Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2461 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 01 October 2008 - 06:33 PM

Ja, to imaš prav, samo jaz se prehitro naveličam takih stvari, pol pa nimam kam s tako ogromno količino in mi ostaja... So mi nekako bolj všeč tiste 400 ml plastenke.

Škoda, ker v akcijo zelo redko dajo kakšno stvar za nego telesa.
  • 0

#2462 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 01 October 2008 - 08:45 PM

Uf js tudi ne bom nič...bedne akcije!
  • 0
Why so serious?

#2463 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 October 2008 - 09:26 PM

QUOTE(Limona @ 1. 10. 2008 - 19:33) View Post
Škoda, ker v akcijo zelo redko dajo kakšno stvar za nego telesa.

Ej, njihovi izdelki za telo so totalno preplačani, ker so skoraj vsi podpovprečni.
Izdelki za nego las vsaj v večini (ne pa vsi, seveda, precej pa) nekako opravičujejo višjo ceno, čeprav je za moje pojme itak večina dražjih stvari hudo preplačanih in se delajo iz potrošnikov dobesedno norca.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2464 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 02 October 2008 - 06:21 AM

A sem prav opazila in med izdelki Tigi več ne vidim Superstar šampona?!?!
  • 0

#2465 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 02 October 2008 - 06:55 AM

Mislim, da ga sploh nikol niso dodali! itak updatajo sam to stran za akcijami.
  • 0
Why so serious?

#2466 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 02 October 2008 - 07:00 AM

samo jaz se spomnim, da sem ga enkrat videla med izdelki. Taka roza-srebrna tuba je bila....
  • 0

#2467 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 02 October 2008 - 07:43 AM

Ja sej vem kak je, sam js se ga ne spomnem med izdelki. Vem sam da je bil enkrat med akcijami. Zakaj bi ga pa umaknili? Itak so totalni kr.....! Sploh ne vem zakaj pol stvari nimajo na strani - npr. stvari od Revlona, pa vse novosti... Bi lhk velik lepš in boljš to nardili, a ne?
  • 0
Why so serious?

#2468 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 02 October 2008 - 07:49 AM

Ma ja...kekci so. Itak bom zdele to porabila (zna kar nekaj časa še trajat), potem pa šaltam na Joico. Samo enkrat mi je frizerka oprala lase s K-Packom in nimam čisto nič prhljaja, prej pa same kraste po lasišču (in še kar drži, čeprav sem že 2x prala vmes s Tigijem).
  • 0

#2469 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 02 October 2008 - 08:05 AM

jaz pa razmišljam o nakupu headrush-a, superstar-a in supergicial-a. nekaj ocen sem že prebrala, zanima pa me, če je katera to že uporabljala? izkušnje?
  • 0

#2470 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 02 October 2008 - 08:16 AM

jaz imam superstar - sestavinsko super, vonj po jagodi/vaniliji, ustvari dober volumen (meni se zato dan kasneje zmastijo lasje). Zadovoljna.
  • 0

#2471 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 02 October 2008 - 09:57 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 2. 10. 2008 - 8:49) View Post

Ma ja...kekci so. Itak bom zdele to porabila (zna kar nekaj časa še trajat), potem pa šaltam na Joico. Samo enkrat mi je frizerka oprala lase s K-Packom in nimam čisto nič prhljaja, prej pa same kraste po lasišču (in še kar drži, čeprav sem že 2x prala vmes s Tigijem).

Ja, Joico K-PAK šampon te gotovo ne bo razočaral - čeprav, kot sem videla na slikah, nimaš ravno zahtevnih las. Še posebej je efekt dobro viden na izsušenih, slamnatih laseh. Je pa res, da ti odvzame nekaj volumna - sama imam ful las in imam po uporabi ravno pravšnji volumen.

Kaj spet ni OH dvojčka v akciji??!!! Naj se grejo solit.
  • 0

#2472 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 02 October 2008 - 10:03 AM

Sej dejansko imam suhe lase in mastno lasišče, tko da mislim da bo to to smile.gif
  • 0

#2473 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 October 2008 - 11:28 AM

QUOTE(-supergirl- @ 2. 10. 2008 - 9:05) View Post

jaz pa razmišljam o nakupu headrush-a, superstar-a in supergicial-a. nekaj ocen sem že prebrala, zanima pa me, če je katera to že uporabljala? izkušnje?

