Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#2461 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17595 posts

Posted 21 November 2019 - 09:54 AM

Res slabo, sploh ker si se vnaprej pozanimala glede prehrane in človek potem res pričakuje, da bo dobil, kar želi.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2462 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 21 November 2019 - 10:38 AM

Pod kritiko, res. Razumem, da zelijo pritegnit goste in so sladki na telefonu, ma bodi potem vsaj toliko in pogooglaj, kaj ja in cesa ne dat v lonec. Pike dobim, ce se predhodno tako nekaj zmenim, potem je pa se vedno vse na hitro zimprovizirano in kontra dogovorjenemu, da moram biti potem pred druzbo 'komplikatorka'. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2463 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17595 posts

Posted 21 November 2019 - 12:28 PM

Ja, ko niti to da se vse vnaprej dogovoriš in pojasniš, ni nobeno zagotovilo. Sicer se mi zdi čudno in pod nivojem, da v 21.stoletju ljudje, ki poklicno pripravljajo hrano, še vedno ne vejo, kaj pomeni vegansko, brezglutensko.. že vsaj zaradi zakonodaje glede označevanja alergenov.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2464 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 21 November 2019 - 01:45 PM

Niso se slisali za navzkrizno kontaminacijo.
  • 0

#2465 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29710 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 November 2019 - 02:31 PM

Meni tudi ni nič posebnega hrana tam, ne vem, no. 

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2466 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 December 2019 - 07:41 AM

Kje v Lj se dobi res dober falafel? V Loving Hutu sem ze 2x bila razocarana, drugje ga nisem jedla v Sloveniji in sploh ne morem vleci paralel z drugimi lokali. Za Abija sem brala, da je precenjen.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2467 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 05 December 2019 - 08:06 AM

Tisti na Trubarjevi je super, jaz ga vedno naročim s pasto iz boba in sploh z vsemi dodatki :)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2468 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 05 December 2019 - 08:10 AM

Ampak kateri na Trzbarjevi, jaz imam v spominu, da jih je vec?
  • 0
Pablo Picasso

#2469 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 05 December 2019 - 08:32 AM

Imena ne priklicem, modro je porisano okrog vrat :D če ti to kaj pomaga.
  • 0

#2470 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17595 posts

Posted 05 December 2019 - 08:57 AM

Abi Falafel
  • 0

Bill Bullard

#2471 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 05 December 2019 - 12:25 PM

Aha, nic novega torej. Hvala! :)
  • 0
Pablo Picasso

#2472 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 19 December 2019 - 12:46 PM

A je bila katera v Libanonske meze in drugi uzitki? :) Yes/no? Nekaj novega bi jedla, pa ne vem kaj. :) Uuu, ali tista gruzijska, Errol, ti si bil tam, ce se prav spomnim.

Zadnjic sem bila v TLOFT-u in sem bila precej razocarana. Saj je bilo okusno, ampak niti a od azijske hrane, zeeeelo zelo evropeizirano. Tajvanski burger je bil pravemu pogojno podoben samo po obliki, vse ostalo niti blizu. Edino pri bobba tea sologar imeli dobre okuse, meni je bil super, ampak se to zato, ker mi tapravi ni dober, ta je bil pa tako zelo prilagojen nam. :D V Mladini so lepo zapisali, da bi se Tloft vcasih, ko smo manj potovali, se prodal kot eksoticna azijska hrana in zanimiva restavracija, zdaj bi pa morali pokazati malo vec energije in domisljije.
  • 0
Pablo Picasso

#2473 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29710 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 December 2019 - 01:08 PM

Meze so OK, ni presežek, je pa dobro. Mi je pa precej drago. TLOFT mi je brezvezen.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2474 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 19 December 2019 - 01:18 PM

Ja, to sem ze videla, da so pisali na trip advisorju. Ni mi hujsega, kot da precej placas, na koncu si pa lacen. A imas mogoce kaj drugega v rokavu? :) Saj prakticno nimamo neke blazne vzhodnjaske izbire ali se motim? :hmm:
  • 0
Pablo Picasso

#2475 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3356 posts

Posted 27 December 2019 - 10:15 AM

Me smo šle za decembersko druženje na večerjo v Julijo v stari del Ljubljane in moram reči, da smo bile res navdušene nad kakovostjo hrane pa tudi cena se nam ni zdela pretirana.

Jaz sem jedla eno najboljših hobotnic v življenju, lepo mehka in okusna, potem so imele tudi goveji medaljon, roastbeef (popolno pečen), lignje, testenine vse je bilo top. Povprečno smo dale za glavno jed+kozarec vina+sladico okoli 25€/osebo, pa všeč mi je, da imajo buteljčna vina na dcl, tako da nisi obsojen na hišno vino, če želiš spiti samo en kozarec vina.

Tudi tak prijeten ambient, rustikalen s stenami oblečenimi v ročno poslikane ploščice, v glavnem toplo priporočam!

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#2476 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27331 posts

Posted 14 February 2020 - 09:49 PM

Kaksen predlog za kosilo jutri kje v Lj? Samo toliko lahko da nekaj toplega pojemo :) ponavadi gremo v kaksno menzo ampak bi spremembo.
  • 0

#2477 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 14 February 2020 - 10:02 PM

Mi smo bli zdej parkrat na Viču v Azurju, sam najbrž vam je to malo s poti, pa kar drago je. V CP sva s K zadnjič sli pa kar v Al Capone jest.
  • 0

#2478 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 14 February 2020 - 10:07 PM

Joj, ne Azur.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2479 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 14 February 2020 - 10:07 PM

Zakaj pa ne? Men je blo vedno OK..
  • 0

#2480 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 14 February 2020 - 10:10 PM

Meni vsakic slabo postane od vonja po prezgani mascobi in drugih dobrotah, ki se vali iz njihovega zracnika, ko grem mimo. Blizu imamo vrtec in me najprej zadane vonj od tam, potem pa se v vrtec stopim, kjer je vsak dan enak menza style vonj. :sick: Pa vse je preslano, pice so slabe ...
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users