Jump to content

Photo

Kaj bomo pa danes jedli?

• Please log in to reply
27788 replies to this topic

#2461 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2006 - 10:43 PM

.
včeraj
pozno kosilo: pica z jurčki in koruzo
večerja: alkohol in bobi palčke biggrin.gif

danes
zajtrk: kruh + pršut + sir
kosilo: pohan puranji šnicl - krompir, pečen v pečici + radič
večerja: malo župce

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2462 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 30 January 2006 - 01:35 AM

kokice biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2463 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18737 posts

Posted 30 January 2006 - 08:55 AM

Zajtrk: mešana jajčka s pršutkom, jogurt, kava, pozabil spiti actimel.
Kosilce: pečena zelenjava s sirom, kozarec rdečega.
Večerja: pozabljeni actimel.
  • 0

#2464 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30266 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 January 2006 - 10:35 AM

za pozni zajtrk toast z argeto, za kosilo bodo sarme.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2465 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 30 January 2006 - 10:54 AM

QUOTE(Errol)
pozabil spiti actimel.

samo v vedenje: za krepitev imunskega sistema bolj pali stisnena pomaranča, kot pa Actimel. Raziskava je pokazala, da moraš 2 tedna piti dvojno dozo actimela, če hočeš kaj doseči, in potem ne smeš nehati, ker na hitro spet vse izgine.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2466 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18737 posts

Posted 30 January 2006 - 11:23 AM

Hm, actimel sem pričel piti, ker sem podlegel socialnemu pritisku. Nerad priznam, da odkar ga pijem (od jeseni) nisem niti kihnil, kaj šele, da bi se me bila lotila kaka tipično zimska bolezen. Povejte, gospe dične, je res kaj v tem actimelu, ali pa je to samo naključje?
  • 0

#2467 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 30 January 2006 - 11:30 AM

OT: tukaj je lahko veliko več dejavnikov... topla oblačila, telesna aktivnost, zadostno pitje tekočine, sadje, nič stresa ...težko rečem.
jaz te nič ne obsojam ker ga piješ, moj namen je bil predvsem gesta informiranosti biggrin.gif pa nazdravje biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2468 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 January 2006 - 11:41 AM

QUOTE(rea)
dilema-maš mačka? biggrin.gif

Nope ... sadni dan sem imela! wink.gif Danes bo bodo pa piščančji koščki v omaki, košček kruha in zelena solata ... za večerjo pa verjetno sadje spet.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2469 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 30 January 2006 - 11:43 AM

Dilema, a je šlo že kej dol s kilami?
  • 0

#2470 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 January 2006 - 11:53 AM

Sploh se še nisem tehtala, če sem iskrena. oops.gif Pomoje se kaka kilca že mora poznat, bom jutri zjutraj preverila, zdle nima smisla ker sem se ravnokar najedla.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2471 pearl*bath

pearl*bath

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 30 January 2006 - 02:21 PM

hohoho danes bomo fino jedli, ker kuham jaz. 8)

Sedajle kuham in jedli bomo testenine z zelenjavno-mesno omako, kamor sem dala vse od čebule, česna, meso, vso mogočo zelenjavo ter salsa pekočo omakico. Hehe bomo vriskal. twisted.gif

Komaj čakam, da bo kuhano....danes nisem še nič jedla, samo kavo sem spila zjutraj. ermm.gif
  • 0

#2472 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 January 2006 - 02:29 PM

.
zajtrk: klipič (tako slano pecivo) in kava
kosilo: goveja župca, govedina, tenstan krompir, hren, zelena solata
večerja: mango

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2473 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 30 January 2006 - 02:48 PM

zjutraj: kava in eni flancati od stare mame že napol suhi
malica (ponavad tega ni): sendvič iz Merkatorja - če sem bla pa laaaaaačna oops.gif
kosilo: mislm, da je še nekej od včerej ostal
popoldne: kava, kava, kava
večerja: who knows?
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#2474 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4573 posts

Posted 30 January 2006 - 04:10 PM

sem mela samo kosilo (pražen krompir, zrezek pa solata), zaj se pa bašem z Dorina čokolado oops.gif (saj bom šla zvečer na aerobiko twisted.gif )
  • 0

#2475 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 30 January 2006 - 06:26 PM

babi je navrgla pohane zrezke pa ocvrte kruhove svaljke pa solato biggrin.gif biggrin.gif
pa krof pa kavo
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2476 pearl*bath

pearl*bath

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 30 January 2006 - 06:59 PM

zdajle bo pa večerja..hrenovka z gorčico, ajverjom in majonezo... twisted.gif pa čaj. biggrin.gif
  • 0

#2477 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30266 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 January 2006 - 08:10 PM

QUOTE(pearl*bath)
zdajle bo pa večerja..hrenovka z gorčico, ajverjom in majonezo... twisted.gif pa čaj. biggrin.gif

spomin na otroštvo: ajvar pa zenf skup zmešan za prilogo k hrenovkam. biggrin.gif

pobasala sem še dva kosa maminega apfel štrudla.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2478 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 31 January 2006 - 12:38 PM

Z: sok 2eh pomaranč in grenivke
M: hruška
K: kuhana zelenjava (cvetača, brstični ohrovt, korenje, por in brokoli) in malo polnozrnatih peresnikov, oboje bom na koncu zmešala in vrgla na teflon skupaj s Safcol, motovilc v solati
  • 0

#2479 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 31 January 2006 - 12:57 PM

Z: 2 banani
K: popečeno meso (meso se mi v tej dieti grozno gabi in mi je zdaj po kosilu prav slabo) v Uncle bens curry omaki. Plus solata.
V: tunina z zelenjavo od Spara + solata.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#2480 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18737 posts

Posted 31 January 2006 - 02:42 PM

Ni dileme: pojma nimam. :dontknow:
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users