Paulo Coelho:Prešuštvo
kakšna je?
Jo imam že doma in začnem, samo da to končam. Nisem pa še nič njegovega brala.
Posted 21 August 2015 - 11:28 AM
Paulo Coelho:Prešuštvo
kakšna je?
Jo imam že doma in začnem, samo da to končam. Nisem pa še nič njegovega brala.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 August 2015 - 01:13 PM
Posted 29 August 2015 - 07:46 AM
Meni pa tako tako,je sicer za prebrat,pa hitro se jo bere,ni pa mi bila nic posebnega,mi je njegova Enajst minut,precej bolj všeč .
Niccolo Ammaniti .Ni me strah
Posted 31 August 2015 - 07:44 AM
Jaz sem zdaj čez polovico Prešuštva in sem malo razočarana. Pa niti ne nad vsebino ali zapisom ... ampak ker mi vsi razlagajo, da so te moje plažne knjige brezvezne in poneumljajo. Zato sem pričakovala, da ob tako priznanem avtorju bom pa napol razsvetljenstvo doživela ... no nisem. Berem jo kot vse ostale knjige za poneumljanje Ženski lik mi je zoprn in precej težko ji sledim, kaj bi sploh rada.
Put A Kilt On It!
Posted 31 August 2015 - 02:47 PM
Posted 01 September 2015 - 06:07 AM
Rezervirala sem si Prešuštvo (v ang), zdej berem Enajst minut, mi niti ni tako napačna; mi je všeč, da bi mi pa kakšne globlje resnice razodevala, pa ni slutit. Imam se namen enkrat lotit tut Šimleše in/ali Milivojevića, da vidim to famo.
Meni v bistvu ni nobena knjiga brezvezna, dokler ljudje berejo.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 September 2015 - 07:37 AM
Posted 02 September 2015 - 07:41 AM
- Offering an anthropological perspective, this volume explores the changing relations between law and governance, examining how changes in the structure of governance affect the relative social significance of law within situations of legal pluralism. The authors argue that there has been a re-regulation rather than a de-regulation, propagated by a plurality of regulative authorities and this re-regulation is accompanied by an increasing ideological dominance of rights talk and juridification of conflict. Drawing on insights into such processes, this volume explores the extent to which law is used both as a constitutive legitimation of governance and as the medium through which governance processes take place. Highlighting some of the paradoxes and the unintended consequences of these regulating processes and the ensuing dynamics, Rules of Law and Laws of Ruling will be a valuable resource for researchers and students working in the areas of legal anthropology and governance.
Posted 05 September 2015 - 09:44 AM
Kafka na Obali je bila , zdaj pa berem tole:
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 September 2015 - 09:49 AM
John Irving - Eno leto vdova
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 September 2015 - 08:35 PM
Posted 05 September 2015 - 08:39 PM
Niii nova!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 September 2015 - 08:57 PM
Posted 14 September 2015 - 09:22 PM
Prebrala Coelhovo "Adultery" - ful mi je bila všeč, veliko bolj me je pritegnila kot "11 minut".
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 September 2015 - 07:44 AM
očitno potem Coelho ni zame ...
Put A Kilt On It!
Posted 15 September 2015 - 08:36 AM
Posted 15 September 2015 - 08:46 AM
Ful dobra!
Arnon Grunberg: Tirza
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 September 2015 - 09:55 AM
Ti bom jes dau Tirza. Kaj pa un fascikl o rudarjenju od 800 strani?!
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 15 September 2015 - 10:15 AM
Eni ločujemo službeno od privat
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 September 2015 - 11:26 AM
Se mi je zdel, da unih 800 strani ne more bit tak problem...
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
0 members, 1 guests, 0 anonymous users