Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5699 replies to this topic

#2461 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 February 2011 - 09:17 AM

Ali pa si daš tisto krilo iz HM, ki si ga enkrat lepila, v primeru, da nič ne najdeš. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2462 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 03 February 2011 - 09:18 AM

Orsaya ful ne maram laugh.gif
V Zari mi nikoli ni nič prav, v Mangotu se mi je pa nazadnje krilo (hvalabogu po podelitvi diplome, na poti domov) krilo čisto strgalo, pa ne po šivu. In nekako ne zaupam več.

Črno krilo bi šlo ja, sam kaj ko jaz srajce ne dobim take ko bi mi bila prav, zaradi čudnega telesa. Potem bom imela pa težave kaj zraven skombinirat, ker srajce res najbolj "svečano" deluje. Glede obleke imaš pa prav, veš kok jih imam na zalogi v omari slap.gif
Budget je pa 150 (to je res zadnja meja, bi dala pa manj če bi šlo) s čevlji seveda.

Kinky, ne morem, ker si je mami isto kupila (obleka je bila).
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2463 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 February 2011 - 09:39 AM

Aha, ok.

Kaj pa Nara Camicie, če bi želela kakšno bolj extra srajco (ki pa jo seveda lahko še kdaj oblečeš), in daš lepe, skinny črne hlače, pa ene čevlje s peto, recimo. Za na vrh kakšen blazer (če ga imeš, ker smo že presegli budget). biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#2464 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4196 posts

Posted 03 February 2011 - 09:40 AM

Najboljše, da zaviješ v europark pa se malo sprehodiš. Sigurno se bo nekaj našlo. Za čevlje pa je europark slabo založen, ker sta samo humanic in stifl tam omembe vredna in cene niso ravno nizke.
  • 0

#2465 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27373 posts

Posted 03 February 2011 - 09:42 AM

Kake đabe hlače ali krilo iz unih španskih trgovin pri emporiumu, tudi kaka srajca bi se našla, čeprav je za to bolj orsay al pa tally. Za poceni čevlje poglej pa v hali A princess trgovina. Maš ponudbo tudi nekaj na internetu smile.gif
  • 0

#2466 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4196 posts

Posted 03 February 2011 - 09:43 AM

QUOTE(Kinky @ 3. 2. 2011 - 9:39) View Post

Aha, ok.

Kaj pa Nara Camicie, če bi želela kakšno bolj extra srajco (ki pa jo seveda lahko še kdaj oblečeš), in daš lepe, skinny črne hlače, pa ene čevlje s peto, recimo. Za na vrh kakšen blazer (če ga imeš, ker smo že presegli budget). biggrin.gif

Že s samo srajco bi presegli budget biggrin.gif Sicer pa sem prejšni teden bila ravno v Lj in mi niti ena NC srajca ni bila všeč, čeprav sem jo imela namen kupit ne glede na ceno. Zadnje čase gledam le po ruskih ovratnikih in nimajo neke take izbire. Eli smem vprašat zakaj ti srajce ne pašejo?
  • 0

#2467 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 February 2011 - 09:45 AM

A ni rekla, da je 150 budget? ohmy.gif Koliko pa so srajce tam? Imam v spominu, da so okoli 50. In Eli najbrž ne bo prišla v LJ. wink.gif

Vero Moda, ali pa Naf Naf, mogoče.
  • 0

#2468 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4196 posts

Posted 03 February 2011 - 09:51 AM

QUOTE(Kinky @ 3. 2. 2011 - 9:45) View Post

A ni rekla, da je 150 budget? ohmy.gif Koliko pa so srajce tam? Imam v spominu, da so okoli 50.

Malo sem pretiravala wink.gif , sam večina, ki niso glih običajn model so okoli 80.

• 0

#2469 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 February 2011 - 09:56 AM

wink.gif Ja nič Eli, pač eno dražjo srajco, in ker ne bo ostalo za hlače - pajkice. twisted.gif biggrin.gif
  • 0

#2470 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4196 posts

Posted 03 February 2011 - 10:06 AM

Če boš šla v EP, pojdi pogledat še v Zero-ta. Za poceni salonarje pa lahko pogledaš v deichmannu.
  • 0

#2471 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 03 February 2011 - 10:29 AM

Grem v MB, tako da Emporium ne pride v poštev.

Haha Kinky pajkice, take premale, ki so že skoraj prozorne in tangice odspodaj.

Bellini, jaz še nisem našla takšne srajce, ki bi mi čez joške šla skupaj (nimam velikih, normalne mam), in bi bila potem čez trebuh oprijeta. Če veš kaj mislim, večja št. mi potem v ramenih ni prav, in po telesu ohlapna.

Glede čevljev pa utopično(zelo utopično) upam, da bodo ostali eni V Transporu znižani na 50€ izpred enega meseca. Bo pa Deihman najbrž, za enkrat bodo dobri. Sam mi K. najbrž ne bo pustil tam kupit, potem bomo pa živeli od kruha in vode do konca meseca laugh.gif
  • 0

#2472 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46073 posts

Posted 03 February 2011 - 11:17 AM

Eli, kaj pa tista huda obleka, ki si jo imela na krst? A tista ni ok?
  • 0

#2473 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 03 February 2011 - 11:21 AM

Kalypso, mami si je po pomoti isto kupila.
  • 0

#2474 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46073 posts

Posted 03 February 2011 - 11:26 AM

Ah mami down.gif laugh.gif
Preglej malce svojo omaro, mogoče najdeš kaj uporabnega, pa zraven dokupiš samo "manjšo" kakšno stvar (npr. čevlje iz Transporta. wink.gif twisted.gif).

• 0

#2475 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 03 February 2011 - 11:35 AM

Kalypso to bi šlo, sam kaj ko mi obleke od prej niso prav.
Mami je pa dobra ja, pa še rekla, je da se je 10min odločala, katera je tista, ki jo imam jaz doma, da si ne bo iste kupila laugh.gif
  • 0

#2476 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 11 February 2011 - 02:36 PM

A so v Intimissiju še razprodaje (moške boxarice?), ker vem da imajo že novo robo zunaj.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2477 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17641 posts

Posted 12 February 2011 - 08:59 AM

A se drugače lahko ima žabe/najlonke na peep toe čevlje?

Vprašanje sem postavila že pri čevljih, pa rabim več mnenj. smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2478 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 12 February 2011 - 09:33 AM

Jaz to toleriram samo z neprosojnimi žabami, ki imajo pri prstih tako narejeno, da se ne opazi šivov. Pa barva mora bit taka, da lepo paše na čevlje.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#2479 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46073 posts

Posted 12 February 2011 - 10:45 AM

Jaz jih nosim. Ampak samo na take nogavice, ki spredaj na prstih nimajo šiva.
  • 0

#2480 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 February 2011 - 10:58 AM

IPB Image

IPB Image

IPB Image