Superficial jaz prodajam, nedotaknjenega. Če te zanima, ti dam ugodno ceno. sleep.gif

Jaz bi dokaj imela Moisture Maniac regenerator, ker je krasno lahek in edini popolnoma brez silikona. Ampak seveda nimam kej počet s šamponom in ga zatorej ne bom vzela. Sem pa zelo razočarana, da ni OH dvojčka. Ga ful pogrešam, sploh zdej pozimi je must have in če ga naslednji mesec tudi ne bo, bom šla kupit šampon in balzam klasične velikosti.

Ančka, jaz na tvojem mestu ne bi vzela K-PAK šampona. Se mi zdi samo za res poškodovane lase (tle verjamem da se super obnese), ker drugače ti bo z redno uporabo naredil krep na glavi (preveč keratina ni kul). Jaz sem imela K-PAK balzam in mi je z redno uporabo odvzel vso gladkost las, pa ful so bili ... ne vem, enostavno čudni. Potem se ga porabila tako, da sem ga po malem dodajala drugim regeneratorjem/maskam. Kar se tiče Joico šamponov, ti zelo, zelo priporočam Daily Care Treatment Shampoo. Tole je opis:

Šampon je zasnovan predvsem za zaščito lasišča. Uravnava pravilno delovanje lasišča in ga ščiti pred škodljivimi vplivi iz okolja, vsebuje UV zaščito. Edinstvena zmes biotina, jojoba olja in inositol, odstranuje odmrlo kožo, ki se kopiči pri prhljaju ali psoriazi, ter preprečuje kopičenje maščobe na lasišču in spodbuja prekrvavitev.Lasišče je očiščeno suhe kože in maščobnih skupkov ter je zdravo.

Je ful bogat, kremen šampon, izjemno negovalen. Pusti se ga delovat nekaj minut, v tem času pa čudovito poneguje lasišče in lase, slednji so mehki kot bi že uporabila balzam in vidno ponegovani, nahranjeni. Jaz bi ga primerjala s Fitovalom, s tem da tale bolj temeljito očisti in je nasploh kvalitetnejši. Sestavinsko je tudi izjemno dober, pa ne porabi se ga veliko.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2474 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29721 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 October 2008 - 08:04 PM

headrush je meni neverjetno dober. full diši, lepo se razprši po laseh in jim res da super lesk - in ne masti kot raznorazni serumi za lesk. pa tut meni nardi fenomenalne lase, ko bi že bli res potrebni pranja pa nimam časa si jih umit in se zjutraj samo našpricam s tem in so še cel dan špica. priporočam.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2475 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 06 October 2008 - 09:35 AM

sem podlegla skušnjavi in naročila headrush, superstar in superficial (na žalost sem spregledala dilemino ponudbo).
čakam sredino plačo, da dobim paket!
  • 0

#2476 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 October 2008 - 03:56 PM

Jaz sem pa vzela Moisture Maniac dvojček, regenerator bo moj, šampon pa bom pustila doma ali pa ga podarila Dragici.
Je šel danes fant kar po paket na pošto (pa sem mu rekla, naj mi samo listek shrani) in sem se še plačilu izognila. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2477 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 07 October 2008 - 07:03 AM

že včeraj dobila tigi paket (brat bil priden in je plačal) in seveda sprobala. sem navdušena. superstar je krasna tekočina za sušenje. nekega zelo hudega volumna sicer ne opazim (in ga ne potrebujem), mi pa lasje ob lasišču stojijo veliko bolj polno in je zato cela frizura veliko lepša. super se obnese tudi ob likanju. superficial: tega ne bom še komentirala, ker sem jaz genialka uporabila zadevo na suhih polikanih laseh in je bil prvi učinek zelo zamaščujoč. ker pa so moji lasje bolestno suhi, je danes končen učinek super. svetleči, nahranjeni lasje, ki lepo padejo. headrush pa itak podeli lasem neverjeten lesk. moji barvani blont lasje se nenormalno svetijo.
v glavnem zadovoljna sem.
  • 0

#2478 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 07 October 2008 - 08:25 AM

Mene je ful razočarala Fashionista smooth&shine krema(pa še tretjino je imam pa ne vem, kdaj bom to porabila) . Čisto nič haska nima na mojih laseh, enako je če si jo dam gor al si je ne ... veliko boljši efekt dobim, če si dam gor malo navadnoe drogerisjko pene (brez alhohola seveda) za utrjevanje in mi res super zglasi ter utrdi lase med fenanjem, da ostanejo taki do naslednjega pranja.
  • 0

#2479 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 07 October 2008 - 11:17 AM

Pa sej Fashionista krema ni namenjena oblikovanju, temveč zaščiti pri fenanju in za sonce.
  • 0
Why so serious?

#2480 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 08 October 2008 - 04:57 PM

Ja, fashionista je namenjena zaščiti las in ne oblikovanju .. Buča biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic