Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36394 replies to this topic

#24821 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 January 2012 - 09:57 AM

Oh, well, bom poklicala najprej. Samo še ugotovit moram pod katerega zdaj spadam. laugh.gif
  • 0

#24822 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28607 posts

Posted 04 January 2012 - 10:16 AM

To pa verjetno piše na tistem potrdilu oz. odločbi za povišanje, ki jo dobi mama vsako leto.
  • 0

#24823 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89679 posts

Posted 04 January 2012 - 06:59 PM

QUOTE(ora @ 4. 1. 2012 - 7:17) View Post

Naslednji mesec dobiš. Jaz sem ravno zdaj pregledovala in so mi zaračunali 1,45 za kao 3 opomine blink.gif . Kako so bedaki!!! Dobila sem saveda samo enega.

Aha, tako. Meni drugače zaračunajo 2 € za en opomin.

Kje bi dobila bio eterično olje sivke, ali sprej za povšter na tej bazi, pač za pomirjanje. Nekaj takega: klik

Po možnosti kaj ceneje.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#24824 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 04 January 2012 - 07:02 PM

Jaz sem ravno danes sivkinega kupila v Vitacare, dala sem 4€, ne vem pa če je prav bio - je namreč od neke slovenske izdelovalke, piše samo 100 % eterično olje. Drugače imajo v Kalčku prav naravna, ampak so dražja.
  • 0

#24825 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 January 2012 - 07:11 PM

QUOTE(ora @ 4. 1. 2012 - 10:16) View Post

To pa verjetno piše na tistem potrdilu oz. odločbi za povišanje, ki jo dobi mama vsako leto.

Nočem mame vpletat, sem preje z očetom govorila, jutri kličem tja.

Jina, L'Occitane je imel včasih to meglico, samo to najbrž ni cenejša varianta. laugh.gif Drugače pa kupi eno etrično olje, če ti ni pomembno, da je naravno ga lahko dobiš za zelo malo denarja (no, tud to Primaverino ni spet tok drago, pa itak ga imaš za dolgo) in si sama narediš mešanico. Alkohol, voda in nekaj kapljic olja-kok točno pa ne vem, mislim, da je alkohola za mal več kot pol flaške, ostalo voda in ene 10-15 kapljic olja (odvisno kok je močno). Ne pa kapljat na povšter samega etričnega olja, ker pusti sledi in ne gre stran.
  • 0

#24826 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89679 posts

Posted 04 January 2012 - 07:15 PM

A res, toliko alkohola pride? ohmy.gif Sem mislila, da je večina vode. Jaz bi drugače imela samo olje (bio) in si tega dala par kapljic na povšter, ker se mi drugače bolj splača sprej kupit.
Od L'Occitane-a je bil 17 €, ga pa nimajo več.

Kaj pa Just, Sanolabor?

• 0

― V. Van Gogh

#24827 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 January 2012 - 07:15 PM

Ni več meglice od Loccitana? ohmy.gif ohmy.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#24828 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89679 posts

Posted 04 January 2012 - 07:18 PM

A bila na forumu debata, da so jo dali iz prodaje? Ti jo imaš, ane? Koliko ml je?

• 0

― V. Van Gogh

#24829 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 January 2012 - 07:19 PM

Ne vem, jaz sem mela v glavi da je še. Ja, meni je to must have. 100ml je.
  • 0
Viens, reste ici!

#24830 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 January 2012 - 07:20 PM

QUOTE(Jinadaze @ 4. 1. 2012 - 19:15) View Post

A res, toliko alkohola pride? ohmy.gif Sem mislila, da je večina vode. Jaz bi drugače imela samo olje (bio) in si tega dala par kapljic na povšter, ker se mi drugače bolj splača sprej kupit.
Od L'Occitane-a je bil 17 €, ga pa nimajo več.

Kaj pa Just, Sanolabor?

Jaz imam eno sivko od Tisseranda, je tud super. Pomoje se ti bolj splača ta home made sprej delat, ker tega se kar porabi (vsaj jaz si skos to špricam biggrin.gif) , olja pa s tem manj. Za točno razmerje alkohol-voda res ne vem, lahko pa mami vprašam. Jaz sem si to zapomnila, ko sem po njenih navodilih delala razpršilo za komarje in mam v spominu da sem dala tolk alkohola. Sej hitro izhlapi, če ti pa še malo razkuši povšter pa tud ni panike-glede na to, da sem si jaz eno obdobje povšter vsak dan špricala s Spitadermom. wacko.gif
  • 0

#24831 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89679 posts

Posted 04 January 2012 - 07:22 PM

Upam, da je še, za tako količino ni tako draga, ceneje od tega z Asosa.

Plain Jane, vprašaj, če se ti da. Kje pa se dobi te prazne šprice?
oops.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#24832 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 January 2012 - 07:26 PM

Okej, bom. Jooj, ne vem, mi jih imamo nekaj od teh originalnih razpršil:
IPB Image
^^Evo to je pršilec Sladke sanje s sivko. Imajo ravno akcijo:
http://www.kalcek.si...-primavera.html
Mogoče ti bi pa ta ustrezal.
Se pa dobijo mislim, da tudi v Sanolaborju (te flaške)!
  • 0

#24833 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89679 posts

Posted 04 January 2012 - 07:35 PM

Uu, fajn, hvala!

• 0

― V. Van Gogh

#24834 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 January 2012 - 08:19 PM

Jaz si to L'Occitane meglico želim že dolgo, pa vedno pozabim vprašati v trgovini. Prav odide mi točno takrat
iz spomina, da bi preverila in kupila (četudi sem pri tistem aromaterapevtskem stojalu). Ampak je Frida
napisala, da ni šla iz prodaje (na SLO spletni strani je ni): KLIK
Jaz bom šla drug teden sigurno v L'Occitane in preverila, takrat jo končno kupim. Aja, ni pa to sivkina meglica,
tista je res šla iz prodaje, zdaj je ena druga, meni bolj všeč (sivka mi je malo iritirajoča, če prevladuje).
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#24835 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89679 posts

Posted 04 January 2012 - 08:24 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 4. 1. 2012 - 20:19) View Post

Ampak je Frida napisala, da ni šla iz prodaje

Sivkina je šla, je napisala. Ta druga je tudi za pomiritev?

Aja, saj si ugotovila. oops.gif

• 0

― V. Van Gogh

#24836 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 January 2012 - 10:34 PM

Ja, tudi taka pomiritvena, sproščujoča reč. Ampak je tudi na drugih spletnih straneh L'Occitanea ne najdem.
Imenuje se Aromachologie Relaxing Pillow Mist.

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#24837 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89679 posts

Posted 04 January 2012 - 10:37 PM

Aha, te pa še nisem videla, bom ob priliki pogledala. Hvala!
Nova pakunga je zdaj, klik.

A kdo ve za ceno?

• 0

― V. Van Gogh

#24838 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 January 2012 - 10:44 PM

Meni fuuuuuuul noro dobro diši.
  • 0
Viens, reste ici!

#24839 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 January 2012 - 10:47 PM

Sem jo jaz zdaj tudi našla na tujih spletnih straneh. Mislim, da okoli 18€ pri nas.

• 0

#24840 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89679 posts

Posted 04 January 2012 - 10:48 PM

Ja, 17,5 je, klik.

Verjetno si jo nabavim, itak imam bon.

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users