane, lahko jih odneseš tudi ginekologu - jih dajo naprej tistim, ki nimajo trenutno urejenega zavarovanja...
  • 0

#2488 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 11 November 2009 - 01:07 PM

Vprašanje: ali je možno na kakršenkoli način dobit zalogo tabletk za eno leto? Če me eno leto ne bo v Sloveniji?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2489 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 11 November 2009 - 01:14 PM

sej ce gres za eno leto pol jih ne bos rabla, ker sklepam, da sajk ostaja tle tongue.gif
  • 0

#2490 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 11 November 2009 - 01:15 PM

Ja, ampak če ne bi hotela delat pavze biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2491 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 November 2009 - 01:24 PM

Jaz bi jo na tvojem mestu naredila, eno leto je dolga doba. Ampak po želji. Ne znam ti pa pomagati glede tvojega vprašanja. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2492 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 11 November 2009 - 01:25 PM

Jaz samo raziskujem možnosti, ki se mi ponujajo. Sej jaz načeloma bi naredila pavzo, ampak mi ni za se ukvarjat s stranskimi učinki ala mozolji, boleče in neredne menstruacije, mastni lasje in podobno, ker bom imela verjetno zadosti drugih virov stresa.
  • 0

#2493 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 November 2009 - 01:26 PM

Jaz tudi ne bi na tvojem mestu za brezveze eno leto jemata tablekt, če ne misliš bit redno spolno aktivna. Boljše je imet eno leto pavze, kot pa da se za brezveze filaš s hormoni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2494 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 11 November 2009 - 02:05 PM

jst se tud strinjam, da je boljš eno leto pavze.
Kar se pa zaloge za 1 leto tiče pa dvomim....
  • 0

#2495 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 11 November 2009 - 02:06 PM

Sem si drznila ustvarit novo temo, ker ima tema o tabletkah 100 strani in se noter težko znajdem.

Zanimajo me izkušnje deklet, ki ste nehale jemat KT. Baje se posledice pojavijo približno pol leta po prenehanju? Področja, ki me zanimajo, so spremembe v mozoljavosti, telesni teži, celulitu, libidu, navlaženosti mednožja, razpoloženju, koži, laseh, težave s menstruacijo in vse ostalo, kar se vam zdi vredno omembe. Prosim lepo.
  • 0

#2496 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 November 2009 - 02:09 PM

Jaz sem postala malo mozoljasta, prej nisem imela niti pikice, zdej pa imam med menstro vedno kak mozolj, v povprečju ene dva na bradi, včasih sta kar konkretna bađota. Menstruacije dooooolgo po prenehanju jemanja KT nisem imela redne, je trajajo eno leto, da se mi je popolnoma normalizirala, prvih par mesecev pa je sploh imela nisem. Glede navlaženosti nimam problemov, sexala sem vedno rada in zdej tudi ( laugh.gif ), glede teže in celulita pa ne vem. Zredila sem se, ampak ne bi rekla da zaradi KT, ampak zaradi moje katastrofalno neredne prehrane (cel dan nič, pol pa se ful nažret za večerjo in podobne scene), celulita pa tudi nimam kaj več ali manj kot prej, je pa res, da nanj nisem niti malo pozorna in zato težko ocenim spremembe.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2497 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 11 November 2009 - 02:11 PM

Ti si jemala Yarino ne? Kolko časa?
  • 0

#2498 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 November 2009 - 02:12 PM

Ja, Yarino sem imela. Kak dolgo? Joj, veš da nisem zihr, mislim da malo več, kot eno leto.
  • 0

#2499 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 11 November 2009 - 02:16 PM

Jedla sem jih cca 4 leta. Menstruacijo imam čisto neredno/je nimam, nazadnje sem jo imela avgusta.teže enaka, mozoljev praktično ni, apetit normalen, libida ni, vlažnost visoka.razpoloženje in počutje 10x boljše.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#2500 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26162 posts

Posted 11 November 2009 - 02:24 PM

QUOTE(Hevea @ 11. 11. 2009 - 14:06) View Post

Področja, ki me zanimajo, so spremembe v mozoljavosti, telesni teži, celulitu, libidu, navlaženosti mednožja, razpoloženju, koži, laseh, težave s menstruacijo in vse ostalo, kar se vam zdi vredno omembe. Prosim lepo.

mozoljavost - pred tabletkami obupna, med tabletkami sprejemljiva, sedaj sprejemljiva
telesna teža - pred tabletkami OK, med tabletkami zredila (jemala Diane, Yarina, Yasminelle - vsakič sem se po malo zredila), po tabletkah zredila
celulit - pred tabletkami delno obstajal, med tabletkami obstajal (mogoče malo manj pri Yarini), po tabletkah delno obstaja
libido - pred tabletkami brez problema, med tabletkami podn, po tabletkah v višavah (po ene pol leta)
navlaženost (beri libido)
lasje - po tabletkah se 1 dan prej zmastijo
razpoloženje - vedno sem kul sleep.gif
koža - vedno je v razsulu sleep.gif (ne, mal hecam - se mi zdi, da je zdej boljš)
težav z menstro nimam...razen zdej mi je kr neki zaštekala - sem jo dobila čez 14 dni, v času, ko bi mogla met ovulacijo. Drgač pa nema problema. Aja pa zdej me je začel bolet, kar me med tabletkami ni (prej pa je).
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users